tiistai 13. joulukuuta 2016

Leather skirt










takki - Mango (samantyylinen)
kashmirpoolo - Uniqlo (samantyylinen)
nahkahame - Selected Femme (samantyylinen)
nilkkurit - Zara (samantyyliset)
laukku - Céline
korvakorut - Zara

Loppukesästä hankittu Selected Femmen aitonahkainen hame on ollut yksi käytetyin vaatteeni tänä syksynä ja talvena. Tässä taas tulee vastaan, miten blogissa näkyy hyvin pieni osa vaatekaapista, sillä tätä hametta ei ole täällä näkynyt kuin kerran aiemmin. Hame taipuu hyvin niin t-paidan ja neuletakin, pooloneuleen kuin siistimmän valkoisen puseronkin kaveriksi. Hame on turvavaatteeni toisessa työpaikassani, jossa saan siis käyttää omia vaatteitani. Tämä kun on tarpeeksi siisti, sopivan pituinen ja älyttömän mukava päällä. Tosin nahkahame ei ehkä ole paras valinta ihan jokaiseen työpaikkaan. Itse asiassa menin tässä hameessa myös työhaastatteluun toiseen työpaikkaani, paikka tuli, eli ei voi olla ihan turha hame ;) Sen verran taidan kyseisestä tykätä, että tuijottelen sitä jokaisessa kuvassa, eikä kuvia koneelle siirtäessä ollut yhtään ainutta kuvaa, jossa katson kameraan, eli näillä jalkojen tuijottelu kuvilla nyt mennään.

Hiukseni ovat venähtäneet taas aivan liian pitkiksi ja olisivat totaalisesti kampaajaa vailla. Oikeastaan olen vähän lykännyt leikkauttamista, sillä käytän talviaikaan niin usein pipoa, ja haluan että hiukset hitusen näkyvät hatun alta. Lyhyessä polkassa viihdyn älyttömän hyvin, enkä usko, että hetkeen hiuksia pitkiksi enää kasvatan. Myös hiusten oma luonnollinen väri miellyttää, enkä ole värjäämisenkään perään haikaillut, enemmänkin odotan, että saisin kaikki vanhat värit kasvatettua latvoista pois. Pian tuleekin täyteen vuosi värjäämättä hiuksia, enkä voisi olla tyytyväisempi päätökseeni! Parasta on että hiukset pysyvät tosi hyvässä kunnossa, mutta tulee myös melkoista säästöä pankkitilille.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu, etenkin tuo takki on super ihana! Sulla on kyllä tosi kaunis hiusten oma väri, ei todellakaan kannata enää värjätä :) Itse olen viime keväästä asti kasvatellut omaa väriä ja välillä meinaa usko loppua, mulla kun oma väri ei ole noin kiva, vaan näyttää lähinnä vaalean harmaalta :D Mutta kevääseen asti koitan vielä jaksaa olla värjäämättä, jotta omaa väriä näkyisi mahdollisimman paljon.. Sitten jos edelleen ahdistaa, niin pitää vaan palata vaaleisiin raitoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja ihana kun kommentoit :) Jokatoinen päivä tukka näyttää kauhealle ja joka toinen tykkään siitä :D joten jospa susta itsestään vaan siis tuntuu, että uusi hius on harmaata? Minäkin kyllä luokittelen hiukseni maantienharmaiksi, mutta eikös harmaatsävyt ole nyt muodissa myös hiuksissa? ;) Kasvatus myös auttaa, mitä enemmän omaa väriä näkyy sen paremmalle alkaa näyttää, mutta vain aika suttaa tässä. Tsemppiä kasvatukseen sinnekin :)

      Poista