keskiviikko 5. elokuuta 2015

KHAKI GREEN & LACE



takki H&M -  mekko H&M Kids - laukku Céline - ballerinat Mango 
aurinkolasit Ray-Ban - kello MK - korvakorut Timanttiset

Löysin vuosi sitten H&M:n alennusmyynnistä khakivihreän takin sekä valkoisen pitsimekon naurettavan halvalla. Takki ei ole tainnut täällä blogin puolella näkyä kuin kerran täällä, ja mekko ei vielä ollenkaan, vaikka tätä ihan samaa asua käytin jo vuosi sitten yhdistettynä täysin samalla lailla vaaleaan Célinen Mini Luggageen ja siihen täydellisesti sointuvien Mangon mokkaisten ballerinojen kanssa. Asu toimii loistavasti myös mustien asusteiden kanssa ja myös Monogram-kuosi on kuin luotu takin kaveriksi. Mekko on muuten lastenosastolta peräisin, eli kannattaa pitää silmät auki muuallakin kuin naistenpuolella! Tykkään yhdistää reuhkanan takin varsinkin pitsimekon kanssa, se tekee tyttömäiselle mekolle sopivasti kontrastia. 

Silloin kun kohdalle osuu todella huono hiuspävä turvaudun valkkinutturaan. Kun tukka ei suostu asettumaan mitenkään muuten, on se näin edes vähän siedettävä. Mielestäni tämän asun kanssa olisi sopinut hyvin ihan vain rento ponnari, mutta tukka ei ollut tuona päivänä todellakaan yhteistyökykyinen. Nutturakampauksen kanssa uudet pikkuiset aitokultaiset korvakorut, joiden hankinnasta ohimennen mainitsinkin, pääsevät hyvin esille. Vaikka korvisten osto hieman kirpaisi, niin onneksi vihdoin panostin niihin, sillä käyttöön ovat päässeet lähes päivittäin ja uskon niiden olevan elinikäiset ystävät.

16 kommenttia:

  1. Tosi kivasti olet yhdistänyt takin tuohon pitsiseen mekkoon. Tykkään itsekin yhdistää mekkoja raffiimpiin takkeihin ja vaikka bootseihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä juuri niin, vaikka biker-bootsit sukkisten kera toimisivat varmasti tässä asussa syksyllä. Ja mekko ja biker-nahkatakki on ihan lemppari yhdistelmä! Melkein jo odotan syksyä, upouudet bootsitkin kaapissa odottaa, mutta nautitaan nyt vielä kesästä :) Aurinkoista viikon jatkoa!

      Poista
  2. Todella makeesti kontrastia tuossa asussa.Itselläni taitaa olla tuo sama takki,mutta empä ole älynnyt noin yhdistellä.Toisaalta tuo pitsimekko vielä hankkimatta,sillä koskaan ei kaupoissa ole minun kokoa,jos jonkun sopivan löydänkin. Löysin kyllä matkalta yhden kivan,mutta huomasin kotona ,että sehän on ihan läpinäkyvä.Ounou.Että kiertoon laitettu jo...
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) Takki on kyllä jotenkin niin renttumainen, että siksi niin kiva :) Kiva että sinultakin sama löytyy, maut kohtaavat! Mulla on tosiaan kaksi valkoista mekkoa ja molemmat olen viime kesänä H&M:ltä löytänyt, eikös vaikka nettikaupasta löytyisi hyvää? :) Tämä lasten mekko maksoi muistaakseni 5-7€ ;D Harmi jos hankkimasi mekko ei ollut kuitenkaan hyvä :/ Mutta tosiaan katso H&M:n (alepuoli) mekko-osasto ;)

      Poista
  3. Ai-van super-style kokonaisuus. Oot ihan omaa luokkaasi tyylisilmässä, wow! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos tuhannesti!! <3 ja Wautsi, jos ajattelet niin! Tällaiset kommentit kyllä antaa niin paljon virtaa bloggaamiseen!

      Poista
  4. Upea Anne ja upea asu!! Ihan mieletön! Pukisin päälleni koska tahansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitti, mulla oli maailman huonoin hius ja naamakin päivä, mutta en nätä moisen piikkuvian takia kuvia ottamatta :D Ja ehkä muut ei sitä nää edes niin kuin itse.
      Ihana kuulla, mä kyllä näkisin tällaisen asun sulla vapaa-ajalla niin hyvin ! :)

      Poista
  5. Ihana asu jälleen! :) Tuollainen Army-takki on ollut itsellänikin haaveissa, mutta nyt varmaan jääkin sinne, kun ostin bikerin... Ja nuo kengät ja laukku toimivat yhteen superhyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 Ostin tän takin vähän sillä ajatuksella, että saa nähdä tuleeko käyttöä vai meneekö kirpparille, mutta oonkin tykännyt tosi paljon :) Oli vielä sillon ihan superissa alessa! Biker takki on kyllä aivan ihana, se sun oma näytti kanssa hyvältä :) Laitappa kuvia!
      Arvaa oliko vaikeaa muuten löytää Luggagen väriset ballerinat tuolloin ja vielä aitonahkaisina(tässä tapauksessa mokkaisina)?! Ostin kahdet, kun toiset hajoaa, toiset odottaa varastossa :D

      Poista
  6. Voi, ihan täydellinen tuo pitsi mekko! Itse olen yrittänyt etsiä myös saman tyylistä jo useamman kesän mutta ei ole vielä täydellinen osunut kohdalle... :)

    -L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On siitä hyötyä olla lyhyt, kun voi mennä vaikka lastenosastolle ostoksille (tosin tämän löysin kyllä nettikaupasta sattumalta harvemmin lastenosastolla pyörin ) :D Ja tiedän tunteen, kun ei löydä mitä etsii ! Jospa löytäisit nyt vielä loppualeista? :)

      Poista
  7. No nyt on toudella hyvä setti, missy!!! :D Inttivihreä iskee ja kovaa, ja se näyttää ihanalta valkoisen pitsin kanssa. <3 Laukku kruunaa koko setin. Itse en jotenkin enää osaa käyttää baltsuja, joten voisin testailla jotain vastaavaa sit vaikka tennareilla tai koroilla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos! <3 Tennareilla toimisi varmasti ja koroilla kyllä myös, eli testiin!! :)

      Poista
  8. Herranjesta, ihan täydellinen asu! Wau!

    VastaaPoista