perjantai 27. helmikuuta 2015

Grey & Pink



Tässä tulisi nyt ensimmäistä asua uusilla New Balancen tossuillani. Vielä ei ole ihan lenkkari-ilmat, mutten yksinkertaisesti enää malttanut odotella näiden kanssa, katujen ollessa jo osittain kuivat ja muuten pompin pahimpien lammikkojen yli. Mielelläni olisin käyttänyt kenkiä paljaiden nilkkojen kanssa, mutta en halua terveyttä kuitenkaan riskeerata, vielä on kuitenkin talvi. Sen verran olen jo kevääseen siirtynyt pukeutumisessa, että revityt farkut on otettu pitkästä aikaa käyttöön. Käytin lenkkareita työpäivän ajan ja ovat kyllä niin älyttömän mukavat jaloissa ettei tosikaan. Kuvatkin kävimme ottamassa töiden jälkeen, ihan mahtavaa kun on nykyisin niin pitkään valoisaa, että neljän jälkeenkin ennättää vielä kuvailemaa. Uskon etteivät lenkkarit kyllä ihan joka konttoriin sovellu puhumattakaan revityistä farkuista, minulla on siis onni pukeutua töihin miten haluan, hyvän maun rajoissa kuitenkin. Mikäli lenkkareissa ei voi töihin mennä, niin ehdottomasti hankkisin citylenkkarit vapaa-ajalle. Itse olen ainakin sen verran ihastunut, että ihan varmasti hankin toisetkin lenkkarit beigeinä ja mustatkin houkuttaisivat... New Balancella onkin mielestäni useita upeita erilaisia malleja ja väriyhdistelmiä. Itse tosiaan löysin omat kenkäni -70% alennuksella Sokokselta, kuulinkin että koko urheiluosasto poistuu liikkeen valikoimista, mutta merkin kenkiä löytyy esimerkiksi *Zalandon valikoimista *täältä ja *Booztin täältä.



Ajattelin aloittaa lenkkareiden käytön yhdistämällä ne muuten neutraaliin asuun. Nyt kun ei vielä trenssillä tai nahkatakilla ihan pärjää, yhdistin harmaat lenkkarit harmaaseen villakangastakkiin sekä mustaan pipoon ja kaulaliinaan. Yleisesti olen älyttömän tarkka vaatteiden ja asusteiden materiaalien suhteen, mutta olin jonkin aikaa etsinyt simppeliä ohuempaa pipoa ilman tupsuja sun muita, kun törmäsin tähän pipoon H&M:n alerekissä jokunen aika sitten, päätin katsoa tällä kertaa materiaalia sormien läpi, ostin saman myös harmaana. 

 Nappasin mukaan myös Louis Vuittonin Azur Pocheten, pitkään olen pohtinut sen myymistä, mutta ajattelin nyt kuitenkin antaa sille uuden mahdollisuuden (edit. MYYTY). Oikeastaan tässä on vähän omaa laiskuuttanikin mukana, kun en ole vain saanut laukkua kuvattua myyntiä varten. Azur kuosina ei ole ehkä enää oikein oma juttuni, mutta toisaalta sen vaalea ilme on ihana juurikin keväällä ja kesällä. Uskon kuitenkin, että mikäli laukkuperheeni kasvaa kevään aikana lähtee Pochette silloin viimeistään myyntiin, minulle saa toki laittaa myös järkeviä hintaehdotuksia sitä ennen, jos laukun on halukas ostamaan (pitkää hihnaa en ole myymässä).



takki Mango - huivi Ichi - pipo & käsineet H&M - laukku Louis Vuitton - lenkkarit New Balance 574 - farkut Zara

18 kommenttia:

  1. Nuo new balancet on kyllä niin näpsäkän näköiset. Näyttää hyvältä ns. muuten ryhdikkään asun kanssa:) täyskymppi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Elina! :) Ja ehkä tuo pinkki kengissä vie huomion pois väsyneestä naamasta :D

      Poista
  2. Kiva kokonaisuus, henkii kevättä jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! :) Jep, revityt farkut on ainakin itselläni varma kevään merkki!

