tiistai 6. lokakuuta 2015

SYYSKUUN ASUT


Lämmin syyskuu mahdollisti melko kevyen pukeutumisen, itse asiassa pohdin itsekin tätä postausta tehdessäni, että voiko nämä asut oikeasti olla syyskuulta? Kintut paljaana mekon kanssa tai ballerinat. Tosin vielä viimeksi eilen hiihtelin ballerinoissa, ehkä on jo pakko luovuttaa, ottaa nilkkurit käyttöön ja laittaa ballerinat odottamaan kevättä. Huomasin myös, että suurinosa kuvista on otettu muualla kuin täällä asuinkaupungissa; Loviisassa, Porvoossa, Helsingissä ja Espoossa. Kuvasaldo jäi aika pieneksi loppujen lopuksi, vaikka inspiraatiota pukeutumiseen on ollut, arjen keskellä blogin päivittäminen on oma haasteensa. Syyskuuun asuista tykkäsin eniten beigen mokkatakin ja mekon yhdistelmästä.

8 kommenttia:

  1. Oon niin farkkuihminen, että tuo viides asu on lempparini :) Mut 2 ja 4 on myös tosi kivoja.

    VastaaPoista
  2. Nää on ihania kaikki, mutta oma lemppari on toi hattu asu!:) voi kun lokakuussakin saataisin vielä näitä lämpimiä kelejä, Turussa ainakin joutui tänään ekaa kertaa vetäisemään villakangastakin niskaan, hrrr..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Täälläkin alkaa olla melko kylmä, mutta sinnittelen vielä nahkatakeilla ja muilla :D

      Poista
  3. Beige mokkatakki ja mekko on minunkin suosikki.
    Tänään jouduin paksun huvin kaivalemaan kätköistäni ja sen bikertakin nyt ujutin ylleni kera tekoturkisliivin.Tajusin,että sen turkisliivin kanssa olo ei ole aivan niin wannbe-motoristi:) Tiedän,että olen ihan hömelö näiden ajatusten kanssa,mutta joistakin pakkomielteistä vaatteiden suhteen on vaan niin vaikea päästä eroon.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä menee sitten maut ihan yksiin :)
      Minäkin otin eilen villahuivin käyttöön, mutta nahkatakista ja mekoista en luovu! Nahkatakki sopii kyllä loistavasti karvaliivin kanssa, varmasti asusi oli tosi ihana :) Hyvä ettet luopunut nahkatakista ;)

      Poista
  4. Tosi kivoja asuja kyllä :-) Mutta ehkä 1 ja 5 on mun suosikit. Jotenkin tuo eka sopii sinulle ihan superhyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Leo-pöksyt toimii aina, jos minulta kysytään :)

      Poista