tiistai 4. elokuuta 2015

INSPIRAATIOTA ELOKUUHUN

 takki - laukku Céline - mekko - aurinkolasit - ballerinat

neuletakki - ballerinat - pusero - farkut - aurinkolasit - laukku Louis Vuitton























aurinkolasit - laukku Balenciaga - kengät - neule - shortsit

Elokuu on vielä täysi kesäkuukausi ja pitkälle syyskuuhun voi käyttää kesävaatteita. Oikeastaan viileämmät säät saavat minusta aikaan vaan paljon enemmän vaihtoehtoja pukeutumisen suhteen. Olen tehnyt vähän syksyisempiä hankintoja jo kaappiin, joita voikin näppärästi yhdistää kesävaatteisiin - shortsejen käyttöä voi jatkaa neuleiden kanssa, mekkojen päälle heittää takin tai neuleen, pikkuhiljaa kaivan myös farkut kesän jälkeen käyttöön. Itse olen täynnä inspiraatiota vaatevalintojen kanssa, joten kokosin muutamia asukollaaseja pitkästä aikaa. Ensimmäisen kollaasin tyylinen asu olikin päälläni viime viikolla, joten kuvia luvassa piakkoin :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Millaiset kengät ovat mielestäsi parhaat syksyllä ja talvella mekkojen ja sukkahousujen kanssa? Rakastan mekkojen käyttöä, mutta en oikein osaa käyttää niitä muuten kun kesällä kenkäongelman takia :/ Saappaat kun näyttävät makuuni liian "isoilta" pelkkien sukkisten kanssa, pitäisi olla vähän sirompaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korolliset nilkkurit ehdottomasti! Tai biker-bootsit. Mekkoasuja näkyikin täällä aika paljon viime syksynä/talvena ja ihan samoja aion käyttää myös tulevan syksynä :) Melkein jo odotan, että saan biker-takin, mekon ja nilkkurit käyttöön taas :D Teen varmasti syksyntullen taas vuodenaikaan sopivia inspiskollaaseja :)

      Poista
  2. Celine on vaan niin ihana! Oma uusin laukkuni pääsee kovaan käyttöön nyt syksyllä. <3 Mustat nahkaballerinat ovat mielestäni myös must have, sopii maksimekon kanssa myös syksyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin :) Kiva kuulla, laukku tekee paljon asuun ja vanhatkin vaatteet tuntuu melkein uusille eri asusteiden kanssa :) Musta baltsut on kyllä hyvät, menee myös paksujen sukkisten kanssa, jolloin mekkojen käyttöä voi jatkaa pitkälle syksyyn!

      Poista