maanantai 3. elokuuta 2015

OLKIHATTU & MAKSIMEKKOmekko Vero Moda - hattu Zara - laukku Céline - sandaalit Asos - kello Daniel Wellington

Jos puhutaan kesäasuista tulee ensimmäisenä mieleen sana rento ehkä vähän boheemikin. Juuri sitä tämä maksimekko hatun kera on. Metsästin muuten keväällä Cannesista joka putiikista vastaavaa hattua, kunnes Zarassa viimeisessä nurkassa minua odotteli tämä päässäni oleva hattu ainoana kappaleena. Halusin ehdottomasti hatun, joka on aitoa olkea, monta hattua kun löysin, mutta aina sain pettyä muoviseen materiaaliin. Itse asissa lopulta löysin tämän hatun lisäksi myös toisen hatun, siinä olikin tekemistä, että sain tämän kaksikon ehjänä matkalaukun sisällä Suomeen, mutta onnistuin! Tykkään yhdistää hattuja juuri mekkojen kanssa, simppeli mekko saa ihan uudenlaista ilmettä hatun kanssa.

 Täällä asuinkaupungissa kuvaamme asukuvat usein meren äärellä, kuten olen monesti sanonut ja ehkä on kuvistakin tullut ilmi ;) Kuvien ottaminen ei ole niin helpppoa, kuin se monelle pelkkiä kuvia katsoessa saattaa näyttää. Jo pelkkä taustan valinta vie aikaa ja sen lisäksi tulee ottaa huomioon niin moni muukin asia, kuten mistä aurinko paistaa. Omia kriteerejäni ovat myös ettei kuvissa saa näkyä muita ihmisiä tai kadun varressa rumia autoja, plussaa tietysti on, jos tausta sopii asuun. Niin ja yleisöä ei saisi kuvia ottaessa olla.  No mitä jää kaupungissa jäljelle? Meri ja veneet tietysti! Siinä jo muutama syy meritaustan näkymiselle usein kuvissani, lisäksi viihdyn meren äärellä, joten tietysti omassa blogissani näkyy itselleni tärkeitä juttuja. Minkälainen tausta teidän mielestänne toimii asukuvissa parhaiten?

2 kommenttia:

 1. Sinä olet kyllä aikamoinen tyylitaituri.Taas kerran aivan loistava asuvalinta. Asukuvien taustat sopivat hyvin sinulle. Minun mies on kotosin kaupungista ,jossa sinä nyt asut ja taitaa olla niin ,että meren äärellä kasvanut kaipaa aina merelle...ainankin minun mies jaksaa yhä haaveilla talosta meren rannalla.Itse sisämaan kasvattina taas rakastan metsää ja korkeita kuusia.Eipä sillä,että minulla meren rantaa vastaan mitään olisi,mutta en tykkää tuulesta ( rannalla tuulee aina) sillä superherkät silmäni kipeytyvät aina pienestäkin tuulesta. Mutta siis aivan loistava asukuva taas. Oletko tehnyt jo syysvaateostoksia? Minä olen viime ajat tilaillut nettikaupoista kaikenlaista syysjuttua ja oikein odotan ,että päsen niihin pukeutumaan.Tosin Suomen syksy ja talvi kestävät niin kauan,että ehtii taas kyllästyä aika monta kertaa ,kun villaan ja topaan itseään ahtaa.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! :) Täytyy kyllä sanoa ettei tuo mekon malli imartele, mutta se on niin mukava etten välitä :)
   Aika hyvä sattuma, jos hän täältä on! Itse olen kotoisin maalta ja täytyy sanoa, etten lapsena viihtynyt merellä laisinkaan! Meillä oli nimittäin matkavene jolla reissailimme ympäri meriä, muttei se ollut lempparipuuhaani :D Olen vasta nyt aikuisena ihastunut mereen, eli sinänsä ihan oikeassa paikassa asustan ja vielä ihan lähellä tätä venesatamaa :) Tuuli on kyllä haittapuoli, käy minullakin silmiin, ja tietysti hankaloittaa kuvien ottoa.. :D
   Te olette sitten tehneet kompromissin asuinpaikan suhteen :)

   Olen tehnyt jo syyshankintoja, täytyykin palailla niihin vaikka ensi viikolla! Itse asiassa alan tekemään usein syyshankintoja jo kesäkuussa :D Itsekin vähän odotan uutuuksien käyttöä mutta nautitaan nyt vielä kesästä! :)

   Poista