keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Grey collegeJoka syksy ja talvi vaatekaapissa tuntuu olevan huutava pula harmaasta collegepaidasta. En tajua, kun tuntuu että olen hankkinut niitä vuosien aikana useammankin, muttei mikään ole kuitenkaan ollut se täydellinen, tai sitten laatu on ollut surkea. Usein ensin kaupunkikäytössä olevat colleget siirtyvät lenkkivaatteiksi ja siitä vielä mökkikäyttöön, tai vaihtoehtoisesti vielä hyväkuntoiset vaatteet myyn kirpparilla. Harmaa collegepusero on minusta yksi vaatekaapin kulmakivistä, joten ehdottomasti kyseinen tulisi löytyä. Haluaisin panostaa oikeasti hyvään ja kestävään puseroon. Kokosin kollaasiin kuusi hyvää vaihtoehtoa, onko teillä kokemuksia mistään näistä? Huolisin collarin mielelläni vaikka joululahjaksi, mutta luulen, että se pitäisi  itse sinne kuusen alle hankkia kuitenkin.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Minulla on nyt toista talvea Hilfigerin college ja se on aivan ihana.Säilyttänyt pehmytensä ja värinsä. Calvin Kleinin college taas oli huikea pettymys,sillä laatu ei vastannut odotuksia ja hintaansa nähden oli voinut kestää kauemmin kuin puoli vuotta.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kerroit Kirsi! :) Calvinin puseroita katselinkin vähän laivalla, mutta vaikutti jotenkin luirulle?? Ehkä kysyntä on kasvanut liian kovaksi ja laatu täten huonontunut. Taidankin laittaa Hilfigerin ensimmäisenä listalleni :)

   Poista
 2. Ihania! Omistan harmaan Gant collegen, se on yks lemppareista! Nyt tekisi mieli tilata samantyylinen tummansinisenä. Valkoinen Hilfiger löytyy myös, lemppari sekin. College puseroista on tullut mun suosikkeja, poolojen ohella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin, jokainen! :) Gant ja Hilfiger täytyy siis laittaa korvantaakse, kiitos kun kerroit mielipiteitäsi :)

   Poista
 3. Mulla on toi Gantin harmaa ja on kyllä ihana! Ei missään nimessä pitkä malli mutta itse normaalin mittaisen halusinkin, tuo CK:n näyttää ahdistavan pitkältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gantin collarit on kyllä aika lyhyitä, mutten minäkään hirmu pitkää nyt halua. Adidakselta löytyy musta vähän pidempi paita jo ennestään. CK vaikutti melko luirulle kun sitä laivalla katselin. Kiitos kommentista :)

   Poista
 4. Mulla on tuo gantin college ja on kyllä ihana :) muutamassa pesussa vasta käynyt, mutta saumat ei ole lähtenyt kierrämään eikä pehmoinen sisuskaan ole hätkähtänyt, edelleen kuin uusi :) plussaa logosta, mikä ei ainakaan musta hyppää liikaa :) vaikea tämä oli saada kun oli uusi, mutta siitä sokoksen vastapäätä, playersin vieressä olevasta pienemmästä liikkeestä löysin! Olikohan joku americano tai california :D
  -Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gant on kyllä mullakin aika vahvoilla. Kiitos kun kerroit kokemuksia! Joo se on California ;) Vasta kävinkin siellä, muttei collareita ollut silloin, tulossa kuulemma :)

   Poista