lauantai 14. helmikuuta 2015

Asuja citylenkkareilla

 Miten voikaan olla näin iloinen yksistä uusista kengistä? Olen kävellyt kotona uudet New Balancen tossut jalassa ja täytyy sanoa, että älyttömän mukaville tuntuvat. Mitä enemmän niitä katselen ja sovitan eri vaatteiden kanssa, olen vain tyytyväisempi, että ne ostin. Pohdin aluksi, kuinka saan yhdisteltyä harmaat lenkkarit pinkein yksityiskohdin vaatekaappini muun sisällön kanssa, mutta yllättävän helppoa! Mielessä on monia asuyhdistelmiä uusien kenkien ympärille. Kunhan kadut vähän kuivuvat haluan ehdottomasti yhdistää kengät harmaaseen villakangastakkiini vielä näin kylmemmillä ilmoilla. Kokosin muutaman kollaasin uutukaisteni ympärille jo vähän keväisempiä kelejä ajatellen, vastaavia asuja tullaan varmasti päälläni näkemään kevään aikana. Kollaaseissa näkyy kenkien lisäksi paljon elementtejä, jotka miellyttävät silmääni tänä vuonna, varsinkin kaikki rento on nyt makuuni, erilaisista aurinkolaseista puhumattakaan.


 trenssi - neule - farkut - aurinkolasit - kynsilakka Orly - huulilakka Maybelline - laukku Louis Vuitton

Harmaa ja beige ovat harmoninen yhdistelmä, ja klassinen trenssi onkin loisto pari rennoille lenkkareille. Mietin pääni puhki, mikä laukku tähän yhdistelmään sopisi ja tulin siihen tulokseen, että Monogram -kuosi sopii kaikkeen. Petit Noén rento malli jatkaa asun rentoa teemaa. Vähän naisellisuutta asuun tuovat isot aurinkolasit sekä kenkiin mätchaavat pinkit huulet ja kynnet. Uusin kynsilakkaihastukseni on muuten Orlyn Beach cruiser -sävy, superpinkki!


En olisi ikinä uskonut, mutta voisin hyvin lähteä vaikka shoppailemaan lenkkareiden ja siistejen collegehousujen combossa, kun niihin yhdistää biker-nahkatakin, upean laukun ja piristävät aurinkolasit, on asu ihan kaupunkikelpoinen. Vähän väriä asuun lenkkareiden lisäksi toisivat Ray-Banin upeat violetit Aviatorit, jotka on ihan pakko saada kesäksi! Tämä olisi muuten ihan loistava asu nyt keväällä lentämiseen, täytyykin pistää mieleen ensi kuussa koittavaa Espanjan matkaa ajatellen.

aurinkolasit - takki - neule - laukku Céline - farkut

Vaaleanpunainen naisellinen takki tekee hyvää kontrastia lenkkareille ja muutenkin pitäisin asun sävyiltään vaaleana, toisaalta myös mustat nahkahousut sopisivat asuun loistavasti. Tässä asussa näkisin niin itseni kevään ensimmäisellä irtojäätelöllä aurinkoisena kevätpäivänä. Kaikki muut elementit kaapista löytyvät paitsi tuo suloinen Célinen Nano -laukku, jota aion kyllä ehdottomasti etsiä vaikka kissojen ja koirien kanssa kunhan Rivieralle pääsen.


Raitapaidan ja farkkutakin combo on pettämätön, lenkkareiden kanssa asu sopii vaikka sunnuntaikävelylle. Muhkea harmaa huivi sitoo asun yhteen ja lämmittää, jolloin tällaisen asun käyttöä ei tarvitse niin suuriin lämpöasteisiin asti odotella. 

Muistutuksena vielä loppuun, että Zalandon 15% alekoodi YSTAVANP sekä Sunglasses Shopin 12% alekoodi NANNE12 ovat voimassa vielä tänään ja huomenna (15.2 asti)! :)

Linkit mainoslinkkejä!

7 kommenttia:

  1. Super-inspiroivia kokonaisuuksia! Nämä saivat mut odottamaan yhä enemmän kuivia katuja ja aurinkoisia kevätpäiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mahtavaa kuulla! :) No äläs, onneksi kevät tekee tuloaan :)

      Poista
  2. Super inspiroivia asuja - jälleen kerran! :) ja voin vakuuttaa, että citylenkkarit on parhaita ostoksias täksi kevääksi ;) ite oon tossuihin jo ihan koukussa! Ja oikeesti, tuut huomaan että ne sopii lähes kaikkeen! Ja nuo sun löytämät tossut on kyllä super herkulliset :)

    Ja voi vitsit tuo Nano <3 Se on niiiiiin upea! Täällä on niin törkeä laukkukuume päällä että oksat pois :D Kaapista lähti useampi nyt alkuvuonna kiertoon. Nyt vielä vähän säästöä ja päätös, mikä top3 listalta tulee ekana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtia kuulla että tykkäsit, kollaasejen teko on niin kivaa :) Nämä lenkkarit oli kyllä superlöytö, just tämän merkkiset halusin. Kumpa saisin kengät jo käyttöön!

      Mulla on kanssa älytön laukkukuume, joten et ole yksin ;) Pahinta on se, että tiedän jo mitkä laukut tulen hankkimaan, mutta pitää odotella toukokuulle asti ennen kuin laukkukaupoille pääsee!! Itsekkin aion myydä vielä jotain laukkuja, ehkä Lilyn, jos Nanon saan :) Jään odottamaan mihin laukkuihin päädyt :)

      Poista
    2. Ps. Jos päädyt myymään Lilyn, niin millaisessa hintahaarukassa sen myyntihinta liikkuisi? ;)

      Poista
  3. inspiroivia asuja ja hyvä postaus! :) mikä sopis kevät/syksyksi takki jos haluaa takki/coat harmaa tai vaaleanpunainen jos on hiukset vaaleat. Olis kiva saada vinnkejä.

    VastaaPoista