maanantai 24. elokuuta 2015

BLUE & COGNAChaalari H&M - sandalit Oysho - laukku Mulberry - aurinkolasit Ray-Ban
kello MK - rannekoru Snö of Sweden

Yleensä vuodenajan alkaessa tulla tiensä päähän, tulee minulla kiire käyttää tiettyjä vaatteita ja kenkiä. Pakko käyttää sandaaleja vielä kun on lämmin, ja kaikkia lemppareimpia kesävaatteita, kuten tätä H&M:n haalaria. Ajatteleeko kukaan muu näin? H&M:n LOGG -malliston jumpsuit näkyikin jo tässä postauksessa mataliin sandaaleihin yhdistettynä, tällä kertaa yhdistin haalarin konjakinruskeisiin asusteisiin ja tukan laitoin vähän tylsästi taas ponnarille. Nämä ovat muuten viimeiset asukuvat tällä vanhalla tukalla. Haalari on mitä parhain vaate helteillä, tarpeeksi viileä mutta peittävä, huoleton ja rento. Vaikka kesävaatteista paljon tykkäänkin, kesällä käytän paljon erilaisia kuoseja ja värejäkin vaatteissa, niin odotan kyllä jo vähän syksyä, jolloin pukeutuminenkin taas rauhoittuu neutraalimpiin sävyihin.

Usein saatan lähteä kokoamaan asua asusteiden ympärille, mietin ensin laukun ja kengät ja sitten vaatteet niiden rinnalle. Innostuin kiilakorollisista sandaaleista ihan kunnolla vasta tänä keväänä, kun löysin Espanjan reissulta nämä tosi mukavat Oyshon mokkanahkaiset kiilakorot. Kenkien kaveriksi sopii hyvin Mulberryn Mini Alexa, jonka olen "löytänyt" tänä kesänä muiden pikkulaukkujen myötä taas uudelleen. Alexa on ollut minulla useamman vuoden ja käytän sitä tosi kausittain, välillä olin jo tosi kyllästynyt siihen, mutta nyt se on ollut käytössä taas näppärä ja huoleton.

Vieläkö jaksatte innostua kesävaatteista ja -kengistä, vai pukeutuisitteko jo mieluummin syysvaatteisiin?

2 kommenttia:

 1. Mä jaksan kyllä kesävaatteita niin kauan kuin hellettä piisaa. :)
  Aivan ihana tuo jumpsuit! Mulla on tätä mahamakkaraa, niin ei sovi mulle. :/
  Oman Alexani laitoin myyntiin, saa nähdä kadunko tätä vielä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt pitää nauttia lämmöstä, kyllä niitä syysvaatteita ehtii taas käyttää kyllästymiseen asti :) Höpsistä, tämä haalarihan jyst peittää mahamakkarat kun on sen verta löysä :D sen verta tullut jäätelöö syötyö etten edes uskalla astua vaakaan :D munkin tekisi mieli vielä myydä joku Mulberry, ehkä musta Bays. Jostain syystä en itse kauheasti tykkää Alexassa kuin tästä pienestä kun nahka on niin lörppöä, tai sittenlaukun pitäisi olla aina ihan täynnä.

   Mukavaa viikkoa! :)

   Poista