tiistai 24. helmikuuta 2015

Summer, I miss you!

Täällä on ollut viime ajat aika kurjat kelit - räntää sataa, maa on koko ajan märkä ja harmaata aamusta iltaan, minne ne aurinkoiset päivät katosivat? Onneksi kokoa ajan menemme kesää kohti ja olenkin yrittänyt muistuttaa itseäni siitä kesäkuvia katselemalla. Kaipaan kesässä auringon lisäksi eniten merta, veneitä, kesämekkoja, sandaaleja ja ballerinoja. Kuvien katselun lisäksi mieltä piristää myös se, että kunhan tätä harmautta vielä reilun kolmisen viikkoa jaksaa, voi hypätä lentokoneeseen ja suunnata Espanjan auringon alle. Matkan jälkeen on Suomessakin kevät pitkällä ja kesä tekee pian tuloaan. Huomaan, että pitkän talven jälkeen loma tulee tarpeeseen. Päätimmekin tänä talvena, että ensi vuonna emme ole näin kauaa vain kotona, vaan jonnekin ulkomaille on päästävä loka-tammikuun välisenä aikana, talvi on yksinkertaisesti liian pitkä ja arki tuntuu rullaavan paikallaan.

Näistä kesäkuvista sainkin paljon inspiraatiota Espanjaan pakkaamiseen, mukaan lähtee ainakin farkkutakki ja monta mekkoa. Kuinka hyvin tuo ensimmäisen kuvan valkoinen mekko ja farkkutakki sopisivatkaan yhteen, hankin täksi kesäksi myös farkkutakin vaaleammassa pesussa. Yksi bloggaamisen hyvistä puolista on se, että vanhoja kuvia selaamalla inspiroidun välillä omista vaatteistani ja keksin erilaisia yhdistelmiä niiden ympärille. Näitä kuvia katsellessa aloin myös kaipaamaan vaaleampaa tukkaa kovasti, pohdinki jospa ennättäisin vielä ennen matkalle lähtöä käydä kampaajalla raidoittamassa tukkaa vaaleampaan suuntaan...

4 kommenttia:

 1. Jos harkitset LV Evasta luopumista, niin täällä ilmoittautuu halukas ostaja, sillä olen kyseistä laukkua juuri hankkimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti ole luopumassa Evasta, se on matkamuistoni Monacosta parin vuoden takaa ;) Uskon, että Evaa kyllä varmasti löytyy käytettynäkin esim. huutonetistä :)

   Poista
 2. Tulisipa jo kesä! Tee joskus postaus parhaista kesäasuistasi. Saan pukeutumisestasi ihan hirveästi inspiraatiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! :) Ihan mahtava kuulla jos saat inspiraatiota, kiitos! <3 Harmi kun niin harva asu tänne blogiin päätyy. Kunhan Espanjaan pääsen on matkan jälkeen kesäasuja tulossa roppakaupalla ;)

   Poista