sunnuntai 23. elokuuta 2015

BROWN HAIR

Kyllästyn kohtalaisen nopeasti aina samanlaiseen tukkaan. Kun se on tumma haaveilen hitusen vaaleammasta ja toisinpäin. Ihmettelen ihmisiä, jotka pitävät vuodesta toiseen samanlaisen tukan, toisaalta jos on löytänyt hyvän mallin niin mitä sitä muuttamaan. Itse kuitenkin kaipaan silloin tällöin vaihtelua. Tämän vuoden aikanakin tukkani on ollut tumma ja melko vaalea. Vielä helmikuussa minulla olikin aivan tumma tukka, kunnes maaliskuussa siihen laitettiin vaaleita raitoja ja sen jälkeen koko päätä ei ole värjätty laisinkaan. Kerran tyvi värjättiin vaaleammaksi ja toisen kerran laitettiin auringon vaalentamaan tukkaan ruskeita raitoja. Sen jälkeen tilanne oli se, ettei tukka ollut oikein minkään värinen ja omaa väriä on kasvanut ainakin viitisen senttiä esiin tyvestä. Suunnitelmissa oli, etten värjäisi enää omaa tukkaa laisinkaan, vaan silloin tällöin raidoittaisin sitä. Olen kuitenkin melkoinen mielen muuttaja ja saatan tehdä päätöksiä spontaanisti. Reilun neljä kuukautta annoin tukan vain olla, kunnes kyllästyin lopullisesti. Kampaajani saikin minulla ajan melko nopealla aikataululla. Tiedättekö, kun ensin katselee tukkaansa pitkään, mutta kun tekee päätöksen värjäämisestä niin kampaamoon pitäisi päästä heti? Tukka värjättiin taas ruskeaksi ja pituutta lähti jonkun verran. Hiuksia ei olisi tarvinnut leikata niin paljoa, mutta halusin itse vähän freesimmän ilmeen. Tumma tukka sopii mielestäni minulle hyvin, mutta tiedän, että siinä vaiheessa kun vaalea tyvikasvu taas ilmestyy, saatan ajatella mitä menin taas tekemään... Lisäksi ruskea tukka vaatii melko paljon, sillä se haalistuu minulla todella nopeasti, eli sävyttävät hoitoaineet on taas otettava käyttöön!

13 kommenttia:

 1. Sulle sopii tosi hyvin tummat hiukset. Nyt kun pätkäsit ne vähän reilummin, näyttävät ne niin hyväkuntoisilta. Itse kanssa pätkäsin hiukset kesäkuussa pitkäksi polkaksi, eikä ole harmittanut yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Tekee kyllä hyvää välillä leikata tukkaa ihan reilusti! Minusta se on ihan kauhean näköistä, jos on pitkä tukka mutta latvat kuin hiirenhäntä, eikä se "missipituus" ehkä ole niin muodissakaan? :D Polkkatukka näyttää superhyvältä! :) Mulla on itse asiassa olut tosi lyhytkin polkka muutaman kerran elämän aikana, mutta valitettavasti olen saanut kantapäänkautta oppia ettei polkkamalli sovi pyöreisiin kasvoihini :(

   Poista
 2. Mun mielestä sulle kyllä sopii vaalea tukka paljon paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasioita :) Tietty oma väri (eli mulla maantiehnarmaa) on aina paras, mutta mulla on niin tummat silmät ja ihokin nyt, että koen tumman nyt hyväksi vaihtoehdoksi :)

   Poista
 3. Mun mielestä tumma sopii sulle parhaiten, mutta ei vaaleakaan huono ole :) Mä oon kanssa luonnostaan vaalee ja ollut nyt blondina useemman vuoden, mutta toisinaan kaipaan tummempia hiuksia.. Se juurikasvun jatkuva värjääminen vaan ärsyttää, tää vaalee on niin helppo kun vaan raidottaa pari kolme kertaa vuodessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimmu! :) Sinäpä sen sanoit, juurikasvu ärsyttää ! Tiedän, että kiroan tämän tumman taas, mutta tällainen mä vaan olen :D Enköhän mä muutaman kuukauden pääsä laita taas vaaleaa raitaa sekaan, se itse asiassa onkin mulla paras väri niin eikä juurikasvu silloin juuri erotu! Voithan säkin laittaa vaikka ruskeita raitoja niin tulee vähän tummuttaa, muttei juurikasvu niin erotu mikäli vaihtelua kaipaat? :)

   Poista
  2. Joo jotain tommosta oonkin miettinyt, jos vähän tummentaisi raitojen avulla :)

   Poista
 4. Tumma tukka sopii sinulle ,mutta sopi se vaaleakin.tumma antaa sinusta ehkä skarpimman ja aikuisemman vaikutelman. Itsekin meinaan tummentaa syksyä kohti,ehkä aavistus punaista ( minulla on luonnostaa punaista pigmenttia,joten pitää olla varovainen ettei tule liian punaista). Minulla on luottokampaaja,joka osaa ehdotella sopivasti uutta ja tietää tyylini. On muuten onni "omistaa " sellainen kampaaja,jonka käsiin voi huoletta oman kuontalonsa jättää.Meinaan vaikuttaa todella paljon mielialaan miten hiukset siellä asettuu. Oikein mahtavaa viikkoa
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kirsi! :) Olet oikeasssa, tumma väri tekee aikuisemman ilmeen :) Hirmu vaaleassa tukassa en vihdy, ihan blondi on ehdoton ei ja hitusen liian vaalea tukka alkukesästä olikin. Onneksi hiukset ovat uusiutuva luonnonvara! Vaihtelu kyllä virkistää, joten ei kun kampaajan penkkiin sitten vaan ;) Kiva että olet löytänyt hyvän kampaajan, joka ymmärtää mitä haluat! Se on kauheaa jos lähtee kampaajalta tyytymättömänä lopputulokseen.

   Mukavaa viikkoa sinnekkin! <3

   Poista
 5. Sopii tosi hyvin sulle! :) Ihanan fressi ilme syksyä varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tosin tiedän jo valmiiksi, että kyllästyn tähän tummaan taas, mutta se on sitten sen ajan murhe :D

   Poista
 6. Anne, aivan ihanat hiukset, sekä väri että varsinkin leikkaus!! Sopii sulle todella hyvin<3 Ja asukin taas tietty ihan nappi kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

  VastaaPoista