maanantai 9. helmikuuta 2015

I love Sunglasses

Pidemmän aikaa blogiani lukeneet ovat varmasti huomanneet rakkauteni aurinkolaseja kohtaan. Varsinkin kesäisin lähes joka ikisessä kuvassa on aurinkolasit naamalla. En suinkaan halua peitellä kasvojani, mutta omaan todella herkät silmät, jotka heti auringon niihin iskiessä valuvat kuin viimeistä päivää ja eihän se tietenkään hyvältä kuvissa näytä. Aurinkolasit myös ovat minulle asuste siinä missä laukkukin ja näihin rakkaisiin asusteisiin tykkäänkin panostaa. Vuosien aikana aurinkolasikokoelmani on kasvanut aika lailla, mutta aina sitä löytää itsensä vain haaveilemasta uusista pokista varsinkin mitä lähemmäs kevättä mennään. Kun kerran on panostanut laadukkaisiin laseihin, ei halua enää palata takaisin ketjuliikkeiden versioihin. Nykyisin tilaan lasini lähes poikkeuksetta Sunglasses Shopilta, sillä heidän hintansa vain ovat ne kaikista edullisimmat, valikoima todella laaja, paketti tulee maksutta lähetin mukana ja toimitus on todella nopeaa!

 Sain teille blogini lukijoille alennuskoodin Sunglasses Shopille loistavasti näin tulevan kevään ja ystävänpäivän kunniaksi! Nyt on hyvä hetki hankkia lasit, kun jo ennestään edullisista hinnoista saatte vielä 12% alennuksen koodilla NANNE12. Koodi on voimassa 9-15.2.15. Keräilin kollaasiin omistamiani laseja sekä uusia haaveita heidän valikoimistaan;

1. Cats 1000 2. Aviator L0205 3. Aviator 001/51 4. Aviator W3276
5. Aviator 112/17 6. New Audrey 7. Aviator 167/1M 8. Wayfarer

Olen jo monen vuoden ajan suosinut Ray-Banin klassista Aviator -mallia, joita itseltäni löytyykin neljät; neutraalit ruskeat liukuvärjätyillä- ja tummanvihreillä linsseillä (2&3) sekä kahdet näyttävät peililasit niin kultaisina (4) kuin sinisinä (5). Itse suosin Aviatoreissa 58 -kokoisia linssejä, jotka mielestäni sopivat todella monen kasvoille ja olen vahvasti sitä mieltä, että jokaiselta tulisi löytyä ainakin yhdet Aviatorit ;) Haaveissa olisi vielä tämän nelikon rinnalle peililinssit upeassa uutuusvärissä violetissa (7), joihin ensi kertaa törmätessäni ihastuin heti. Sunglasses Shopilla ei näyttänyt tällä hetkellä olevan tätä violettia mallia kuin 55 -kokoisilla linsseillä, mutta jään seuraamaan tilannetta josko 58 -kokoa ilmaantuisi, nimittäin lasit ovat upeat, tuo kollaasin kuva ei kyllä kerro totuutta. 

Aviatoreiden lisäksi minulta löytyy Ray-Banin mallistosta mustakehyksiset Fayfaferit (8), ne ovat laseista itselläni vähiten käytössä, mutta toisinaan kivaa vaihtelua. Toiset mustat lasini ovat kohtalaisen uudet Célinen New Audreyt (6), joista uskon tulevan melko suosittu malli, itse olen ainakin täysin rakastunut niihin! Audreyt ovat ihanan klassiset, mutta kuitenkin näyttävät. Haaveissani olisi myös isot, kissamaiset pokat kilpikonnakuosissa ja iskin silmäni varsinkin Ray-Banin Cats 1000 laseihin (1), jotka saattavat nenältäni löytyä nopeammin kuin osasin edes aavistaa ;)

Alennuskoodi on siis NANNE12 ja voimassa tämän viikon. Sunglasses Shopille tästä!

Postaus toteutettu yhteistyössä Sunglasses Shopin kanssa.

6 kommenttia:

 1. Oi, ihania! Hitsi kun tuolta Sunglasses Shopilta on jatkuvasti nuo perusvihreät (nro 2.) loppu... Pitää vaan päivystää ahkerasti, sillä tarve laseille olisi kova :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! :) Olen ihan hulluna aurinkolaseihin (ja kaikkiin muihin asusteisiin) mutta pakko kai jo hillitä vähän - tosin lilat Aviatortit on pakko saada :D Päivystys varmaasti palkitaan, mulla oli ihan sama juttu Célinen lasejen kanssa, aina loppu, kunnes lopulta tärppäsi! :)

   Poista
 2. Ai että mä odotan sitä, että voisin vielä joku päivä leikkauttaa mun silmät jotta en tarvitsisi aina voimakkuuksilla aurinkolaseja. Toki piilarit auttaa tässä, mutta niitäkään ei voi aina syystä tai toisesta käyttää. Tällä hetkellä mun silmiä ei voi leikata nykytekniikalla, koska sarveiskalvo on liian ohut mutta odotan tekniikan kehitystä :D

  Hups, vähän avauduin. Mutta jos voisin niin hamstraisin kyllä innolla aurinkolaseja. Tulee vaan aika tyyriiksi jos kaikkiin ihaniin laseihin joutuu aina ottaa voimakkuudet mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin kun olet aiheesta kirjoitellut. Varmasti lääketiede kehittyy ja leikkaus on vielä joskus mahdollista :) Toisaalta eihän sitä välttämättä tarvitse kuin yhdet aurinkolasit, joissa on vahvuus. Ei tarvitse olla samanlainen hamsteri kuin minä ;D

   Poista
 3. Olen aviatoreista kanssasi täysin samaa mieltä, mutta valitettavasti ne ei istu kasvoilleni!! :( Siis en ymmärrä kuinka näin voi edes olla! Vaikka nenätyynyjä kuinka säätää, laskeutuvat lasit poskille tai sitten eivät pysy kunnolla nenällä. Harmittaa vietävästi! No onneksi on monia muitakin upeita aurinkolasivaihtoehtoja, kuten kollaasista huomaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootkos käynyt optikolla reiskojen kanssa? Mulla oli sama ongelma yhtien Aviatoreiden kanssa, eivät pysyneet naamalla, optikko väänteli vähän sankoja niin johan alkoivat istua :) Ei edes ottanut mitään maksua multa, mutta vein myöhemmin pullan kiitokseksi :D Nykyään on tosi paljon mitä upeimpia aurinkolaseja, varsinkin istot lasit miellyttävät tällä hetkellä.

   Poista