tiistai 7. kesäkuuta 2016

Skirt & Sneakers







takki & hame - Zara
t-paita - H&M
laukku - Céline
tennarit - Converse
aurinkolasit - Ray-Ban
rannekoru - Valentino

Kuten sanottu, Zaran vekitetty valkoinen hame on ollut ostohetkestä lähtien päällä ihan älyttömän usein. Ihan paras hankinta kesäksi, ehdottomasti! Veikkaan, että hame tulee näkymään päälläni ja täällä blogissa kesän aikana kyllästymiseen asti. Itse asiassa löysin hameelle etsimäni nuden sisaren, täytyy kuvailla sekin pian. Perjantaina ajelimme illaksi Helsinkiin, jolloin päälle päätyi valkoisen hameen kaveriksi Converset, harmaa löysä t-paita sekä mukaan nahkatakki, mitä ei olisi välttämättä tarvinnut edes myöhään illalla, niin lämmin oli, toisin kuin nyt. Suomen kesä. Kuvat nappasimme superpikaisesti ennen syömään menoa parkkipaikalla, mistä onneksi löytyy tuo ihan kivannäköinen rakennus. Pakko tunnustaa, että nahkatakki on uusi... En vaan pystynyt vastustamaan tätä, kun bongasin sen niin ikään Ranskan reissulta Zarasta mallinuken päältä. Aitonahka, melko edullinen hinta ja upeat yksityiskohdat. Se oli menoa, vaikken tarvetta voinut mitenkään järjellä selittää. Yleensä olen todella tarkka, etten sekoita kultaa ja hopeaa, mutta tässä takissa on hopeiset ykstyiskohdat, jotenkin tähän tähän ronskiin takkiin ne sopivat mainiosti. Huomaako kukaan mitään muuta uutta asussa? Tämä asu kuvaa hyvin tyyliä, mistä tällä hetkellä eniten tykkään; jotain naisellista, jotain rentoa ja jotain vähän traffimpaa. Minusta naisellinen hame toimii todella hyvin tennareiden kanssa, itse en viihdy liian "hienoissa" tai "asiallisissa" asuissa, joten vastakohdat todella täydentävät toisiaan. Converset pitävät omassa pukeutumisessani pintansa, vaikkeivät tällä hetkellä olekaan ne muodikkaimmat tennarit, aina ei kuitenkaan tarvitse juosta jokaisen trendin perässä. Minusta Conssit ovat ihanan kevyet kesällä ja helppo yhdistää ihan kaikkeen. Mitäs tykkäätte tästä yhdistelmästä?

8 kommenttia:

  1. Ihana raikas asu. Pidän consseissa ulkonäöstä,mutta minun jalat eivät kestä nillä kävelyä.Niiden klassinen ulkomuoto sopii lähes kaikkien asujen kanssa, varsinkin valkoiset raikastaa asun kuin asun,mutta saan pohkeet niin kipeäksi nillä kävelyllä,että voi pojat.
    Ja mikä ihana kukkamekko tuolla alemmassa kuvassa,aivan ihana.
    ostitko tuon ruskean laukun nyt reissulla?
    Tsemppiä tuon blogipohjan kanssa,empiä ole tullut ajatelleeksikaan näitä teknisiä juttuja ,mitä bloggaamisen liittyy ja mitkä voi tuottaa aikamoista harmia ja paljon työtä.Sitä vaan luulee,että bloggaaja jonnekin blankolle alkaa tuottaa tekstiä ja liittää kuvat,mutta eihän se niin mene.

