torstai 3. marraskuuta 2016

Kamelia, mustaa ja talviahdistustatakki - Zara
mekko - Massimo Dutti
pipo & käsineet - COS
laukku - Chloé
nilkkurit - Bianco
aurinkolasit - Ray-Ban

Viime sunnuntaina puoli viiden aikaan, kun kävelin kotiin töistä, se iski, pahimman luokan talviahdistus! Kello ei ollut viittäkään, mutta kiitos edellisen yön kellojen siirtämisen, oli jo pimeää sekä märkää ja ankeaa. Miten ihmeessä tästä taas selvitään? Mieli oli hetken niin apea, että ajattelin, etten tule tänne blogiinkaan ennen kuin olen paremmalla tuulella. Samat vinkit, kuinka selvitä pimeästä vuodenajasta vilkkuvat joka blogissa, mutten ainakaan itse saa niistä mitään irti. Marraskuu on pahin, kunhan tästä päästään, on suunta parempaan päin. Yritän nyt pysyä positiivisena, sillä perusluonteeni on kuitenkin iloinen ja säälle kun ei mitään voi. Menen aika lailla sään mukaan, jos sataa ja on pimeää en viitsi panostaa tippaakaan pukutumiseen, tuulipuvussa kuljetaan, jos ei ole mitään pakollista menoa. Joten asukuvat ovat melko harvassa. Hieman myös hirvittää miten tästä pimeästä ajasta selvitään blogiakin ajatellen, mielelläni kun ainakin yhdet asukuvat tänne edes viikossa postaisin, mutta se voi olla seuraavat kuukaudet vähän haastavaa niin säiden kuin kahden työpaikan takia. Mutta parhaani teen, koska haluan pitää blogin asukuvapainotteisena niin kuin tähänkin asti.

Nämä kuvat sen sijaan ovat jo melkein kuukauden takaa Helsingistä, mutta olivat unohtuneet koneelle. Tällaisessa simppelissä asussa kiertelin pitkin jäätävän kylmää kaupunkia. Mekot ovat superhelppoja vaatteita myös syys-talviaikaan, ja pitkät takit ovat kuin tehtyjä niiden kanssa. Minulle on ollut edelliset syksyt ja talvet vähän ongelmallista juurikin mekkojen ja hameiden kanssa, kun en tykkää, että ne näkyvät takinhelmojen alta, mutta haluaisin kuitenkin käyttää niitä muulloinkin kuin kesällä. Onneksi tänä syksynä löytyi vihdoin ratkaisu näiden pitkien takkejen myötä. 

Viimeksi kun kävimme Tallinnan päiväreissulla ostin Massimo Duttilta tämän kamelinvärisen ribatun poolomekon. Se on silkki-puuvilla sekoitetta, eli aivan ihana päällä. Joko olette muuten käyneet Helsinkiin hiljattain auenneessa merkin liikkeessä? Itse en ole sinne vielä ehtinyt ja ajattelin muutenkin, että annan suurimman hälyn ensin laskeutua. Sen sijaan Tallinnan Massimo Duttilla ajattelin käväistä tulevana viikonloppuna, sillä huomenna suuntaamme kaupunkiin viikonloppua viettämään. Olimme miettineet pitkään muutaman päivän kaupunkilomaa tälle syksylle. Eri kohteita olikin mielessä, päällimmäisenä Pietari, mutta päätimme kuitenkin nyt lähteä niinkin lähelle kuin Viroon. Pieni irtiotto arjesta piristää aina ja ehkä tämä marraskuukaan ei tunnu enää niin ankealta kun pääsee vähän muihin maisemiin. Palaillaan siis taas ensi viikolla!

2 kommenttia:

 1. Ihana asukokonaisuus ,taas kerran.
  Kävin itse kokeilemassa noita pitkiä takkeja,mutta ei vaan näytä minun päällä yhtään noin tyylikkäiltä kuin sinun. Näytin aivan kerjäläismummolta.
  Vaikka puekutumisen kannalta vähän ikävää aikaa tämä vuodenaika,niin minä tykkään kun saa syttyllä kynttilöitä ja käpertyä sohvannurkkaaan hyvän kirjan kanssa eikä tarvitse olla niin aktiivinen.Vetäydyn vähännniinkuin talviunille:) Mutta mitä pukeutumiseen tulee,niin siinä inspiraatiot ja kivat assukonaisuudet ,ainakin minulla, ovat aivan toissijaisia,vaan haluaa mukavasti pukeutua kaikkeen lämpöiseen ja löysään.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi, anteeksi että vastaamisessa kesti!!

   Kiitos tosi paljon :) Kuten kuvista on varmasti huomattu, olen ihan hulluna pitkiin takkeihin tällä hetkellä, ne ovat niin käytännöllisiä mekkojen kanssa! Hahah, no älä nyt, jos takki vaati vain totuttelua? ;) Tosin tästä kamelinvärisestä täytyy sanoa, että laatu on surkea :/ Pinta on mennyt monesta kohtaa jo huonokis ja napit repsottaa :/ Sen sijaan sininen samanalainen on loistavassa kunnossa, vaikka olen käyttänyt molempia uhan yhtä paljon (sinisessä tosin villan osuus suurempi).

   Itse en ole koskaan ollut oikein talvi-ihminen, mutta iänmyötä siedän paremmin ja onhan se kiva, että on eri vuodenajat. Blogin kannalta vaan tosi hankalaa, luojankiitos toimeentuloni ei ole tästä kiinni :D

   Talvista loppuviikkoa! :)

   Poista