keskiviikko 26. elokuuta 2015

LOPPUKESÄ


mekko Mango - laukku Céline - aurinkolasit Céline (*nämä
ranneke Balenciaga - kello MK - sandaalit Asos

Meri, veneet, aurinko, rusketus, tuulensekainen tukka ja lempparimekko - niistä on loppukesä tehty. Olen nauttinut ehkä viimeisistä hellepäivistä tälle kesälle, mutta totta puhuen vähän odotan jo, että maksimekon kaveriksi saa taas pukea nahkatakin. Vietän aikaa päivittäin meren äärellä. Onneni on asu aivan venesataman lähettyvillä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lenkkireittini kulkee samaa reittiä, lisäksi upeiden puistojen läpi. Usein lenkkeillessä törmään samaan mummoon, joka päivästä toiseen kävelee pitkän lenkin rollaattorin kassan. Joka kertaa hänet nähdessään hymy nousee huulille, pitkä lenkki ja iäkäs rouva, ei elämä lopu vanhuuteen. Tänä kesänä olen oppinut katsomaan tätä asuinkaupunkia ihan uudesta näkökulmasta, täällä on paljon upeita paikkoja, joita en vain aiemmin osannut juurikaan arvostaa. Usein minua harmittaa, kun täältä kaupungista ei löydy historiallisia rakennuksia asukuvien taustaksi, mutta mertapa löytyy, joten hyödynnetään sitä. Tällä kertaa aurinko oli vähän kuvaamista vastaan, mutta toisaalta ehkä se juuri sopiikin näihin kuviin. 

Ennen haikailin jatkuvasti asumaan Helsinkiin, mutta tänä kesänä olen jotenkin päässyt ajatuksesta yli. Elämä on nyt, eikä aina voi odottaa jotain muuta. Asuinpaikalla ei ole mitään tekemistä onnellisuuden kanssa. Onni on oman pään sisällä. Olen käynyt Helsingissä viimeisten kuukausien aikana paljon, niin paljon, että se riittää minulle, vierailu siellä silloin tällöin. Helsinkiin pääsee kyllä helposti käymään aina kun haluaa, omalla autolla sinne ajaa täältä tunnissa ja bussilla parissa.  Itse asiassa hyppään tuota pikaa bussiin ja matkustan ystäväni luokse, Helsinkiin. Tykkään istua yksin bussissa, katsella maisemia ja olla vain omissa ajatuksissani, se on jotenkin todella rentouttavaa.

6 kommenttia:

 1. Ai kuinka tyylikkäältä uusi kampauksesi näyttääkin tuossa asussa ja asusteissa.
  Odotan muuten hattuasukuvia,sillä itselläni odottaa kaksi hattua ( beige ja musta) ja en ole oikein rohejnnut käyttäää niitä,vaikka tämmöinen vanhempi rouva olenkin.Ehkä nyt rohkaistun ,sillä täällä näkyy niin paljon olevia hattuja nuorilla tytöillä ja tykkään tästä trendistä ihan älyttömästi.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tumma tukka sopii valkoisen kanssa, eikä olemus ole niin "haalea" :)

   Varmasti tulee hattuasuja syksyn saapuessa, niin kuin viime vuonnakin jo :) Rohkeasti vaan hatut käyttöön!

   Poista
 2. Nämä hiukset sopivat niin hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Fiksuja ajatuksia :) Mukava lukea blogiasi!
  -Kirppu

  VastaaPoista