    Ihanaa kesää ja odotan asukuvia,jotka sinulla aivan parhaita.
    Kommentointi saattaa jäädä moneksi viikoksi,sillä huomenna lähden rapakon taakse,mutta käyn lukemassa blogisi ,se on varmaa.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsi minä juuri eilen illalla ajattelin sinua, että oletko jo lähtenyt reissuun! Tosi kiva, että tulit vielä kommentoimaan ennen lähtöä. Mitä ihaninta lomaa, nauti <3

      Muistankin, että olet sanonut tuota Converseista, muiltakin olen kuullut etteivät istu jalkaan :/ Minulle ei sen sijaan oikein sovi Niken Rosheonet puristavat ikävästi jalan päältä, eli kaikki ei vain käy kaikille. Kiva kuulla että tykkäsit tästä sekametelisoppa-asusta :D Mekko on tämän kevään mallistoa Stradivariuksesta ja laukku lähti nyt Cannesista mukaan Massimo Duttilta (http://www.massimodutti.com/fi/women/bags-%26-purses/view-all/crescent-mini-cross-body-bag-c914508p7512786.html?colorId=702&categoryNav=914508)

      En usko, että kukaan joka ei harrasta bloggaamista ei tiedä mitä se vaatii. Phin on juuri nämä tekniset asiat :D Joten siinä mielessä nostan hattua heille, jotka tätä työkseen tekevät, varmasti vie enemmän aikaa kuin päivätyö!

      Poista
  2. Ihana uusi ulkoasu! Näyttää blogi paljon ammattimaisemmalta nyt! Luxusta lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten ihana kuulla, niin paljon olen tämän kanssa taistellut ja paljon on vielä säädettävää. Tosi kiva kun kommentoit, tuli hyvä mieli! 😊 ihanaa päivää!

      Poista
  3. Tähän ulkoasuun liittyen olisi yksi toive: saisiko kommenttien määrän näkyviin myös lukijoille? Nyt täytyy klikata "leave a comment"-kohtaa näkeäkseen onko postausta kommentoitu. Monesti tulee tsekattua sun blogissa kommentit, kun lukijat jättävät pitkiä kivoja kirjoituksia joista voi poimia vinkkejä, tai kommenttiboksin puolella muuten käydään hyvää keskustelua.

    Ja siihen liittyen on sanottava, että sulla on ihan mahtavat lukijat! En tiiä oonko missään muussa blogissa törmännyt näin hyväntuulisiin ja ystävällisiin kommentoijiin. Tää on hyvänmielen blogi, niin postausten kuin kommenttienkin suhteen :) Jatka samaan malliin ja ihanaa kesää sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. Kiitos todella paljon kommentista ja ehdotukestasi ulkoasun suhteen! :)

      Haluaisin itsekin kommentit näkyviin, mutta valitettavasti se ei ole niin helposti tehty :( Kun pohja on muutettu, kaikki pitää koodata, mitä minä en osaa :/ Olen pohtinut ja yrittänyt näitä muutoksia tehdä ja koko blogi on aiheuttanut nyt niin paljon mielipahaa ja harmaita hiuksia, ettei olisi pitänyt todellakaan ryhtyä tähän projektiin. Kaikki on vielä ihan vaiheessa ja oma inspis ulkoasun kanssa tapella on nollissa. Että tällä mennään, nyt valitettavasti :( Kuvien laatukin kärsii kun lataan ne tänne ja se on tällä hetkellä isoin ongelma, nuo muut (kuten kuva sivuun ym. ja kommentit ) tulevat sitten myöhemmin. Pahoittelen tätä ulkoasua ja puutteita, ymmärrän että ne ovat lukijalle inhottavia :/

      Olen samaa mieltä lukojoista! <3 Tosin yksi syy on varmasti se, että blogini on niin pieni lukijakunnaltaan ja kommentteja tulee kuitenkin varsinkin nykyään niin vähän, että niiltä ikävimmiltä vältytään. Ja kun haluan pitää tämän tosiaan hyvänmielen blogina en mitään kaikista törkeimipiä kommetteja täällä julkaise (vaikka niitä ei ole kyllä viime aikoina tullut laiskinaan! :)

      Kiitos vielä kommentista ja ihanaa kesää sinnulle myös! :)

      Poista
    2. Hei! Mietin samanlaisen hameen ostoa. Mikä koko sulla on? :)

      Poista