maanantai 27. kesäkuuta 2016

Steak 'n Shake











toppi - Selected Femme (*tämä)
housut - Lindex (*samantyyliset)
laukku - Balenciaga
sandaalit - Zara
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä)
kello - MK
rannekoru - Hipanema

Tänä kesänä olen hurahtanut moniin erilaisiin vaatekappaleisiin, joista kirjoitinkin täällä. Etelä-Ranskaan pakkasin mukaan culottes-housut, joista en kyllä itsekään ole ihan varma, tykkäänkö vai en? Veikkaan, että kyseiset jakavat mielipiteet. Innostukseni culotteisiin lähti keväällä Milanosta, siellä niitä tuli vastaan ihan jatkuvasti. Heti en kuitenkaan monista sovituskerroista huolimatta housuja kassalle asti vienyt ja hyvä niin, ehdimpä harkita kunnolla. Bongasin lopulta pöksyt Lindexin alerekistä vaivaisella vitosella! Alennusprosentti näissä oli siis melko huima, joten uskalsin ostaa. Yhdistin housut simppelisti valkoiseen toppiin ja beigeihin asusteisiin, yleensä yksinkertaisuudella ei voi mennä pieleen. Housut ovat olleet käytössä myös raitapaidan ja tennareiden kanssa. Päällä culottesit ovat ihan älyttömän mukavat, mutten edelleenkään käyttökerroista huolimatta ole täysin varma näistä.

Yksi lempparipaikkani Cannesissa on Steak 'n Shake pikaruokaketju. Yleisesti en tykkää pikaruoasta laisinkaan, mutta heidän pirtelönsä ja cheddar-ranskalaisensa ovat ihan omaa luokkaansa. En ole missään maistanut yhtä hyvää pirtelöä kuin heillä, salted caramel, suklaa ja mango ovat suosikkini. Tulikin haettua pirtelöä vähän turhankin usein... Mutta voiko olla parempaa, kuin kuuma kesäpäivä, upeat merimaisemat ja jahdit sekä jääkylmä pirtelö? En usko.

*mainoslinkki

6 kommenttia:

  1. Kiinnitin heti huomiota housuihin, superkivat! Samaan aikaan rennot ja siistit, mutta näyttää sopivasti nilkkaakin. Jatkoon! :D Kuvausmaisemat on olleet kyllä mielettömät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! :) Näin lyhyelle varrelle ei kyllä culottesit sovi parhaiten (ja ehkä pusero voisi olla tiukempi) mutta menköön :D Jotenkin kivat, mutta toisaalta taas.. En tiedä :D Kiva että tykkäät! Kyllä nämä käyttöön pääsee. Cannesissa on kyllä niin upeita paikkoja, tuolla ollaan kuvattu muinakin vuosina :)

      Poista
  2. Sulla on kyllä ihan mieletön tuuri noiden alelöytöjen suhteen ! Olen jo pitkään lukenut blogiasi, ja milloin mistäkin olet tehnyt huikean edullisia löytöjä. Kerrohan salaisuutesi! :D Itse en meinaa löytää aleista ikinä mitään, tai sitten koot on jo loppu... Tosin olen sellaista keskikokoa (s-m), joka taidetaan muutenkin myydä ensimmäisenä loppuun. Kiva asukokonaisuus joka tapauksessa, ja toimisi varmasti myös korkojen kera!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe välillä onnistaa :D Mä taas ihmettelen miten jotkut tekevät kirpparilta löytöjä! Uskon että yksi syy on se että varsinaisina alekausina en kauppoihin rynni, en oikeasti edes tykkää alennusmyynneistä :D Täällä asuinkaupungissa on niin vähän kauppoja, että tulee käytyä aina niissä samoissa kuten Lindexillä. Näitäkin housuja mietin viikon ja siellä ne roikkuivat edelleen rekissä viikon päästä!! Viime kesänä ostin myös Lindexistä vaaleat housut (-70%), joita myös mietin viikon, ihmettelin kun ne olivat edelleen siellä. Myyjä sanoi, että "erikoisemmat" vaatteet jäävät rekkiin, kun ei niitä uskalleta käyttää, mutta mulle kelpaa :D Rekissä vaatteet eivät usein näytä miltään, mutta mulla alkaa heti raksuttaa mihin vaatteen voisi yhdistää :) En halua maksaa "trendijutuista" paljoa.

      Olet oikeassa, korkojen kanssa toimisivat! :) Hitsi kun olen niin huono käyttämään korkoja, kävelen joka paikkaan ja varsinkin tuolla Cannesissa tuli käveltyä ihan älyttömiä määriä päivittäin. Mutta vaikka terassille voisin hyvinkin pukea housut korkojen kera.

      Tosi kiva että kommetoit ja lämmitti mieltä, että olet jo pitkään lukenut blogiani, suuri kiitos! <3

      Aurinkoista kesänjatkoa! :)

      Poista
  3. Mä oonkin unohtanut mun housuhameet kokonaan, tosin viime kesänä olin skidisti pienempi, joten suattavat kiristää nyt... :'D Muutama kg veke, niin saan syksyllä ne taas käyttöön! Tykkään niistä nimittäin tooosi paljon, näyttävä mutta silti simppeli vaatekappale. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no näissä on onneksi kuminauhavyötärö, sillä oon itsekin ottanut kiloja :/ Mä en oo nyt ihan varma näistä, muilla kyllä toimivat tosi hyvin! :) Onneksi 5€ ei ollut iso sijoitus :D

      Poista