maanantai 12. lokakuuta 2015

SATURDAY CASUAL


takki, huivi, käsineet & college H&M - farkut Zara - pipo O.i.s. -  laukku Céline - lenkkarit Reebok (*nämä)

Välillä on kiva vain heittää collegepaita päälle ja lenkkarit jalkaan asua sen enempää miettimättä, ja ottaa muutenkin vähän rennommin. Lauantaina kävelin puistossa sekä kaupungilla irtokarkkeja hakemassa tällaisessa tosi rennossa asussa. Vaikken olekaan ihan kauhea kylmien kelejen ystävä, niin pipojen olen, joten jotain hyvää viilentyvissä ilmoissa. Harmaan pipon heitin kyllä tällä kertaa päähän ihan asusteeksi ja huonon hiuspäivän pelastamaan. Sen kaveriksi vielä saman sävyinen muhkea H&M premiun quality villahuivi, niin ohuella takilla ja collegepaidalla pärjäsi mainiosti. Célinen Nano toimii kyllä ihan missä vain asussa, joten loistava hankinta on ollut. Reebokin lenkkarit ostin keväällä Espanjasta, enkä ollut käyttänyt niitä koko kesänä, en edes muistanut kuinka kivat ne olivatkaan. Jottei asu mennyt liian rennoksi, hetin päälle Hennesin suoralinjaisen mustan takin. Ehdottomasti huolisin talveksi jonkun vastaavan villakankaisena.

Toki pipojen lisäksi tässä vuodenajassa on muutakin hyvää, kuten ruska, joka ei kyllä tänä vuonna ainakaan toistaiseksi ole viime vuoden veroinen. Täällä asuinkaupunngissa onkin mitä upeimpia puistoja, joissa puiden upeita värisävyjä pääsee ihailemaan oikein kunnolla. Puistoihin on kyllä täällä panostettu, ja niihin tuleekin porukkaa ihastelemaan ihan bussilasteittain. Kun otimme näitä kuvia, se oli hitusen haastavaa, kun vieressä pyöri kymmenittäin turisteja ja sai odotella tyhjää väliä, mutta ainakin sovimme hyvin joukkoon kameran kanssa. 

8 kommenttia:

  1. Ihana ja rento syysviikonlopun asu =) Tuollaisista itsekin kovasti tykkään ja olen kyllä niin syksyfani kuin voi olla, koska minusta on ihana käyttää paksumpia takkeja ja ihania isoja huiveja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse tykkään myös aluksi villakangastakeista, nilkkureista ja muista, mutta tammikuussa olen täysin kyllästynyt sen tiedän jo :D Siksi villakangastakit saavat odotella niitä nollan tai muutaman plusasteen ilmoja, niitä kun saa vielä käyttää monen monta kuukautta :D Sanomattakin kai selvää, että itse pidän enemmän kesästä ja kesävaatteista :)

      Mukavaa viikkoa! :)

      Poista
  2. Kiva syksyinen asu, lämpöisen näköinen ja ihana miljöö. Kaunis tuo silta, mahtaa olla paikka hääkuvaajien suosiossa kesäkaudella.

    Kivaa viikon jatkoa,
    Porvoolainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tosin vielä ei minusta ole niin kylmä, että pipoa oikeasti tarvisi )paitsi lenkillä meren äärellä), teki vain mieli laittaa :) Minustakin tuo paikka on nätti.

      Mukavaa loppu viikkoa Porvooseen! <3

      Poista
  3. Ihana syksyinen asu! Nuo muhkeat kaulahuivit onkyllä parhaita ja lämmittää mukavasti vaikka kaverina olisikin vähän ohuempi takki. Tuommoista takkia olen itsekin etsinyt, mutta en ole vielä löytänyt sopivaa, ehkä jossain vaiheessa tärppää :) on kyllä muuten upeat kuvausmaisemat! :)
    -tuulikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Takki on kyllä kiva simppeli, mutta sitä ei saa kiinni laisnkaan, että kohta ei enää tarkene :/ Tämä tosin menisi myös sen raskausmahan kanssa :D Toivottavsti kaikki on sujunut siellä hvyin <3

      Poista
  4. Ihanan rento, mutta tyylikäs asu ja tuo syksyinen ruska taustalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nyt täytyykin nauttia ruskasta vielä kun sitä kestää!

      Poista