maanantai 7. marraskuuta 2016

Mom jeans in winter


takki - Massimo Dutti (samantyylinen)
farkut - Zara (samantyyliset)
ribbipoolo - Marimekko (samantyylinen)
nilkkurit - Samsøe & Samsøe (nämä)
laukku - Céline
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)

Moikka! Ajattelin tulla sanomaan suht pikaiset heipat, ennen kuin yksi suosikki tv-ohjelmistani (Maajussille morsian, jota katson ylpeänä) alkaa. Tallinnan viikonloppureissu on nyt heitetty ja täällä ollaan taas blogin ääressä. Postaustahtini on kyllä viime aikoina ollut ihan supersurkea, mikä harmittaa. Ajattelin tehdä pienen koosteen Tallinnan lemppareista, tai mitä siellä kolme päivää teimme, mutta sitä ennen jakoon yksi asu niin ikään Tallinnan päästä. Säät eivät ihan suosineet viikonlopun aikana, mutta sunnuntaina aurinko paistoi, pakkasta oli juuri sopivasti, kadut olivat kuivat ja kuuma cappuccino lämmitti. 

Pakkaan nykyisin todella kevyesti, mukaan ei lähde mitään ylimääräistä, mietin että kaikki sopii yhteen ja yhdellä kenkäparilla ja laukulla on pärjättävä muutama päivä. Vaikka itse sanonkin, vuosien matkustamisen aikana olen oppinut melkoisen hyväksi pakkaajaksi, eikä nytkään weekender ollut lähimainkaan täynnä. Yleensä hyvä sääntö on se, että ottaa mukaan tosi yksinkertaisia juttuja, maksimissaan kolmea eri väriä vaatteissa ja asusteissa. Mustaa, harmaata ja sinistä löytyi tällä kertaa matkakassini sisältä. Tämä kolmen värin sääntö toimii muuten aina, niin pukeutumisessa kuin vaikkapa somistuksessa.

Mammafarkut hankin jo monta kuukautta sitten kesällä, mutten jotenkin ihan heti osannut olla niissä. Nyt olen tykännyt käyttää kyseisiä nilkkureiden kanssa, vaikkei combolla kovissa pakkasissa kuljeta nilkat paljaana vilkkuen. Veikkaan, että farkut tuntuivat aluksi oudoilla, koska eivät jousta yhtään, vain ovat jämäkkää farkkukangasta. Värikin on vähän erilainen kuin yleensä mallista puhumattakaan. Nyt kun olen päässyt niiden kanssa sinuiksi, ovat ne olleet kivaa vaihtelua ja toimivat monenlaisten yläosien kanssa.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Ei hitsit Anne, oot niin super tyylikäs!
  Ottaisin viimeisten asukuvien k a i k k i jutut omaan vaatekaappiin - ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos tuhannesti! :) Sulla se vasta kivoja vaatteita onkin!

   Poista
 2. Ihan huippu asu tämä! Tosiaan, mammafarkut ei ehkä ole sitä mitä sulla on tottunut näkemään, mutta toimii niin hyvin :) Klassisia ja simppeleitä elementtejä yhdistettynä noihin farkkuihin, jotka ovat sitten taas vähän jotenkin särmikkäämmät tai karkeammat.. tai, en oikein tiedä millä sanalla kuvailisin :D

  Itse kirjoittelin hetki sitten Rooman reissulle pakkaamisistani myös saman suuntaista.. olen tullut niin hyväksi pakkaajaksi, että tuli suorastaan sellainen olo, että enhän mää näin vajaalla laukulla voi reissuun lähteä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) No farkut ylipäätään on mulla melko harvinainen näky nykyisin :D Näistä mom jeansseista olen kyllä nyt tykännyt pienen alkukankeuden jälkeen ja olleet jalassa useastikin, oli jo aikakin saada kuviin asti.

   Hehe, se on kyllä mahtavaa, kun laukku on lähtiessä melkein tyhjä, hyvä me! :) Mulla oli vain weekender mukana, mutta sinne mahtui kotimatkalla villakangastakki ja joululahjojakin!

   Poista