lauantai 10. lokakuuta 2015

OMBRE BLUE


huivi Ichi (tämä) - takki Mango (samantyylinen täältä) - mekko Mango (tämä
laukku Céline - nilkkurit Mango - aurinkolasit Ray-Ban (nämä 12% alennus koodilla NANN12)

Vaikka vielä olen sinnitellyt ohuemmilla takeilla, niin muhkeat villahuivit olen sentään ottanut käyttöön ja sukkahousut on vaihdettu paksumpiin. Auringon paistaessa on vielä ihan sopivat lukemat, mutta illalla näin vähissä vaatteissa tulee kyllä vilu. Liikuin kuitenkin autolla asioilla tuona päivänä, joten ihan kauheasti en ulkona aikaa viettänyt. Eilen lenkille oli pakko heittää jo pipo päähän sekä hanskat käteen, sillä varsinkin meren äärellä on melkoinen viima. Mukanani oli myös naapurin rouvan koira, joka tietenkin pysähtyy haistelemaan jokaista pusikkoa ja siinä saa odotella kylmässä hetken jos toisenkin. Minusta on tärkeää auttaa vanhempia ihmisiä, vaikka viemällä roskat tai lenkkeilytämällä koira, tulee hyvä mieli kaikille :)

Mekoissa siis mennään täällä edelleen, pukeutumis filosofiani onkin "käytä vielä kun voit". Onneksi tosiaan muhkeat villahuivit lämmittävät. Ichin huivit ovat lemppareitani, ja pärjäävät mennen tullen kalliimmille kilpailijoilleen. Olen täysin hurahtanut kyseisiin kaulaliinoihin, joten hankin vielä tämän Ombre blue -sävyn, nyt onkin kaulaliinoja kerrakseen! Vaikken yleisesti koe murrettuja sävyjä ihan omikseni, niin tänä syksynä olen totaalisen ihastunut varsinkin beigen ja tummansinisen yhdistelmään, kukkakuosista puhumattakaan. Kynsissäkin olen suosinut nyt syksyyn sopivaa viininpunaista. Mangon mekko sopii sävynsä puolesta hyvin beigeen mokkatakkiin. Ihastuin sinipohjaiseen kukkakuosiin niin tämän puseroni takia, että pähkäilyjen jälkeen oli hankittava myös saman sarjan mekko. Mekko oli minulle hitusen liian pitkä, mutta tykkäsin siitä muuten niin, että lyhensin sitä hieman. Tilasin mekon Booztilta ja se saapui juuri sopivasti keskiviikkona, jolloin oli myös ompelukurssi illalla, joten otin mekon mukaan sinne ja lyhensin helman siellä. Mekossa on kaksi kerrosta, joten lyhennys oli hieman hitaampaa. Mittasin ensin molemmista kappaleista viitisen senttiä pois, jonka jälkeen hurautin kappaleet saumurilla, silitin saumat ja ompelin vielä ompelukoneella, hyvä tuli! 

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Aurinkolasit saatu blogin kautta.

12 kommenttia:

  1. Onpa kaunis asu Anne! Hitsi minä en ole voinut enää nahkatakkeja käyttää sillä täällä on aamuisin ollut -6C! Villakangastakki on joutunut jo päälle ja pipo päähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda! :) Kääks, niin kylmä jo?? Hassua kun ollaan samassa maassa, mutta niin kaukana, että voi olla suuretkin lämpötilaerot! Täällä on sen sijaan +6 ja aurinko paistaa, että just ja just on tarjennut, villakangastakin otan käyttöön kun mittari näyttää nollaa, eli en vielä :D Pipoa voisin käyttää jo ihan asustemielessä :)

      Poista
  2. Superkaunis asu, Anne, voi vitsit! Sä se osaat! Aivan täydellinen yhdistelmä kukkaa, beigeä ja sinisen sävyä, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti!!! <3 Olin jo laittamassa mustaa bikeria, mutta ehkä beige tomi nyt paremmin :)

      Poista
  3. Rotsi, huivi ja sun tukka on niin WAU! :) <3 Kivaa viikkaria!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ihmettelin hetken, että tukka?! Mutta sainkin uutta tököttiä testiin, että ehkä se on se :D

      Aurinkoista sunnuntaita! <3

      Poista
  4. Tosi nätti asu! Juuri kivan syksyinen muttei vielä talviasu. Ja hyvin menee värit yhteen!
    Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Talvikamppeita ehtii kyllä taas käyttää, ei vielä siis :D

      Poista
  5. Toi on kyllä niin ihana huivi! Kiitos sinun itseltänikin löytyy viime vuodelta kyseinen tummansininen :) Tykkään!! Nyt myös tarjoushaukkana hankin huiviin mätsäävän pipon jota sillon jo viime vuonna kaipailin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :) Pärjää Acnelle kyllä ihan täysin! Ja näissä ei ole materiaali ohentunut, kuten Acnelle on kuulemma käynyt :/ Eikä tarvitse maksaa merkistä vaan materiaalista :)
      Kiva että löysit pipon, laitappa kuvaa pian :) Mulla olikin jo eilen pipo eka kertaa käytössä tälle syksylle.

      Poista
  6. Ihana asu taas. Paksu huivi lämmittää todella paljon ja pärjää ohuemmallakin takilla. Ompelutaito on hyödyksi juuri kun pitää tuunailla vaatteita oman kokoiseksi.Itse en osaa edes ompelukonetta käyttää,mutta tytär onneksi taitaa ne taidot ja hän minulle korjaa maksimekot ja housut sopivan mittaisiksi.
    Onko sinulla muuten kokemusta Balmuir merkin huiveista? Ostin kesällä ensimmäiseni ja takulla tulen ostamaan lisää,sillä niin ylellisiä .Onhan hinta hieman korkea,mutta tuotteet ovat kotimaisia ja todella laadukkaita. Mutta jos esim vertaa Vuittonin huiveihin,niin ovat kuitenkin halvempia ja monien mielestä paljon laadukkaampia.
    Ihanaa ja aurinkoista tulevaa viikkoa
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas! <3 Joo minä olen myös sen verran lämminverinen, että hyvin tarkenen näin päivisin :)
      Ompelutaito on tosi tarpeellinen itselleni, ilman sitä jäisi moni mekko kauppaan! Nytkin pienennän tunnilla yhtä villakangastakkia, se ei ole kyllä helpoin homma :D Hyvä, että tyttäresi osaa muokata vaatteesi, säästyy paljon kun ei tarvitse ompelijalle kiikuttaa :)

      Ei ole Balmuiria itselläni, mutta monet bloggaajat kyllä suosivat merkkiä ja tekevät yhteistyötä :) Olen Stockalla heidän tuotteitaan ihaillut ja hyviltä vaikuttivat! Pitäisi suosia kyllä Suomalaista, mutta Balmuirin huivi koossa 70X200 maksoi 200 e ja tuo Ichin neljänneksen siitä,vaikka tosin materiaalikin on eri. Itse tykkään kuitenkin enemmin villahuiveista kuin cashmirista, joten senkin takia suosin villahuiveja. Mutten pitäisi tosiaankaan pahitteeksi jos Balmuirin huivi kaulaani lämmittäisi :D Muutenkin tulisi kiinnittää enemmän huomiota, että ostaisi enemmän kotimaista ja suosisi pieniä yrityksiä, omilla vuosituloilla vaan kaikki ei ole mahdollista, kun laukkuihin tahdon panostaa :)
      Itse myin molemmat Vuikkarin huivit pois ja enemmän suosin nykyään "merkittömiä" huiveja :)

      Mukavaa viikkoa! <3

      Poista