tiistai 10. helmikuuta 2015

BESO HelsinkiMainitsinkin aiemmin ohimennen, että sain pari viikkoa takaperin postin mukana todella mieluisan lähetyksen. Eräänä päivänä tullessani töistä tyylikäs musta kirjekuori minua kotona odotteli, hetkeäkään odottelematta se oli saatava heti auki, sillä tiesin jo mitä ihanuuksia sieltä paljastuu. Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun aloin lukemaan Home at last  -blogia, jonka kirjoittaja Taru tekee omin käsin upeita koruja BESO Helsinki -merkin alla. 
 Tarun blogissa oli aikanaan arvonnassa ihania rannekorusettejä ja toivoin niin voittavani, samalla pohdin, että mikäli en voita tulen ehdottomasti ostamaan omani. Arpaonni ei valitettavasti suosinut, mutta korut jäivät mieleeni sen verran, että päätin ottaa Taruun yhteyttä sähköpostitse, josko hän voisi tehdä minulle oman setin koruja. Sähköposteja vaihdeltiin puolin ja toisin, sovimme hinnat ja minkälaisista koruista olisi kyse. 


 Pyysin kolmen rannekorun settiä, joissa olisi neutaalinsävyistä nahkaa, kullanväriä, niittejä ja jotain tyttömäistä - aika paljon pyydetty? Muuten annoin Tarulle vapaat kädet, sillä luotin hänen makuunsa, en ole nähnyt ainuttakaan hänen tekemäänsä korua, jota en voisi pitää. Rannekorujen lisäksi Taru tekee toki muitakin koruja kuten upeita kaula- ja korvakoruja. Tiedän muuten ainakin mitä spesiaalia hankin anopille seuraaville syntymäpäiville ;)

Rannekoruja tuli sitten niiden kolmen sijaan suurena yllätyksenä seitsemän kappaletta! Aikataululla ei ollut kiire, mutta korut sainkin paljon nopeammin kuin osasin odottaa. Mustaa, tummanruskeaa, valkoista, käärmekuviota, niittejä, ketjua, vähän kaikkea, mutta kaikki sopii yhteen. Yksityiskohtana koruihin oli painettu pieni X-kirjain, ihana pieni ja ajateltu juttu, lisäksi korut tulivat suloisissa mustissa pussukoissa. Taru oli tehnyt koruista juuri minun näköisiäni ja olen älyttömän tyytyväinen niihin. Parasta koruissa minusta onkin juuri se, että ne ovat juuri minulle käsityönä tehtyjä, yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja myös pakkaukset kirjekuorta myöten oli mietitty loppuun asti.

  "BESO Helsinki -merkin alla valmistan käsin - suurella intohimolla - kauniita koruja.

Koruissa riippuva X merkitsee suudelmaa."


Koruista saa monenlaisia yhdistelmiä tehtyä, joko kaikki kerrallaan tai muutama erilainen, toisinaan tykkään käyttää kellon kaverina vain yhtä korua, kuten suloista rusettia, joka onkin lempparein koruni tällä hetkellä. Olen myös yhdistellyt koruja muiden korujeni kanssa, vain mielikuvitus on rajana kuinka monta erilaista settiä näistä saa. Itse olen kyllä täysin myyty näiden korujen suhteen, taisi uusi suosikkimerkkini löytyä mitä koruihin tulee. Arvaatka kuka haluaisi nyt jotain värikästäkin kesäksi? Miettikää vaikka tätä pinkkiä ihanuutta rannetta koristamassa kera rusketuksen... 
 
Lisätietoja BESO Helsingistä voitte lukea merkin nettisivuilta ja käykää myös Facebookissa tykkäämässä! Kiitos vielä tuhannesti Tarulle <3

6 kommenttia:

 1. Moikka,
  Kivoja koruja :o), saanko kysyä minkä hintaisia nämä sinun rannekorusi olivat noin?
  -Taru-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos :) Hinnat vaihtelevat koruista riippuen, otappa Taruun yhteyttä ja kysy häneltä tarkempia summia :) besohelsinki@gmail.com

   Sen verran osaan sanoa, että hinnat ovat muutamia kymppejä per. koru, "pelkäsin" itse pahempaa, kun käsityöstä on kyse :) Mutta tosiaan Taru osaa kertoa tarkat hinnat ;)

   Poista
 2. Ihania koruja, kiva kun niistä tuli oma postaus! Pitääkin heti mennä tutkimaan noita nettisivuja!

  VastaaPoista
 3. Jahas, ihmettelinkin että mistä sivuille oli tullut trafiikkia, mutta johan selkis! ;) Ihana postaus, ja edelleen oon niin tyytis, että nämä olivat sulle mieleen. :) Ihana kuulla tällaista palautetta omista tekeleistään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä tuhannesti! <3 Puhuttiin jo J:n kanssa, että kun hänen äidillään on synttärit tilataan ehdottomasti sulta koruja lahjaksi, mutta ne on vasta syksyllä eli palaan silloin viimeistään asiaan ;D Joku värikäs koru kyllä itseäni houkuttaisi, mutta annan sun nyt hetken huilata, haha.

   Poista