tiistai 19. tammikuuta 2016

BACK TO BLACK (AND GREY)

pipo - O.i.s
takki - Zara
laukku - Céline
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä)
housut - Vila (*nämä)
poolo - Vila (*tämä saatu @House of Brandon)
nilkkurit - Mango
huulipuna - Lumene  (Tulinen ruska 12)

Vihdoin alan pystyä palaamaan arkeen, poski ei ole enää kuin ilmapallo ja normaali elämä voi jatkua! Jos jotain hyvää muuten viisaudenhampaiden (leikkaus)poistosta pitää keksiä, niin ainakin sain samalla dieetin aloitettua, kun syöminen on pitkään hitusen hankalaa. Normaalisti en usko laihdutuskuureihin, laihdutin itse 15 kiloa muutama vuosi sitten ihan elämäntapamuutoksella. Se oli hidasta ja vei puolitoista vuotta, mutta tulos oli pysyvä. Herkkupäivä kerran viikossa on sallittu, mutta kun jotenkin herkuttelu jäi päälle jo ennen joulua ja on lipsuttu pahasti, on vaikea saada sitä kuriin kuin vetämällä hetkeksi totaalinen stoppi! Viihdyn painossani, minusta ei todella laihaa varmasti tulisikaan. Kuitenkin painon noustessa jo ihan muutaman kilon, on olo huono, vaatteet kiristävät ja tässä lyhyessä varressa näkyvät lisäkilot välittömästi. En ole  uskaltanut edes vaakaan hetkeen astua, koska en halunnut tietää totuutta. Totta puhuen pelkäsin pahempaa kuin +3 kg! Sehän lähtee helposti? Laihduttaminen kun ei ole tosiaan mitään rakettitiedättä, oikeastaan helpompaa kuin kuvittelisi. Olen kyllä hitusen kateellinen ihmisille, jotka voivat syödä mitä vain lihomatta, minä kun en moisia geenejä ole saanut. Joten alkuvuoden kiristelen, niin kiloja kuin kukkaroa. Keväälle on useampikin matka tiedossa, joten säästän niin kalorit kuin rahat niihin.

Ennen matkoille lähtöä jatkuu täällä Suomessa talvivaatteisiin pukeutuminen. Beigen kauden jälkeen palasin siihen tuttuun mustan ja harmaa linjaan. Tämän talven käytetyimpiä vatteitani on ehdottomasti ollut Zaran harmaa viittatakki. Blogissa se ei ole kuitenkaan montaa kertaa näkynyt, en tiedä miksi. Olen käyttänyt tätä samaista yhdistelmää monesti, Vilan harmaa poolo kun sopii loistavasti takin kanssa. Pipo on päässä ihan päivittäin, ei tulisi mieleenkään lähteä ulos ilman kylmällä, ja mikä parasta, hattu on helppo asuste ja tekee asuun sen viimeisen silauksen. Aurinkolasit heitin nenälle vielä ulos lähtiessä, sillä aurinko paistoi kauniisti valkoista hankea vasten. Juuri tällaisista talvipäivistä tykkään; pakkasta, lumiset puut ja auringonpaiste.

6 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä asu todellakin mun mieleeni! Kaikki vaatekappaleet, punainen huulipuna ja taustakin mätsää :) Ihan täydellinen ♥ Keep on going! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Upea asu! Mä oon menossa ensi viikolla viisurien poistoon, nimenomaan leikkaukseen. Kuinka pitkän sairausloman sait? Osaatko kertoa toimenpiteen hintaa kunnallisella vai olitko yksityisellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Sairaslomaa saa yleensä koko viikon (mulla oli ti aamuna aika) varmaan riippuu millaista työtä tekee. Sairasloma voi kuulostaa liioitellun pitkälle, muttei ainakaan itselläni ollut. Mulla meni 2-3 päivää niin etten pystynyt tehdä yhtään mitään (koski ja lääkkeet uuvutti, kuumettakintaisi tulla) kun taas jotkut on ihan kunnossa seuraavana päivänä :D edelleen viikon jälkeen on vähän kipeä ja nassu oli ihan kunnolla turvonnut 5 päivää ettei ainakaan asiakaspalveluun sen näköisenä mennä (onneksi ei tullut mustelmia!) nämä on kyllä tosi yksilöllisiä ja miten hammas on (mulla tosi pahasti)
   Mä käyn yksityisellä hammaslääkärillä ja leikkauksen teki erikoishammaskirurgi, joten en valitettavasti osaa kunnallisista sanoa. Kallista oli, mutta halusin ehdottomasti saman kirurgin jolla olen käynyt ennenkin.
   Kannattaa varata jäätelöä ja pillejä sillä mä en ainakaan muuten voinut juoda :D kasvissosekeitto on hyvä ruoka. Tsemppiä! :)

   Poista
  2. Ou nou... teen fyysisesti raskasta työtä... multa lähti ylhäältä ihan vetämällä ja olin niistä yhden päivän saikulla. Onneksi se oli perjantai, olin nimittäin vielä sunnuntaina täysin potilaana... jäätelöllä ja kasvissosekeitolla mäkin menin, pirtelöt ja smoothiet on kans hyviä :) tsemppiä tosiaan tarvin, ellei apteekista saa reseptivapaita rauhottavia :D :D

   Poista
  3. Viikko on sitten ainakin huilittava :) niin ja tikit suussahan ei saa mitään raskasta tehdä! Joo multa otettiin samalla ylähammas, joka lähti ihan vetämällä, eikä se tuntunut missään. Alahammas kun oli vähän pahemmassa jamassa ( väärinpäin ja ikenen sisällä yäk) että siinä piti poistaa vähän luutakin samalla :O mä kyllä tiesin mitä odottaa, kun sama operaatio tehtiin jo muutama vuosi sitten toiselle puolelle. Hyvin se menee! :)

   Poista