perjantai 3. kesäkuuta 2016

PLEATED MIDI SKIRT









hame & toppi - Zara 
laukku & aurinkolasit - Céline 
ranneke - Balenciaga
ballerinat - Mango

Cannesin kaduilla näkyi paljon midimittaisia vekitettyjä hameita, josta sain inspiraation etsiä sellaisen itsellenikin heti alkulomasta. Ajattelin väriksi nudea, mutta sellaisen löytäminen oli mahdoton tehtävä. Massimo Duttilla oli ihana valkoinen vekkihame, mutta koot olivat tottakai loppuneet, mikä harmitti älyttömästi. Onni kuitenkin onnettomuudessa ja bongasin Zarasta vielä ihanamman hameen Massimon hametta kolme kertaa edullisemmin! Löysin hameen heti sen myytiin tultua Monacon Zarasta ja nappasin pikimmiten mukaani. Nämä kuvatkin on muuten Monacossa otettu. Ajattelin yhdistää hameen ainakin mustan yläosan kanssa, mutta tällä kertaa kaipasin sen kaveriksi jotain rennompaa, joten samaan ostoskassiin päätyi harmaa perustoppi, joka toimi minusta ihan loistavasti fiinimmän alaosan kaverina. Hameelle veikkaan paljon käyttöä kesän aikana, ja sen voisi yhdistää vaikka Conversejenkin kanssa. Vaaleaan asuun yhdistin mustat asusteet vähän kontrastia tuomaan ja tukan hetin vain rennosti ponnarille. Tykkään ihan älyttömästi Célinen Nanosta, jonka ostin tasan vuosi sitten Cannesista. Laukku on varmasti yksi parhaista hakinnoistani koskaan. Tänä vuonna tyydyin ihailemaan Célinen myymälää vain ikkunan takaa, mutta sain taas aikamoisen laukkukuumeen aikaan!

10 kommenttia:

  1. Ihana kesäasu! :) tuommoinen hame on ollut itselläkin hakusessa, joten voisin tsekata Zaran. En vaan tiedä, miksi mun tuurilla Zaran vaatteet hajoaa aina käsiin, niin ei tekisi enää mieli käydä koko kaupassa :D pitkästä aikaa ostin sieltä housut, joista purkaantui saumat viikon käytön jälkeen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin etsin Ranskassa heti ekoina päivinä kaikki mahdolliset liikkeet läpi hametta, kunnes löysin tämän ja olin niin iloinen! Voi voi hitsi?! Miten ne nyt silleen? Itse ostin Zarasta muutamia vaatteita taas lomalla eikä ole kyllä ollut ongelmia niiden kanssa, eikä koskaan ennenkään (tosin yhdet housut kutistuivat pesussa :/) Jos sulle on vain sattunut maanantaikappale? Veitkö pökät takaisin liikkeeseen? Tämä hame oli aika edullinenkin, joten veikkaan että löytyy tänä kesänä monelta..

      Poista
  2. Tuo on kyllä tosi nätti ja midimitta on kyllä jotenkin ihanan naisellisen näköinen! Täytyypäs testata itsekin. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kyllä itsekin! :) Kotioloissa olisin ehkä laittanut jotkut toiset kengät kuin perusbaltust, muttei reissussa (varsinkin kun olin Monacossa yötä ja vain sandaalit sekä baltsut mukana) ollut niin vaihtoehtoja. Itse asiassa lähes sama setti tänään käytössä eri asustein, ehkä ehditään kuvata sekin!

      Poista
  3. Ihana asu!! :) Saanko muuten kysyä tuosta Nanosta noin käytännössä? :) Sanoitkin jo että tykkäät siitä ihan hirveästi, mutta mietin että miten koet sen tosiaan käytössä? Onko ns. helppo kaikinpuolin; siis että tavaraa mahtuu hyvin pienemmäksi laukuksi, vetoketju aukeaa ja menee kiinni sutjakkaasti jne..? Olen haaveillut samaisesta laukusta jo pitkään ja alkaa tuntua siltä että synttärilahjaksi sen itselleni hankin, viimeistään ensi vuonna kun tulee 30 täyteen (iik!) - siksi nämä hassut käytännönkysymykset:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tottakai saa kysyä, vastaan mielelläni! Nanon on nimenomaan tosi käytännöllinen toisin kuin isosiskonsa Mini Luggage joka on tottapuhuen todella hankala :/ Nanoon mahtuu kaikki tarpeellinen ja se on oikeasti ihan älyttömän tilava pikkulaukuksi, hihna on näppärä kun laukku roikkuu vain mukana. Helppo vaikka shoppailessa ja matkustaessa. Jos jotain noottia pitää sanoa, niin naarmuja tuossa on muutama, mutta tiedostin sen kyllä ostohetkellä kun tämän sileän nahan valitsin. Lemppari laukkuni ehdottomasti, sekä käytännöllinen että kaunis plus tulee tosi harvoin vastaan!
      Voi kääk, mulla tulee kanssa ensi kesänä 30 täyteen!! En voi uskoa :D Mulla onkin synttärit nyt 17.päivä ja olen muutaman kerran joutunut miettimään, täytänkö muka oikeasti 29!? :D Mutta joo tuo laukku olisi kyllä loisto 30-vuotis lahja ;)

      Poista
    2. Kiitos kun vastasit! :)

      Kiva kuulla mitä oot tosiaan tuuminut Nanosta käytössä, se on nyt sen verran kauan ja vakavasti itsellä pyörinyt mielessä että taitaa tulla se lopulta valittua - vielä kun osaisi päättää mm. väristä, mutta onneks on vielä vähän aikaa arpoa niihin 30 -v. synttäreihin (en voi kyllä itsekään uskoa että tulee tuo 30 täyteen, apua)! :D

      Jossain kohtaa pohdin kyllä Mini Luggageakin (oon siis tehnyt täällä ruudun toisella puolella pientä vertailua Nanon ja ML:n välillä aina lukiessani sun blogia ;) ), mutta pienemmälle ja ehkä juuri näppärämmälle, hihnalla varustetulle laukulle olisi tällä hetkellä enemmän tarvetta. Saisi tarvittaessa käsistä pois hihnan avulla mutta olisi myös "kahvat" joista kantaa :)

      Mutta kuten sääkin sanoit, tuo on kaunis laukku jota ei tule vastaan ihan joka käänteessä - ja kun tosiaan tuntuu olevan käytännöllinenkin, ihan loistojuttu! :)

      Poista
    3. Kiva jos vastauksestani oli jotain hyötyä :) Päädyt sitten mihin vaan väriin, ei voi mennä pieleen!

      Poista
  4. No nyt on! IHANA asu! Olen etsinyt tuollaista hametta, pakko saada! Niin tyylikäs harmaan kanssa! Ja chic ponnari ja baltsut, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti! :) Tykkäsin kyllä itsekin tästä asusta, mukava päällä, mutta tarpeeksi siisti. Tulossa myös toinen asu reissusta tämän kanssa, vähän näkyykin tuossa sivupalkissa ;) Eilen käytin tätä harmaan teepparin, Conssejen ja nahkatakin kanssa (illalla), napattiin tästäkin asusta kuvat, mutten ole ehtinyt niitä vielä nähdä. Tänään päällä taas sama hame mustan löysän teepparin kanssa, että käyttöä tälle hameelle ainakin tulee :D kävin eilen Aleksin Zaralla ja siellä näin tätä hametta tässä valkoisessa ja keltaisessa (!!) värissä, että käyppä sovittamassa ;)

      Ihanaa viikonloppua! <3

      Poista