      Poista
  3. Vau, kengät näyttää todella upeilta ja sopii asukokonaisuuteen täydellisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! :) Pinkki ei ole ehkä ihan omin värini, mutta kieltämättä piristää harmauden keskellä, mulla oli myös pinkit kynnet ja huulet, niistä on hyvä lähteä liikkeelle pinkkiin tottuakseen :)

      Poista
  4. Noi on kyllä kivat! Sopii jotenkin tosi hyvin tuohon simppeliin asuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Itsekin tykkään. Jep ajattelin aloittaa aika "nössösti" lenkkaeiden käytön, keväällä aion käyttää näitä collegehousujen kanssa ainakin :)

      Poista
  5. Todella kiva asu! Itselläni on neon pinkit Niken lenkkarit ja tykkään myös käyttää niitä osana perusasuja, vaikka aluksi sitä vähän vierastinkin. Mutta mukavuus ennen kaikkea ja sen asian lenkkarit kyllä ajavat. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Vau neon pinkki kuulostaa hyvältä! :) Mulla on kanssa Nikeltä lila-turkoosi-korallit lenkkarit, mutta ne on ihan puhtaasti lenkkikäytössä :) Nämä New Balancet ei ole ihan lenkkari lenkkarin näköiset, vaan tällaiset vähän vanhanaikaiset, nämä ostin ihan töhin/kaupungille.

      Poista
  6. Uskaltaisinkohan minäkin vihdoin laittaa kaupungille villakangastakin, pipon ja ison kaulahuivin kanssa räikeän pinkit Niket!

    VastaaPoista
  7. Onpas veikeän näköiset popo ;) Huivikin näyttää ihan tosi muhkealta!! Itsekkin nappasin kyseisen huvin tummansinisenä kiitos sun vinkin :)) Saman väristä pipoa en saanut aikaiseksi tänä talvena hankkia mutta otettakoon se työn alle ensi syksynä sitten :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös ole, hyvällä tavalla vanhanaikaisen näköiset :) Kiva jos sait vinkkiä huiviin, on kyllä loistava ihan Acnen veroinen voisin sanoa! :) Ainakin Henri Lloydilla ja Lexingtonilla on t.sinisiä pipoja, mutten muista nähneeni yhtään ihan perusmallia ilman logoa.. No ensi syksynä kova metsästys päälle sitten! ;)

      Poista
  8. Tosi kivannäköiset lenkkarit ja muutenkin kiva asu! Mäkin ostin viime keväänä pinkit Adidaksen lenkkarit, mutta tänä keväänä en ole vielä niitä käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Nyt on vielä hiukan liian märkää ainakin täälläpäin lenkkareille, mutta ihan pian on kuivat kadut :)

      Poista
  9. Ihanan rento asu, ja mulla taitaa muuten olla toi pipo vaaleansinisenä! :D Ja sama, azur on totaali-blaah täälläkin, myin hiljattain itekin pois Noen ja Millan, kun ei vaan enää napannut. Ja vielä lisää avautumista, mulla tuli just kolmas lenkkaripari kotiin tänään, NB:n U410:t, ja ne on niin täydelliset! Pariisin reissun koko päivän kävely ei tuntunut missään, kun jalassa oli Reebokin luottolenksut, mies just kauhisteli että joko sä ostit kolmannet lenkkarit?! Vihjasin sille että kun kenkäfriikki on ihastunut, ei taida lenksumäärä jäädä ihan kolmeen, haha... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) täällä ei ollut vaal.sinistä :/ ostin tuon mustan ja harmaan :) Jännä miten sitä johonkin kyllästyy ja ei iske enää ollenkaan! Mulla oli Neverfull ja Pochette Azurina, nyt molemmat myyty paremmille käyttäjille :) ja heti kun kamera-asiat taas kunnossa laitat kuvaa uusista popoista! Haluisin kanssa tuon siromman mallin New Balancelta. Mulle tarttui Bossin citylenkkarit tässä matkaan, mutta tuskin jäävät mullakaan kahteen pariin.. :D joten joo ymmärrän sinua töysin ;)

      Poista