perjantai 15. tammikuuta 2016

WINTER OUTFIT INSPIRATION

Olen tässä tiistaista asti potenut kotona sitä viisaudenhampaiden poistoa, eikä tunnu helpottavan. Mitään sairaskertomusta en ajatellut tänne blogiin kuitenkaan jakaa, joten ei siitä sen enempää. Asukuvia tosin tuskin hetkeen pystymme ottamaan. Aloinkin kokoamaan muutamia kollaaseja aikani kuluksi talvipukeutumisesta. Nimittäin en usko, että olen ainut joka alkaa pikku hiljaa pukeutumisen vuoksi kaipaamaan kevättä. Vaatteiden valinta voi tuottaa hankaluuksia, kun tuntuu, että päivästä toiseen kulkee siinä samassa neuleessa. Nautin tästä talvesta ja lumisesta maisemasta todella, joten vaikka vaatteet kyllästyttävät, niin täytyy ottaa ilo irti talvesta, kevät tulee kyllä taas aikanaan, nopeammin kuin edes ehtii huomata! Tässä kuitenkin muutamia vinkkejä, kuinka omaa talvipukeutumistani piristän. Kunhan pakkanen ei pauku siinä parissakymmenessä asteessa pääsevät nämä asut varmasti käyttöön;


neule (lemppari!) - takki (-50%) - huivi - housut (suosikit!) - nilkkurit - laukku

Helpoin keino saada muutosta yksinkertaisiin asuihin on asusteet, jo huivin väriä vaihtamalla asun ilme muuttuu täysin. Harmaan, mustan ja valkoisen kanssa sointuu minusta loistavasti vaaleanpunainen/nude kaulaliina. Asusta tulee huivin kanssa heti astetta keväisempi ja tylsyys on tiessään. Tykkään myös älyttömästi erilaisten vaatteiden kontrastista - nahkamaiset housut ja jämäkät nilkkurit yhdistettynä klassiseen villakangastakkiin ja perusneuleeseen, toimii! Tähän asuun lisäisin vielä mustat niittikäsineet.

huivi (lemppari!) - neule - laukku (-35%) - nilkkurit - hame - viitta (-33%)

Minulla oli suunnitelma käyttää enemmän hameita myös talvella, mutta superpakkaset tulivat, joten hameiden sijaan päälle pääsi untuvatakki. Kollaasin tyylistä asua ehdin kuitenkin käyttää, sillä tuo tekonahkahame kaapista löytyy. Tosin viitan tilalla itselläni oli harmaa viittamainen takki, joka on ehkä hitusen käytännöllisempi. Matalat nilkkurit tekevät asusta astetta arkisemman, mutta itse yhdistän hameeseen useimmiten korot. Tykkään asun värimaailmasta kovasti, musta, harmaa ja beige sointuvat ihanasti yhteen. Kunhan jalkaan laittaa joko fleece-sukkahousut tai vaihtoehtoisesti villaiset, ei hame ole sen kylmempi vaihtoehto kuin farkutkaan.


Minusta tekoturkki on aika hieno ja näyttävä vaate, joten itse olen yhdistänyt siihen yksinkertaisesti mustaa ja valkoista. Varrellisten lenkkareiden ja pipon kanssa asusta tulee kivan rento, mutta kuitenkin siisti. Valkoinen on ihanan raikas väri varsinkin näin kevättä kohti mennessä ja varsilenkkarit ovat loistavat talvella. Olen muuten täysin ihastunut tuohon Furlan Fantasia -laukkuun. Olen sitä käynyt liikkeessä katsomassakin, simppeli ja vaikuttaa kestävältä, lisäksi sopii kaikkeen. 

villakangastakki - mekko  (-50%) - huivi (-30%) - nilkkurit - laukku

Kuviolliset mekot sopivat minusta hyvin myös talveen, varsinkin jos mekon pohjaväri on tumma. Sen kanssa vain villakangastakki, sukkahousut ja kaulaan muhkea huivi, niin mekossa tarkenee mainiosti myös pienessä pakkasessa. Parhaat mekot löytyvät minusta ehdottomasti Mangon valikoimasta. Mekon kanssa puen jämäkät nilkkurit, ettei kokonaisuus ole liian tyttömäinen, arkena mukaan vielä iso laukku. 

pooloneule - karvaliivi (-40%) - nahkatakki (täydellinen!) - farkut - laukku - nilkkurit

Pakkasten hellittäessä muutamaan asteeseen voi minusta myös talvella pukeutua nahkatakkiin, kunhan sen kanssa pukee muhkean poolon ja päälle karvaliivin. Minusta nahkatakin ja karvaliivin combo on tosi mielenkiintoinen. Oikeastaan nahkatakki onkin vaate, jota eniten talvella ikävöin. Tämän asun juttu olisi ehdottomasti liivi, joten pitäisin muun asun yksinkertaisena ja kokomustana. Tuo kollaasin nahkatakki on minusta aivan upea!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Aika moni kollaasien jutuista kolahtaa muhunkin. Oon juuri laittanut tilaukseen tuon Onlyn beigen tekoturkin. Oon myös pähkäillyt Furlan metropoliksen hankkimista fuchsian sävyssä, mutta vielä en ole sitä raaskinut ostaa... Ja tuo Rebecca Minkoffin Regan -laukku multa löytyykin, tosin sen laitan varmaankin kohta myyntiin, kun ei sittenkään ole niin mun juttuni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva kuulla, että sinunkin makua miellytti monet jutut :) Tuo turkki on ihana, vähän harmittaa että hankin aiemmin yhden toisen, joka ei ole vielä blogissa näkynyt. Halusin tällä kertaa kollaaseihin laadukkaita, mutta ei niin älyttömän hintaisia laukkuja, ja nuo kaikki löytyy ihan Zalandolta :) Ministakin Metropolis on söpö, mutten itselläni tykkää ketjuhihnasta :/ Tosi ihania värejä on kyllä laukusta saatavilla!

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista