maanantai 4. tammikuuta 2016

SNOWING

pipo - COS
kaulaliina - H&M Men
takki - Mango
laukku - Céline
nilkkurit - Zara

Vihdoin näin tammikuun alussa tännekin tuli talvi ja viikonloppuna satoi lunta! Itse asiassa tälläkin hetkellä ikkunasta ulos katsoessa muutama hiutale leijailee maahan. Olen niin odottanut valkoista talvea, sillä se ainainen harmaus ja kaljut puut alkoi jo kyllästyttää.  Nyt maa on vihdoin valkoinen ja toivon, että lunta tulisi vielä lisää, niin että puut olisivat valkoisenaan lumen peitossa. Minusta talvella kuuluu olla lunta, vaikka vielä muutamia vuosia sitten en ihan niin ajatellutkaan. Suomen rikkaus on ehdottomasti eri vuodenajat, joita osaan onneksi nykyisin arvostaa, vaikka pakko myöntää, että usein haikailen kesän perään. Joka tapauksessa nyt aion nauttia tästä lumesta ja talvesta niin kauan kuin sitä kestää! Toki lumisade ja pakkanen tuovat omat haasteensa bloggaamiseen, kun kuvaaminen ei ole helpointa sormien jäätyessä pystyyn ja lumen sataessa kasvoille, mutta lumisade tuo minusta myös kivaa tunnelmaa kuviin.

Samaan aikaan, kun lumi sataa maahan, alan lähes aina olla vähän kyllästynyt talvivaatetukseen, tämä vuosikaan ei ole siis poikkeus. Ristiriitaista, kun olen niin iloinen lumesta, mutta samaan aikaan kaipaan kesämekkoja. Ensin syksyllä otan innolla pipot, huivit, villakangastakit ja nilkkurit käyttöön, kunnes muutaman kuukauden päästä olen jo valmis viemään ne varastoon. Varsinkin nyt, kun pakkanen on kohonnut sinne kymmeneen asteeseen ja säätiedotuksen mukaan kylmemmäksi menee, tuottavat vaatevalinnat vähän päänvaivaa. Olen käyttänyt vielä villakangastakkeja paksujen neuleiden kanssa, mutta untuvatakki on otettu lenkillä käyttöön. Vaihtelua pukeutumiseeni, joka koostuu lähes päivittäin mustista housuista, neuleesta ja villakangastakista, olen hakenut asusteita vaihtamalla. Pipo päähän ja huivi tiukasti kaulaan lämmittämään. COS:in yksinkertainen beige pipo sopii minusta hyvin H&M:n miestenosastolta löytyneeseen muhkeaan villakaulaliinaan. Laukun olisin kyllä voinut valita nyt vähän toisin, nimittäin Célinen Belt Bag ei ollut paras valinta lumisateella, reunoista kun satoi lunta sisään, enkä edes ajatellut asiaa ulos lähtiessäni. Täytyy ottaa vanhat kunnon Bayswaterit käyttöön, ne kun eivät talvikeleistä hätkähdä. Vaatekyllästymisestä huolimatta, ihanaa kun on talvi!

6 kommenttia:

 1. Mä oon kans ihan fileissä lumesta, jee! :D Nyt kun sais vaan jonkun kameran taakse, niin sais parit talviasut ikuistettua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sen pari kk on ihanaa kun on talvi, maaliskuussa voi olla eri ääni kellossa :D Nyt alkaa vaan olla pikkuisen liian kylmä kuvaamiseen :D

   Poista
 2. Ihana asukokonaisuus! Takki sopii sinulle kuin nenä päähän. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Takki on itse asiassa vähän reilu minulle, mutta mahtuupahan paljon alle :D

   Poista
 3. Luin reissun jäljiltä monta ohi mennyttä postaustasi putkeen ja halusin vaan yhteisesti tulla kommentoimaan, että ihania asuja taas Anne!:) Tässäkin niin yksinkertainen, mutta niin kaunis ja tyylikäs asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihan mahtia kuulla, että viihdyit blogini parissa. Ja kiitos aivan älyttömän paljon myös kehuista! <3 Aina ei tarvitse asuun mitään sen kummempaa, vähempi parempi :D

   Toivottavasti saataisiin vaikka tässä keväällä taas joku tapaaminen järkättyä! :)

   Poista