keskiviikko 13. tammikuuta 2016

VÄRIÄ VALKEUTEEN

Minusta tuntuu, että olen talvella kuin zombi. Tummat silmänaluset paistavat aina vain, vaikka nukkuisin kuinka tai yrittäisin miten meikata niitä piiloon. Kasvot ovat kalpeat ja olemus muutenkin vaisu. Olen aina ollut sitä mieltä, että rusketus kaunistaa. Itseruskettavaa en kuitenkaan käytä, enkä solariumiin halua myöskään mennä. Talvisin piristänkin olemustani niinkin yksinkertaisella keinolla kuin huulipunalla. Kesällä käytän oikeastaan harvoin huulipunia, sillä ruskettuneet kasvot eivät vaadi kuin sipauksen huulikiiltoa kaverikseen. Talvisin kuitenkin turvaudun huulipunaan usein, se tuo väriä kasoille ja vie huomion pois niistä silmänalusista. Neuraalinsävyisiin talviasuihin huulipuna tuo minusta helposti sitä jotain. Vaikka puna onkin käytössä vähän hankala milestäni verrattuna helppoihin kiiltoihin.

En osta meikkejä juuri koskaan, vain silloin kun edellinen purkki loppuu ja on ihan pakko. Huulituotteita sen sijaan saatan välillä ostaa tarjouksesta, vaikkei tarvetta niin olisikaan. Löysin nämä kaksi Lumenen Raspberry Miracle -huulipunaa hyvään hintaan. Pitkän mallailun ja värivalinnan jälkeen mukaan lähtivät sävyt Vadelmia 05 ja Tulinen ruska 12. Käytössä punat ovat osoittautuneet tosi hyviksi, pysyvät huulissa pitkään ja pigmenttiä löytyy! Pinkimpi sävy näkyikin jo näissä aiemmissa kuvissa, toinen sen sijaan on vähän koralliin taittava tummanpunainen, ollut käytössä sekin ja tykkäsin.

Tosin täytyy sanoa, ettei tällä hetkellä mikään meikki auta näihin kasvoihin. Kävin nimittäin eilen kirurgin luona viisaudenhampaiden poistossa, omani kun olivat vähän hankalampaa sorttia, eikä hammaslääkäri pystynyt asiaa hoitamaan. Kasvot ovat turvonneemmat kuin koskaan ja särkylääke on paras kaveri. Nyt kuitenkin kolme poissa, yksi jäljellä. Kallista touhua, mikä harmittaa, mutta pakkohan se oli hoitaa ennemmin tai myöhemmin. Päiväni ovatkin kuluneet Sinkkuelämää katsellen ja jäätelöä syöden, toivottavasti huomenna jo helpottaisi.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä hampaiden poistoon.Minun kaksi visuria jouduttiin myös poistamaan kirurgisesti ja kasvohermoon hiemaan osui kirurgin veitsi,niin välillä tulee sätkyjä vieläkin leukapieliin ja huuliin.
  Olen itse tykästynyt Lumenen huulipuniin,mutta voi mahoton,miten ne kuivattavat. En ole enne joutunut huulirasvaa edes käyttämään,mutta rakastuin itse juuri tuohon Rasberry Miracleen ja sen käytön aloitaamisen jälkeen alkoi huulet kuivumaan.En oikein muutakaan syksi keksi tuon huulipunan. Harmi,sillä sävy on just napakymppi minulle.
  Nautihan jädestä ja mukavaa ja kivuttomampaa loppuviikkoa.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pahin on jo takanapäin. Yksi alaviisuri leikattiin jo 4 vuotta sitten, että tiesin jo mitä on luvassa :D Voi apua!!!! Kauheaa. Mietin kaksi kertaa menenkö yksityiselle, mutta halusin, että sama kirurgi tekee leikkauksen kuin viimeksi. Kaikkea sitä voikin kyllä käydä :(
   Minä en huulien kuivumista kyllä ole huomannut, mutta läträän huulirasvalla muutenkin jatkuvasti ja laitan sitä myös aina huulipunan alle, koitappa sinäkin! :)
   Kiitos! <3

   Poista
 2. Tosi nätti tuo puna mikä sulla noissa asukuvissa oli! :) Jos koet kalvakkuutta, ja rusketuksesta tykkäisit, kannattaa kyllä oikeasti kokeilla kasvoille tarkoitettua kevyttä itseruskettavaa. Ne on nykyään hyviä ja tuo sitä ihan kevyttä tervettä lookia talvella ilman meikkiäkin, ja meikkaus sujuu "helpommin" myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mä vaan inhoan kun huulipunasta puolet on aina hampaissa?! :D
   Mä oon käyttänyt joskus sävyttävää voidetta sekä vartalolla että kasvovoidetta, mutta ei. Feikki on aina feikki plus olen aivan liian laiska moiseen :D vaikka sain kyllä kehuja ihoni sävystä silloin. mun iho ei myöskään tykännyt ruskettavista kasvovoiteista, että se pitää vain unohtaa :/

   Poista