tiistai 28. kesäkuuta 2016

Summer


Vihdoin olen saanut aloitettua kesän oikein kunnolla! Viime viikolla ruksasin kesän to do -listaltani monta asiaa pois. Istuin ystäväni kanssa puistossa eväät mukana, samoin rannalla pariinkin otteeseen, kävin ihailemassa ja kuvailemassa veneitä läheisessä satamassa, ylipäätään olin paljon ulkona niin kuin kesällä kuuluukin. Minusta on ihanaa, kun ihan kotimme lähellä sijaitsee venesatama, yksi lempparipaikkani täällä. 


Jäätelökioskilla tuli käytyä pariinkin otteeseen, mutta se kuuluu kesään. Vaikea arvata kumpi tötteröistä on minun ;) Olen huomannut, että mikäli en hirveästi liiku, en syömiseenkään niin kiinnitä huomiota, nämä kulkevat käsi kädessä. Kesällä otan kuitenkin rennommin kaiken suhteen. Harmittaa etten ole päässyt vielä Helsingissä Magnumin jäätelöbaariiin, ehkä ensi viikonloppuna!


Uudet valkoiset (kesä)tennarit. Kirjoittelin keväällä täällä blogissakin, kuinka Adidaksen tennarit alkoivat miellyttää makuani, vaikka vielä hetkinen sitten minusta Stan SmithitSuperstarit ja muut "sämpylät" olivat ruminta mitä tiedän. Superstarit keväällä kotona kävivätkin, muttei kuitenkaan ollut oma juttuni. Löysinkin *Court Vantage -mallin kankaisena, ihan täydelliset itselleni, niin mallin kuin materiaalin vuoksi. Nyt saavat Converset huilata välillä. Asua uusien tennareiden kanssa tulossa myöhemmin.


Olen tykännyt niin paljon lyhyemmästä tukastani. Se on niin uskomattoman helppo, ettei voi kuin miettiä, miksi ihmeessä en leikkauttanut aiemmin? Tosin täytyy sanoa, että ehkä vielä hitusen voisi pituudesta ottaa... Ehkä ei koskaan ole täysin tyytyväinen? Tai sitten hiukset ovat jo ehtineet kasvaa muutaman viikon takaisesta leikkauksesta. Aika siis tilata kampaaja-aika piakkoin. Minulla on myös uusia hiustuotteita käytössä, ja koska silloin tällöin niistä kysellään, yritän tehdä postauksen lähiaikoina.

*mainoslinkki

2 kommenttia:

 1. Ihan totta tuo, itsellänikin jos liikunta jää vähäiseksi (niinkuin juuri kesällä) - ei todellakaan tule kiinnitettyä huomiota syömisiin... mistähän tuokin johtuu? :D Kesäloman jälkeen en uskaltanut terveystarkastuksessa vaa`allekkaan!
  Tuo uusi tukkamalli on kyllä ihan super! Hyvän värinen ja tosi skarppi malli :) Meinaan näyttää ensikerralla kampaajalle näitä kuvia inspiraatioksi! Tennarifriikki myös innostuu noista kengistä (joskin lupasin (TAAS) itselleni olla ostamatta enää yksiäkään kenkiä :/

  -Meeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainut! :D Jotenkin se liikunta ja syöminen kulkee käsikädessä :D Syksyllä ryhdistäydyn, se on varma!! En ole minäkään uskaltanut astua vaakaan kuukausiin, tiedän kyllä että muutama kilo on tullut :/ Ne pitää saada pois, mutten ota stressiä, pääasia oikeesti on, että on terve, kiloista viis :) Joten nautitaan nyt kesästä! ;)

   Voi että, mahtia jos inspiroiduit tukasta :) Halun kyllä vielä 5cm pois pian, että tukka on samanpituinen kuin edestä. Mutta paras päätös ollut leikkauttaa, voi pitää hiuksia nykyään auki :)

   No nämä tennarit nyt on ihan eri juttu hei ;) Ei olleet edes hirmu kalliit ;)

   Poista