keskiviikko 6. tammikuuta 2016

PRE-SPRING


nahkatakki Selected Femme - neule Vila - huivi Ichi -  laukku Chloé - aurinkolasit Ray-Ban 
mekko Mango - ballerinat Topshop - laukku Céline - farkut Topshop

Tammikuun alkaessa alkaa mieleni siirtyä jo vähän kevääseen. Siinä vaiheessa kun H&M:n kevätkuvasto tippuu postilaatikosta, saa minusta luvan kanssa alkaa haaveilla keväästä, joten kokosin jo pienen keväisen haavelistan. Uskon, että monet eivät tässä vaiheessa vuotta halua lumikinosten takaa vielä kevättä ajatellakaan, mutta minä olen aina ajoissa, puoli vuotta vuodenaikaa edellä. Tänä keväänä toivon päältäni löytyvän vaaleita värejä - kuten nudea/vaaleanpunaista ja vaaleanharmaata, mustan nahkatakin, revityt farkut, nyöriballerinat, pyöreät aurinkolasit ja ehkä uuden laukun.

Yleensä minulla on pahin laukkukuume vuoden alusta. Laukut haluan mieluiten ostaa ulkomaanmatkojen yhteydessä, ja nyt kun matkasuunnitelmat ovat päässeet vauhtiin, alkavat laukkuhaaveet kasvaa matkahaaveiden kanssa samaa tahtia. Minusta laukku on mitä parhain matkamuisto, mikäli hankintaa muutenkin suunnittelen ajoitan ostoksen ulkomaille. Tällä hetkellä haaveissani on musta pikkuinen laukku (ja/tai konjakinruskea). Vahvimmat kandidaatit ovat nuo kollaasissa näkyvät Chloén Mini Georgia (yllä) ja Célinen Small Trotteur (alla) mallit. Jostain syystä olen superihastunut tuohon Chloén laukkuun, klassinen mutta kuitenkin muotoilultaan ja kahden läppänsä ansiosta uudenlainen. Asusteissa miellyttää silmää myös pyöreät aurinkolasit, jotka jo hankinkin, mutta tuo Ray-Banin Lily -malli jäi silti kummittelemaan. Nyöriballerinojen kanssa tulen auttamatta jäljessä, mutta nyt olenkin totaalisen hurahtanut. Tosin veikkaan, ettei tämä trendi ehkä kauaa kestä, eli hankkisin ballerinat budjettiversioina, kuten nämä kollaasin alessa olevat Topshopin versiot.

Musta nahkatakki on lempivaatteeni. Ikuisuushaaveeni on Valentinon upea luomus, mutta itseni tuntien ei kannata tässä vaiheessa elämää satsata vaatteisiin niin suuria summia. Selected Femmen takki onkin kiva budjettiversio, tosi ei halvimmasta päästä sekään. Pohdinkin myyväni yhden nahkatakkini hopeisin vetoketjuin, jolle ei ole tullut paljon käyttöä, ja hankkivani tuon mustin metallein tilalle. Joka kevät revityt farkut alkavat innostaa aina uudelleen mekoista puhumattakaan, molemmat kun sopivat loistavasti nahkatakin kanssa. Myös Vilan perusneuletta, joka on ihan suosikkini, näytti tulleen keväisissä sävyissä, vaaleanharmaa olisi kiva lisä vaatekaappiin.

Mikäli joku tuote jäi muuten Zalandon aleissa kaivertamaan, niin tänään saa alennetuista tuotteista 10% lisäalen koodilla ESSF358F. Kaikki aletuotteet löytyvät täältä! Alennuksen saa yli 75 euron tilauksista ja koodi on voimassa vain tänään loppiaisena (6.1.2016)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Nuo naruballerinat ovat aivan ihanat! Pakko metsästää tuollaiset ensi kesäksi. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Nuo kollaasissa näkyvät olisi ihanat, mutta materiaali vähän mietityttää, kun ei ole nahkaa. Kesä tuleekin taas nopeammin kuin huomaakaan, eli parempi olla ajoissa liikkeellä ;)

      Poista
  2. Piti käydä naputtelemassa tuo Ichin vaalea huivi ostoskoriin.
    Revityt farkut eivät ole minuun uponneet koskaan,mutta toisaalta ehkä ne eivät minunpäällämkovin hyviltä näyttäisikään,joten jätän suosiolla nuoremmille.
    Laukkuhaaveista sen verran ,että minulla olisi hirveä hinku ostaa joku pikkulaukku. Emmin ja Even blogeissa vilahdellut Furlan metropolitan pakkomielle minulle,mutta epäilen miten pärjäisin niin pienen laukun kanssa,kun yleensä kuljetaan aika paljon kamaa mukanani. Mutta se laukku on vienyt sydämeni...
    Mutta ihania kevätvaatteita olet taas löytänyt ja osannut yhdistellä.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo huivit on ihania, että kerro sitten mitä tykkäsit! :)
      Höpsis, en usko, kaikki näyttää hyvältä kaikkien päällä kun vain oikein yhdistää! :) Mutta onhan revityt farkut hiukan epäsiisti, ettei esim. monelle työpaikalle ne jalassa mennä.

      Se Furla on tosi kiva! :) Katselin itsekin merkin laukkuja Stockalla ja myös Viikkarin laivalla (ainakin express) myydään Furlaa nykyään vähän edullisemmin hinnoin :) Bongasin upean tummansinisen Metropoliksen, muttei se kuitenkaan säväyttänyt tarpeeksi ja olen huomnnut omassa käytössä (Lilyn myötä) ettei ketjuhihan toimi omassa käytössä :( Ja tosiaan myös itselleni tuo malli on aivan liian pieni, inhoan jos tavarat pitää asetella laukkuun ja on vaikea saada sieltä mitään ulos. Laukku on kuitenkin aivan ihana ja ihailen sitä muiden kuvissa :)

      Poista