torstai 10. marraskuuta 2016

Winter accessories
pipo - O.i.s (Aleksi 13)
villahuivi - Tif Tiffy
nahkarukkaset - Lindex

Kun ensilumi satoi tänä talvena olin aivan varma, että se sulaa seuraavana päivänä pois - no niin ei käynyt ja hyvä niin! Vaikken mikään suurin talven ystävä ole koskaan ollutkaan, niin pakko myöntää, että tässä pimeimmässä vuodenajassa lumi tekee kaivattua valoisuutta. Oikeastaan talvihan on vain asenne- ja pukeutumiskysymys. Rakastan erilaisia pipoja ja huiveja jo ihan asustemielessä, mutta mikä parasta niiden avulla pysyy lämpimänä talven viimoissa. Varsinkin täällä asuinkaupungissa meren äärellä käy melkoinen tuuli lähes aina, eikä tulisi mieleenkään kulkea pää paljaana, jos tiedän olevani paljon ulkona. Monta talvea olen sinnitellyt nahkasormikkaissa, mutta nyt sille tuli stoppi ja hankin vanhat kunnon nahkarukkaset! Ne ovat muutaman päivän käytön jälkeen osoittautuneet ihan älyttömän lämpimiksi ja mukaviksi, minusta nämä kyseiset ovat vielä ihan sirotkin sekä hyvännäköiset. Hanskat ovat päältä pehmeää aitoa nahkaa ja sisällä on täydellinen pehmeä karvavuori. Asusteissakin satsaan hyviin materiaaleihin ja laatuun, maksan niistä ihan mielelläni enemmänkin,  mutta toisinaan makuani miellyttäviä ja käyttööni sopivia juttuja voi löytää todella kohtuullisilla hinnoilla, kuten kaikki nämä kuvissa näkyvät. Pipo on viime talvelta, mutta uskon, että vastaavia on nytkin kaupat pullollaan. 

4 kommenttia:

 1. Mää sain kanssa pari vuotta takaperin joululahjaksi nahkarukkaset ja vaikka olin niistä aluksi hieman skeptinen niin jestas ne on kyllä osoittautuneet lämpimiksi käsineiksi! :) Pakkaskeleillä ihan ehdottomat nykyään :)

  Toi sun pipo on kyllä ihan supersöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo voin uskoa että minäkin olisin ollut vielä viime joulunakin ihmeissäni nahkarukkasista ja luultavasti ne olisi olleet minusta silloin melko rumat :D Mutta taas kerran maku muuttui ja nyt en voisi kuvitellakaan talvea ilman näitä hanskoja! Joten hyvän lahjan olet saanut :)

   Kiitos, pipo on hyvää materiaaliakin, mistä olen supertarkka :)

   Poista
 2. Muistatko mistä olet tuon Tif Tiffyn huivin löytänyt? Kaunis sävy! Mulla on tuo sama pipo kuin sulla näissä kuvissa, mutta koen tuon palmikkokuvion itsellä vähän ongelmalliseksi. Mulla nimittäin on käytön jälkeen painunu nuo palmikkokuviot otsaan ja hiuksiin! :D ei siinä jos kotiin menee, mutta ihmisten ilmoilla ei niin kiva.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on aika uusi ja ostettu Kouvolasta Ananassi liikeestä :) En tiedä kuka myy Suomessa Tif Tiffyä jälleenmyy! Huivi on 100% villaa ja koko melkein kuin Acnen Canada, mutta hinta n. puolet siitä! Sopii täydellisesti tuon pipon kanssa! Voi ei!! :D Mä en ole kyllä moista ongelmaa huomannut??

   Poista