maanantai 20. kesäkuuta 2016

White, Black & Beige


vaatteet - Zara
laukku - Céline
ballerinat - Mango
aurinkolasit - Céline (*nämä)

Tässä yksi oma asusuosikkini pitkään aikaan, kuvattuna Cannesissa. Pliseerattu midi-hame, valkoinen pusero, nahkatakki ja beiget asusteet. Biker-takki tekee kivasti kontrastia muuten aika naiselliseen asuun. Oikeastaan minusta tuntuu, että on päällä mitä vain, niin nahkatakki toimii joka kerta, on aina kotoisa olo asussa kuin asussa sen kanssa. Célinen Mini Luggage on kaunein laukkuni, ja täydellinen kaveri nahkikselle, mutta valitettavasti myös epäkäytännöllisin, niin värinsä kuin mallinsakin puolesta. Tykkään laukusta älyttömästi ulkonäöllisesti, mutta käytössä se on loppupeleissä melko vähän, täytyisi ryhdistäytyä ja käyttää enemmän kaikesta huolimatta. Cannesiin otin laukun mukaani, vaikka olikin hieman ongelmia kuljettaa se. En koskaan laita laukkujani matkalaukkuun, vain kannan ne mukanani käsimatkatavaroissa. Vaaleaa laukkua en missään nimessä halua laittaa läpi turvatarkastuksen saati lentokoneen jalkatilaan, joten se kulki weekenderin sisällä, ja sen sisällä pienemmät laukut. 

Kuvat onnistuivat minusta tosi hyvin vähän sattumalta, sillä valo oli loppumassa illalla ihan juuri, eikä kuvaamiselle ollut montaa minuuttia aikaa. Kuvauspaikan valitsimme vain äkkiä jokun asuntomme läheltä ennen kaupungille lähtöä, mutta rönsistynyt aita nyt toimii jotenkin erityisen hyvin asuni kanssa. Päivän päätteeksi ei ole itse todellakaan parhaimmillaan, mutta silti tykkään näistä kuvista. Latasin kuvat suoraan tänne, edes valotuksiin ei tarvinnut koskea laisinkaan. Juuri tällaista rentoutta kaipaan itse blogeihin, nykyisin kun kuvat monissa blogeissa ovat niin käsiteltyjä ja harkittuja. Itse luen nykyään todella vähän blogeja muutenkaan, oman kirjoittelu vie sen verran aikaa, ja ehkä kiinnostus on muutenkin vähän lopahtanut. 

Harmittaa, kun emme ole Etelä-Ranskasta palattuamme ehtineet kuvata asuja juuri ollenkaan Suomessa, sillä monta asua on ollut päällä, jotka olisin halunnut kuviin tallentaa. Jospa tällä viikolla ehtisimme kuvailemaan, jos säät sallisivat. En ole ehtinyt edes läheiseen venesatamaan vielä ihailemaan purjeveneitä, ystävän kanssa puistoon juoruamaan eväät mukana, jäätelökioskista puhumattakaan! Mökillä emme ole käyneet ja haluaisin pian myös maalle kotipaikkakunnalleni. Tallinnan päiväristeily on myös ihan ehdoton joka kesä. Juhannussuunnitelmatkin ovat vielä ihan auki, oikeasti haluaisin vain ottaa rennosti ja mennä vaikka rannalle (Ranskassa hankittu rusketus on tipotiessään). Jotenkin en ole vielä ehtinyt nauttia kesästä ollenkaan, sen verran kiireistä on ollut. Onneksi kesä on vasta aluillaan, joten eiköhän tässä ehdi vielä tehdä kaikenlaisia kesäjuttuja ja nauttia lämpimistä päivistä.

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän upeita ja kauniita kuvia Anne, jälleen kerran !! Asu ja miljöö on ihan täys kymppi :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan tosi paljon Elina! 😊 ja ihana kun jätit kommentin, tosi yksinäistä puuhaa nykyisin tämä bloggaaminen..

      Poista