sunnuntai 2. elokuuta 2015

HEINÄKUUN ASUT



Kuukausi on taas mennyt ohi ihan älytöntä vauhtia, joten taas oli aika koota yhteen heinäkuussa täällä blogissa nähdyt asut. Melko siniseltä näytti heinäkuu! Suurin osa asuista on Budapestista, mutta kyllä minusta Suomessakin on voinut ihan hyvin käyttää kesävaatteita pitkin kesää - mekon päälle vain takki, pitkät lahkeet ja toppi, hyvin tarkenee! Omia suosikkejani yllä näkyvistä asuista ovat valkoinen maksimekkoasu, sekä omaksikin yllätyksekseni asu oransseilla paisley-housuilla. Välillä kannattaa siis poistua omalta mukavuusalueelta ja hankkia vaikka oranssia kaappiin, vaikka väri inhokkeihin kuuluisikin. 

4 kommenttia:

  1. Ihania asuja kaikki.Suosiikini on kuitenkin tuo valkea toppi,sininen mekko,conssit ja uutukainen Celine käsivarsilla.siinä on jotain niin perin raikasta ja naisellista. Löysin muuten kaappien kätköistä vuonna 208 hankitun Hilfigerin farkkuhameeni,joka ihmeemmin säästynyt kirppiskassista.kokeilin sitä raitapaidan kanssa eikä ollut hullumpi näky lainkaan. Kiitos sulle,sillä inspiraation tuosta sinun kuvasta.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! :) Sininen hame on kyllä ollut hyvä hankinta! :)
      Kiva että teit löydön omasta kaapista! Aina ei tosiaan kannata laittaa kaikkea kiertoon, vuosien päästä voi yllättyä positiivisesti :) Uskon, että ainakin itselläni farkkuhame tulee olemaan syyskäytössä sukkahosujen ja neuleen kanssa!

      Poista
  2. Minun lempparini ovat oranssit housut ja jumpsuit! Paisley-kuosi on selkeästi minunkin lempparini ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda kun jätit mielipiteesi :) Haalara on kyllä ollut hauska, vähän lapsellinen ehkä :D Paisley toimii aina!

      Poista