tiistai 29. marraskuuta 2016

Uutta lukulistalla

Olen todella pitkään etsinyt uusia blogeja lukulistalleni. Vaikka blogeja on tuhansia ja uusia nousee jatkuvasti, on silti vähän hankalaa löytää juuri ne itseään kiinnostavat, ehkä juuri suuren tarjonnan takia? Siinä missä oma tyyli muuttuu vuosien aikana, muuttuu hitusen myös maku blogejen suhteen. Blogeja luen inspiraatio mielessäni, katselen kuvia eikä pitkät tekstit ole minulle tärkeitä, mieluummin luen Me Naiset -lehteä tai keskustelen ajankohtaisista asioista avomieheni kanssa. Blogit haluan siis pitää kevyenä hömppänä. Saatan tykätä todella paljon esimerkiksi täysin erilaisesta pukeutumistyylistä kuin omani ja saankin välillä parhaan inspiraation juuri niin. Toisaalta blogissa tulee olla myös hitusen persoonaa ja sellaista omanlaisuutta, vaikkei tuntemattomien henkilökohtaiset asiat kiinnostakaan.

Vihdoin olen törmännyt Instagramin kautta neljään itselleni uuteen, monelle ehkä jo ennestään tuttuun blogiin, jotka löysivät lukulistalleni. Olen lukenut näitä kaikkia todella vähän aikaa, joten voitte itse tutustua niihin paremmin, laitan vain linkit ja Instat kuvien alle. Kaikkia neljää blogia yhdistävät hyvät kuvat, inspiroiva pukeutumistyyli ja tietynlainen rentous, mikä on minusta tosi tärkeää.


Aylin König


AESKA


Muotikuiskaaja


Juulia S.

Siinäpä uudet suosikkini, yksi ulkomaalainen sekä kolme upeaa suomalaista leidiä. Löysittekö uutta luettavaa? Ja onko teillä vinkata kiinnostavia blogeja? Oma blogini on muuten ollut keskeneräinen sitten kesäkuun, hups :D Banneri on menossa piakkoin vaihtoon, kunhan pääsen ihan ammattilaisen kanssa asialle. Järkytyin nimittäin kun katsoin blogiani upouudella iPadilla ja banneri oli yhtä pikselimössöä?! Oma läppärini kun ei ole ihan niin tarkka. Tällä kuitenkin mennään vielä muutama viikko.

4 kommenttia:

  1. Hei kiitos vinkeistä. Aeska -blogi onkin jo lukulistalla, mutta täytyy kyädä kurkkimassa nämä muutkin läpi, jos sieltä löytyisi suosikkeja omallekin lukulistalle :) tuntuu, että uutta luettavaa saisi löytyä nyt kun pitkästä aikaa on taas ollut aikaa blogeja kunnolla lukea tässä syksyn aikana :)

    VastaaPoista
  2. voi kiitos paljon Anne<3! Tässä oli itsellekkin pari uutta blogia luettavaksi :) Juulian blogia olenkin seuraillut jo pidemmän aikaa :)

    VastaaPoista