perjantai 21. elokuuta 2015

DENIM JACKETfarkkutakki Broken Arrow - mekko H&M - laukku Louis Vuitton - kengät Convere - kello MK

Nykyisin kun bleiserit eivät enää kuuluu pukeutumiseeni juurikaan suosin paljon nahka- ja farkkutakkeja. Minusta molempia voi siis löytyä kaapista useampia, sillä ne ovat niin kovassa käytössä keväällä, kesällä kuin pitkälle syksyyn. Viime kesänä innostuin ihan kunnolla pitkän tauon jälkeen farkkutakista, kun olin jo edellisenä talvena löytänyt alennusmyynneistä takin ihan naurettavaan hintaan. Tuo ensimmäinen takkini tuntuu tätä nykyä kuitenkin hieman liian kulutetulta, mutta sen sävystä tykkäsin kovasti. Päätinkin, että hankin uuden farkkutakin keskisinisessä pesussa. Takin löytäminen ei ollut todellakaan helppo homma, ihan kiva ei käy. Kävimme siskoni kanssa muutama viikko sitten Helsingissä ja etsin kaikki mahdolliset liikkeet takkia. Joko olin myöhässä eikä takkeja ollut enää valikoimissa ollenkaan tai sitten koot olivat menneet. Mikäli takkeja löytyi niissä oli jotain muuta vikaa - vääränväriset napit, rumat tikkaukset, luiru kangas, rumat taskut tai kallis hinta. Minä kun halusin nyt takin oikeaa jämäkkää farkkukangasta ja kaikkien liikkeiden takit olivat ohutta ja venyvää materiaalia. Ajattelin jo luovuttaa ja palata asiaan keväällä, kunnes ihan sattumalta viimeisestä liikkeestä, Carlingsista, löytyi. Toisinaan sitä kannaattaa käydä liikkeissä, joissa ei yleensä käy, voi tehdä löytöjä! Itse asiassa en olisi tälläkään kertaa liikeeseen mennyt, ellei sisko olisi sitä ehdottanut. Liikkeessä huomasin heti vaaterekin perällä pilkottavan yksinäisen farkkuhihan, tutkiessani tarkemmin sattui takki olemaan juuri minun kokoani ainokaisena, hintalappukin takista oli jo hävinnyt ja ainostaan pieneen punaiseen tarraan oli kirjoitettu käsin alennushinta. Väri oli juuri etsimäni, napit oikeanlaiset, kunnolliset etutaskut, hyvät tikkaukset ja jämäkkä oikea farkkukangas! Mikä tuuri, että kokokin meni just eikä melkein. Farkkutakkia tulee harvoin kiinni pidettyä, mutta minusta takin tulee mahtua kuitenkin kiinni. Vaikka itse sanonkin, niin teen välillä todella hyviä löytöjä edullisesti! Mikä siinä onkin, että jumittuu käymään aina niissä samoissa liikkeissä, vaikka toisinaan kannattaisi poiketa muuallakin?

6 kommenttia:

 1. Asu on mitä söpöin ja rennoin,ja miten sopiikin hyvin taustaan.
  Samaa mieltä kannattaa välillä poiketa kauppoihin,joissa ei yleensä shoppaile.Itse tein viime viikolla löydön Marimekolla,vaikka yleensä en sen merkin vaatteista perusta,mutta nyt löysin kivan raitapaidan ja ihana pellavahuivin kyseistä liikkeestä hyvällä alennuksella. Olin pöytäliinaostoksilla kyseissä kaupassa enkä todellakaan vaatteita ostamassa,mutta kurkkasin vain uteliaisuudesta alerekin jämät.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kirsi! :) Nämä kuvat onkin napattu tosi spontaanisti, mutta tausta olikin kyllä asuun sopiva :)
   Mikä siinä onkin, että jumahtaa niihin samoihin putiikkeihin? Helsingissä käyn yleensä Mangolla, Zarassa ja Stockalla, mutta täytyy jatkossakin piipahtaa muuallakin! Kuulostaa tosi hyviltä sinun tekemät löydöt :)

   Poista
 2. Ihanan simppeli mutta silti niin kaunis asu! Tuo valkoinen mekko on kyllä kerrassan mahtava kesävaate, toimii niin monen kanssa :) Ja sopii sulle vielä älyttömän hyvin, kun olet saanut niin upean rusketuksen. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Mä tykkään pitää asut yksinkertaisina, ettei mitään ole liikaa :) Valkoinen mekko tulisi kyllä löytyä joka naisen kaapista, menee monessa ;)
   Ja kiitos, ihoni ruskettuu onneksi helposti, kiitos geenejen :D

   Poista
 3. Vau, olet niin upea, aina! <3 Miten olet noin ihanan ruskea? Mua tekee kans mieli alkaa käyttään mun farkkutakkia, missähän lie on. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos vaan! :) Mä taidan vain ruskettua kohtuu helposti, ihan lenkkeillessä! :D Nyt eikun etsimään takki käyttöön ;)

   Poista