keskiviikko 28. lokakuuta 2015

LEATHER SHORTS


shortsit Mango (samantyyliset *täältä) - takki Zara (samantyylinen *täältä & *täältä
neule Vila (*tämä saatu) - laukku Céline - nilkkurit Mango (samantyyliset *täältä & *täältä) - käsineet H&M

Kuten sanottu aitonahkaiset housut olisivat mukava lisä garderobiini ja olenkin tänä syksynä etsinyt pöksyjä ihan kunnolla, aina vain joku tulee vastaan, yleensä hinta. Kaupat ovat myös pullollaan tekonahkaa, mutta itse en nyt sitä enää kaappiini kelpuuta, hiostaa inhottavasti eikä näytäkään niin hyvältä. Kaapista löytyy kuitenkin viime talvelta Mangon aitonahkaiset shortsit, jotka edes hitusen helpottavat housujen tarvetta. Nyt kun vielä tarkenee täytyy ottaa shortseista ja hameista kaikki ilo irti! Yleensä tykkään yhdistää shortsit pidemmän takin kanssa, mutta halusin aivan ehdottomasti testata shortsejen ja poolon comboa uuden viittatakkini kanssa. Tämä olikin ensimmäinen kerta tälle syksylle, kun villakangastakin päälle kiskaisin, mutta luulenpa, etten nahkatakeistakaan tule ihan vielä luopumaan. Blogikuvista muuten näkee hyvin vuodenaikojen vaihtelun, katsokaa kuinka vihreä tämä sama paikka oli vielä muutama kuukausi sitten!

Célinen musta Nano kulkee lähes päivittäin mukanani ja on kyllä syrjäyttänyt muut laukut, kuitenkin kaipaan kovasti sen rinnalle hitusen isompaa laukkua. Kun Classic Cityn kanssa ei natsannut, olen pohtinut paljon muita vaihtoehtoja, ainut ongelma onkin tässä vaiheessa heikko saatavuus. Kaapista löytyvä Mulberryn musta Bayswater tuntuu tällä hetkellä jotenkin liian jäykältä tyyliini (eri asia on muuten oakin värisen kanssa, hassua) mutten siitä missään nimessä meinaa luopua, sillä minusta kyseinen malli toimii aina klassisuutensa vuoksi, ja uskon, että myöhemmin ajan kuluessa otan sen ilolla taas käyttöön. Laukuista kuitenkin lisää myöhemmin.

6 kommenttia:

  1. Taas on aivan kymppi asuvalinta.Harmaa ja musta voi tuntua tylsälle ,mutta kuvista näkee,miten hyvin ne toimivat yhdessä ja lopputulos on tyylikäs ja erittäin elegantti.
    Minulla toimii mustana peruslaukkuna tällä hetkellä Ralp Laurenin mustaa jämäkkää nahkaa oleva shopperri.Se toimii hyvin,mutta olen vihdoin ajatellut ostaa itselleni joululahjaksi juurikin tuon Mulberryn mustan Bayswaterin sen klassisuden vuoksi.Olen varmaan 5 vuotta etsinyt täydellistä mustaa laukkua,joka menisi myös työhulinoissa ja aina olen jotenkin palannut tuohon Bayswateriin.Se on jotenkin niin iätön.
    Ihanaa viikkoa ja äkkiä se musta takki asukuviin ( siis en minä mitenkään kärsmätön ole:)
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :)
      Bayswaterissa ei ole kyllä todellakaan mitään vikaa, päinvastoin! :) Itse asiassa kun sen ostin 5 vuotta sitten, näin laukun niin parikymppisellä kun 4-5 kymppisellä ja toimi molemmilla! :) Joten todellakin on ajaton! Itse olen vain jotenkin tosi kyllästynyt siihen tällä hetkellä, mutta kuten sanottu, ihan varmasti otan sen taas joskus käyttöön. Olen yrittänyt usein sitä käyttääkin taas, muttei vaan jotenkin kuitenkaan. Työlaukkuna on varmasti mainio, sillä mahtuu hyvin tavaraa sisään ja on ryhdikäs.

      Heh, harmi kun kuvia ei pysty niin usein ottamaan kuin haluaisi, ja kohta vielä vähemmin kun kolmelta tulee pimeää :( Takki näkyy varmasti kyllästymiseen asti seuraavan 5 kk aikana ;D

      Mukavaa päivää! <3

      Poista
  2. Ihana toi takki :) kuinka paljon se maksoi? Eikös se Zarasta ollut...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo Zarasta niin kuin tuossa lukeekin ;) Zaran nettisivuilta löytyy tiedot: http://www.zara.com/fi/en/trf/coats/cape-coat-c502501p2902517.html

      Poista
  3. Moikka! Harkitsen vakavasti Burberryn talvihuivin ostoa. Onko se mielestäsi hintansa arvoinen? Hakusessa ei oo mtn isoa ja muhkeaa. Sulla on ainaki hyvä huivi kokoelma mihin verrata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Burberryn huivit on ihania ja talvihuivi tosi pehmeä :) Itse olen myynyt melkein kaikki merkkihuivit pois, joten ei ole enää isoa kokoelmaa ja itse asiassa Burberry juuri myynnissä huuto.netissä, jos kiinnostaa:)

      https://www.huuto.net/kohteet/burberry-classic-cashmere-huivi/380571498

      Huivissa ei ole mitään vikaa, ei vaan itsellä tule käyttöä hintaansa nähden :/

      Poista