maanantai 2. helmikuuta 2015

Tammikuun asut


1. First outfit of the year
2. Untuvatakki
 3. Shopping Outfit
4. Leather Shorts
5. Black & Grey
6. Winter Floral

Tänä vuonna ajattelin aloittaa postaussarjan kuukauden asut, eli kuun vaihtuessa kerään edellisen kuun asut yhteen. Tammikuun asut olivat sävyiltään neutraaleja; harmaata, beigeä, mustaa ja konjakinruskeaa. Päähineet ovat olleet tänä talvena kovassa käytössä ja yhdistän pipon lähes asuun kuin asuun. Lemppareita vaatteissa kuukauden aikana olivat Mangon harmaa takki, joka taipuukin moneen asuun, sekä Topshopin farkut. Yleisestikin käytän todella paljon samoja vaatteita, mutta yritän yhdistellä niitä erilailla. Tästä asukuvailusta onkin itselleni suuri hyöty, sillä kun näen vaatteeni kuvissa keksin helpommin erilaisia yhdistelmiä niiden ympärille. 

11 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita sulla ja upea tyylitaju! :) Kuinka pitkä olet?

  VastaaPoista
 2. Vitsi tuo Mangon villakangastakki on kyllä edelleen musta ihan älyttömän kiva! :) Mikäs siinä, vaikka käyttäisikin samoja vaatteita usein, kerta ovat hyvän näköisiä ja muutenkin hyväksi havaittuja! Molemmat tupsupipotkin ovat älyttömän suloisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Nyt olen sitten taas käyttänyt jo muita takkeja, menee niin kausittain :D Joo yritän kokoajan saada shoppailua vähennettyä ja käyttää samoja vaatteita erilailla, mutta kieltämättä edelleen tulee ostettua aivan liikaa uutta - no pikkuhiljaa! :)

   Poista
 3. Ihan huikean ihania asuja jokainen!

  VastaaPoista
 4. Ennen taas uuden asun ostamista, hanki PEILI tai vaikka kaksi

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitti Taru! :) Täytyy ottaa sinusta mallia ja alkaa pikkuhiljaa pukeutumaan keväisiin väreihin, vähän harmaa alkaa tökkiä...

   Poista
 6. Onpas söpöläiset tupsupipot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Ovat kyllä olleet kovassa käytössä.

   Poista