sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Midsummer in the city


mekko - Mango (tämä)
nahkatakki - Zara (*samantyylinen)
laukku - Chloé
kengät - Mango (*samantyyliset)
huulet & kynnet - Kiko Milano

Me päätimme tänä(kin) vuonna viettää juhannusta ihan kaupungissa. Ennen menimme aina kotipaikkakunnalleni maalle, ja kokoonnuimme siellä ystäväni vanhempien kotiin isommalla porukalla grillaamaan. Nuorempana, kun vielä asuin maalla, kävin ystävieni kanssa festareilla. Nyt olemme viimeiset vuodet pysyneet kotona, sillä kesäviikonloppuisin on usein niin paljon ohjelmaa, ettei kokoajan jaksa mennä, joten juhannus on hyvä hetki huilata. Kyllä kaupungissakin keksii tekemistä, vaikka kaikki muut tuntuvat lähteneen muualle juhannusta viettämään. Festareille minua ei varmasti saisi enää laisinkaan, olen liian mukavuudenhaluinen. Mökkeilykään ei ole oikein juttuni, ja mökille pääsee muulloinkin kuin juhannuksena. Viime kesänä lähdimme melko ekstempore heti juhannuksen jälkeen Budapestiin, joten tuolloinkaan emme juhannusta sen kummemmin viettäneet. Tänä vuonna ei harmi vain ole nyt ulkomaanmatkaa tiedossa, mutta Helsinkiin olemme menossa ensi viikonlopuksi. Minulle juhannus tai kaikki muutkin juhlapäivät ovat ihan tavallisia päiviä, menevät siinä missä muutkin. Enkä muutenkaan oikein jaksa juhlia. Sen verran villiksi kuitenkin heittäydyin, että terassilla piipahdimme (join puolikkaan siiderin, hah), vaikka sää ei ollutkaan mitä parhain tuolloin siihen. Oma juhannukseni menikin enemmän syödessä kuin juodessa.

Asukuvatkin kävimme ottamassa terassille lähtiessä, vaikka ihan hitusen tihkutti vettä ja hetken jouduimme myös värjöttelemään sateessa puiden alla. Juhannuksena pukeuduin tietysti kukkamekkoon. Viileän ja sateisen sään vuoksi päälle oli heitettävä nahkatakki, vaikkei se nyt ihan hirveän hyvin tässä asussa toimi, tai ainakin laukku olisi pitänyt vaihtaa vähän yksinkertaisempaan, kuten perus clutchiin. Pukeudun iltarientoihin melko samalla lailla kuin arkenakin, mutta kenkiä vaihtamalla saa jo paljon muutosta aikaan. Lisäksi lakkasin kynnet mekon sävyisellä kynsilakalla ja huuliin samansävyistä punaa. En koskaan hanki vaatteita vain yhtä tilaisuutta varten, tämäkin mekko toimii loistavasti kesäpäivänä sandaalien ja isomman laukun kanssa. 

Muuten viikonloppu sujui ihan peruskaavan mukaan; kävelyä kaupungilla, jäätelöllä käyntiä ja rannallakin kävin, sillä koko juhannusta ei onneksi ole satanut, päinvastoin ihan mahtavia rantakelejäkin olemme saaneet. Kohta olenkin lähdössä vielä ystäväni kanssa rannalle, kun sää nyt sallii. Miten teidän keskikesän juhla sujui?

Ps. Boozt.com tarjoaa aletuotteet ota 4 maksa 3! Aleen *tästä ja omia tärppejä näitte täällä.

*mainoslinkki

4 kommenttia:

 1. Mitkä on suosikki vaatekauppat espanjassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin vastata tähän sulle jo aiemmin, mutta Zara, Mango ja Stradivarius! :)

   Poista
 2. Oot taas niin stylenä, ja musta toi nahkis kyllä menee asuun aivan hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Minusta jotenkin liikaa yksityiskohtia, laukku ainakin pitäisi vaihtaa.. :D

   Poista