torstai 9. kesäkuuta 2016

Leather & Florals


mekko & nahkatakki - Zara
aurinkolasit - Céline (*nämä)
laukku - Céline
ballerinat - Mango
 huulipuna & kynsilakka - Kiko Milano

Minulla on ollut niin paljon kaikkea palattuamme Etelä-Ranskasta reilu viikko sitten, etten ole edes ehtinyt valokuvia matkalta koneelle siirtää kuin toisesta kamerasta, jossa ovat asukuvat. Asupostauksien teko on minusta kivointa ja nopeintakin, joten laitetaan taas yksi asu Cannesista jakoon. Oikeastaan tuntuu, että kotiin paluusta olisi paljon kauemmin aikaa kuin viikkoa. Kesä menee muutenkin hurjaa kyytiä, mutta nyt aika on lähtenyt liikkumaan ennätystahtia. Haluaisin tietysti kirjoittaa matkajuttuja nyt samantien, kun kaikki on vielä tuoreessa muistissa, mutta aika ei vain riitä nyt, joten blogi pyörii viiveellä. Blogin keskeneräisen ulkoasun säätäminen jatkuu edelleen pikkuhiljaa. Jouduin myös vaihtamaan kuvakokoa jonkun verran isommaksi, toivottavasti kuvat eivät ole jo liian isoja? 

Jos olen tänä kesänä ihastunut palavasti midi-mittaan, niin maksi pysyy suosikkina vuodesta toiseen, ja printit tietysti myös. Ei ole helpompaaa vaatetta kuin kuviollinen kesämekko, se on näyttävä sellaisenaan, helppo heittää päälle, ihanan vilpoisa kuumana kesäpäivänä ja toimii täydellisesti illan viiletessä nahkatakin kanssa. Vaikka Cannesissa säät todellakin suosivat eikä parempaa olisi voinut toivoa, niin iltaisin oli melko viileää, jolloin takkia kyllä tarvitsi. Ihastuin Zaran mekkoon ensisilmäyksellä, sillä printti on minusta aivan ihana isoine kukkineen. Kyseinen tosin taisi olla mallinuken päällä sekin enemmän midi-mittaa, mutta minulle lähes täyspituinen. Mekossa on melko erilainen malli, kuin mitä yleensä suosin, se on nimittäin todella löysä kauttaaltaan, kaapu, lisäksi siinä on erikoisempi leikkaus helmassa kuin selässäkin. En tietenkään muistanut kuvaushetkellä ottaa takkia pois ollenkaan, mutta mekko nähdään kesän mittaan ihan varmasti täällä uudemman kerran, mikäli kesäkelit saataisiin takaisin! Hauskaa sinänsä, etten shoppailut Ranskassa vaatteita kuin Zarassa, ihan kuin siellä ei muita kauppoja olisi, heh. Ulkomailla ja lomalla ylipäätään on vain niin erilailla aikaa kiertää rauhassa kaupoilla ja minä nyt satun tykkäämään Zarasta muutenkin.

Tänä kesänä olen myös jotenkin kummallisesti ihastunut oranssiin väriin. Mitä ihmettä, nimittäin olen aina inhonnut kyseistä?! Nyt huomaan kuitenkin katselevani kaikkea oranssia sillä silmällä. Tässä mekossa on oranssia, yksi toinen oranssinsävyinen mekko löytyy kaapista, oranssi rannekoru ja oranssihtava huulipuna sekä kynsilakka lähtivät mukaan Kiko Milanosta, joka oli avattu myös Cannesiin. Olenkin ollut ihan älyttömän tyytyväinen merkin huulipuniin ja kynsilakkoihin, ei uskoisi hintaa ajatellen, kuinka hyviä ne ovatkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti