torstai 28. elokuuta 2014

Sneak Peek - Burberry Scarf

Burberryn Check Cashmere -huivi pyöri täällä blogin puolella jo paljon viime talven aikana haavekollaaseissa, huivi sai kuitenkin siltä erää jäädä ja ajattelin palata asiaan seuraavana syksynä, mikäli huivi vielä yhä paljon silmää miellyttää. Ihastus huiviin ei laantunut vuoden aikana, päinvastoin. Itseni tuntien tiedän, että kunhan jotain saan päähäni, sen tulen toteuttamaan ennemmin tai myöhemmin, varsinkin jos kyseessä on jokin materiaalinen haave. Yleensä, jos myyn jotain pois, voin ostaa uutta tilalle, tämä logiikkani tosin herättää toisinaan ihmetystä kotona ;) Kaksi huivia lähti tosiaan kiertoon, joten kahdelle uudelle oli tilaa. Ajattelin käydä Stockmannilla ihan vain pikaisesti sovittamassa miltä huivi Ivory -sävyssä näyttää ja nappaamassa kuvan (samalla kun vanhempi naismyyjä nökötti vieressä ja hieman ihmetteli touhuani), yleensä otan kaikesta kuvan, että voin kotona katsoa miltä tuote näyttikään ja pohdiskella hankintaa rauhassa..


..mutta niin kuin arvata saattaa, lähti huivi kassan kautta kotiin!  Alunperin tarkoitus ei ollut hankkia kahta uutta huivia lyhyen ajan sisään, sillä muutama viikko aiemmin olin ostanut juuri esittelemäni Acnen huivin, mutta myytyäni pois myös Mulberryn Bonnie laukun, ajattelin että miksen "sijoittaisi" nyt rahoja huiviin, sillä jossain vaiheessa talvea sen olisin kuitenkin hankkinut. Mahdollinen hinnannousu myös mietitytti, sillä huivi oli nyt jo kipukynnykseni rajamailla ja enempää en ole kyllä huivista valmis maksamaan. Joten kaksi huivia lähti, kaksi tuli tilalle, tilanne on plus-miinus-nolla, eli ei periaatteessa yhtään uutta, naisen logiikka ;) Tässä nyt vähän sneak peekkia uutukaisesta, tulee varmasti näkymään paremmin syksyn ja talven aikana asukuvissa.

25 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kauniilta huivilta! :) Ja mullakin pätee sama sääntö, että jos ostaa uutta, niin samalla heittää jotakin vanhaa menemään niin pysyy asiat järjestyksessä ja ajantasalla :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Totta, kun säilytystilaakin on rajallisesti on pakko laittaa jotain kiertoon, jos haluu uutta :)

      Poista
  2. Mä arvasin, että ostit tuon! :) Itse olen myös miettinyt tota kauan ja meinaan napata mukaan heti kun vaan kohtaan sen. Paljonko hinta oli Stockalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ennemmin tai myöhemmin olisin kyllä ostanut, ja kun nyt myin niin paljon muuta pois, niin en enää voinut vastustaa :D Stockalla on 20€ halvempi kuin Burberryn nettisivuilla! :O

      Poista
  3. Upeelta näyttää!! Mitkä huivit myit pois? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Myin Daksin ruutuhuivin ja Mulberryn harmaansävyisen Check Scarfin.

      Poista
  4. Kaunis huivi kyllä!:) Ja naisten logiikka on oikein pätevä vaikka nuo miehet ei sen loistavuutta aina oikein oivallakkaan!;)

    Ps. Blogissani on Zalandon lahjakortin arvonta. Käyhän kurkkaamassa, jos kiinnostaa. :)

    http://tummatukkainentytto.blogspot.fi/2014/08/arvonta-ja-vinkkeja-juhlatilojen.html?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Asusteisiin kyllä mielelläni panostankin, sillä laatu kestää, toivon tästäkin huivista mulle iloa vuosiksi :) Heh, miehet ei kyllä aina ymmärrä :D

      Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  5. Haavelistalla myös täällä, siskoni osti samanlaisen viime vuonna ja on kyllä tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän näkisin sinulle käytössä kyllä todellakin, sopisi just eikä melkein! :) Olisitte siskon kanssa kuin kaksi marjaa ;)

      Poista
  6. Aivan ihana huivi kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  7. Tuo huivi on niiiin ihana! :) Onko odotettavissa hinnannousua, oletko jostain kuullut? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös :) En ole kuullut, en tiedä, mutten uskaltanut jäädä nousua odottelemaankaan... Onhan tuossa vuosien aikana hinta noussut aivan älyttömästi!

      Poista
  8. Kaunis huivi ja sopii myös todella hyvin tuon sovitteluasusi kanssa! Itselläkin on ollut harkinnassa joten ehkä sitä täytyy pian alkaa toimia.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! :) Halusin kyllä nimenomaan sovittaa huivia tuon laukun rinnalle, oli aiemmin käynyt huivia jo katselemassakin. Joo eikun omaa huivia hankkimaan, onneksi noita saa kuitenkin aina, eikä myy samalla tavalla loppuun kuin vaikka Acnen huivit!

      Poista
  9. Tämä ei nyt liity yhtään tähän postaukseen mutta ajattelin, että osaisit auttaa :) Vinkkasit joskus, että hankitte Nizzan matkalle asunnon jostakin netin kautta - kyseessä siis ilmeisesti jokin asunto/huoneisto? Oisko sun mahdollista laittaa mulle esim. spostilla osoitteita, joista oot asuntoja katsonut? Nyt nimittäin olisi mahdollisesti (sormet ja varpaat ristissä) mahdollisuus lähteä 3vkoksi Espanjaan erään projektin parissa ja asunto olisi haussa, hotellissa tuo aika tulee vähän kalliiksi ;-D

    Ps. Arvasin että tämä huivi on lähtenyt matkaasi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei siis olla koskaan yövytty Nizassa, vaan Cannesissa, ollaan käyty Nizzassa vain pikaisesti (oli ihan pakko selventää sillä en ole mikään kauhea Nizza-fani, heh;) Mutta tosiaan Interhomen sivuilta ollaan tilattu molemmilla kerroilla asunto ja ensi kevääksikin on kanssa kämppä Cannesissa elokuvajuhlille jo varattu, jee! :) Kaikki on sujunut tosi hyvin aina asuntojen kanssa, joten voin suositella!

      http://www.interhome.fi/

      Ei vitsi ihan mahtavaa, jos pääset Espanjaan! Minnepäin? :) Olen itsekkin asunut Espanjassa aikanaan muutaman kuukauden ja en vaihtaisi sitä kokemusta pois mistään hinnasta! <3 Ulkomailla asuminen antaa niin paljon ja itse ainakin "kasvoin" siellä todella paljon. Joten lähde ehdottomasti mikäli mahdollista! :) Mä asuin silloin solukämpässä kahden muun suomalaisen kanssa, mutta sen kämpän sain työpaikan kautta, enkä yhtään muista mikä firma sitä vuokrasi, vaikka ihan suomalainen yritys oli kyseessä.. Mutta luulisi Interhomelta löytyvän, ja onhan niitä muitakin asunnon vuokraus sivuja, muttei itselläni ole kokemusta kuin Interhomesta. Kerro sitten miten kävi!! :)

      Hehhe, joo en voinut enää kauppaan jättää :D

      Poista
    2. Ainiin sellainen juttu tuli vielä mieleen, että katselin itsekin juuri Espanjan hotellejen hintoja, sillä suuunnitellaan matkaa Marbellaan, niin hotellit on maassa paljon halvempia kuin Cannesissa (varsinkin elokuvajuhlien aikaan).. Eli en osaa sanoa, tuleeko asunto halvemmaksi kuin hotelli, varsinkin jos yksin maksat. Mulla maksoi muistaakseni Espanjassa se solukämppä 250€/kk joen joku sellainen voisi olla hyvä vaihtoehto? :) Niissäkin kämpissä pystyi olla vaikka tyyliin kaksi viikkoa vaan, tosin kämppikset on ihan arvoitus ;D

      Poista
    3. Haha, olin niin ajatuksissa että kirjoitin Nizza (tuli juuri se Trivagon? mainos :D) vaikka Cannes oli tarkoitukseni :D

      OK, kiitos! Tuolle sivulle jo itseasiassa alustavasti vähän eksyinkin, joten täytyy tutustua vielä tarkemmin joskos sieltä jokin kohde löytyisi :)

      Tässä ollaan tosiaan vielä aika alkutekijöissä, monia muuttujia vielä auki eikä mikään ihan loppuun asti varmaa tämä projektin suhteen mutta kaikki täytyy tehdä että toteutuisi! Malagan alueelle todennäköisesti suuntana, mahdollisesti Marbella :-) Suunniteltu ajankohta olisi vasta marraskuussa, joten muutoksia voi (ja varmasti tuleekin) vielä tulla. Ja hei ihana kuulla, että oot hetken aikaa Espanjassa majaillut! Olisi varmasti ihan mieletön kokemus ja hyvä lisä CV:ssä, mikäli nyt ottaa tuulta siipien alle ;-)

      Meitä on lähdössä kaks - kolme tyttöä (mahdollisesti neljä) reissuun joten joku asuntokin voisi olla jees niin saisi tehtyä ruuat yms ihan itse :) Katsotaan nyt, miten homma lähtee rullaamaan!

      Poista
    4. Jos on monta maksajaa kannattaa ehdottomasti vuokrata asunto, voi sitten tehdä itse ruokaa ym :) Itsekin olin noilla suunnilla, Funegirolassa tosin, mutta piipahdin myös Marbellassa. Toivottavasti pääset lähtemään! <3

      Poista
  10. Huvi on ihan täydellinen! Olen itsekin muutaman kerran tuota ihaillut just valkoisena sekä vaaleanpunaisena.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin! Sen vaaleanpunaisen näkisin kyllä niin sulla <3

      Poista
  11. Niin upea tuo kaulaliina!! <3 Odottelen tässä jotain alennuskuponkia stokkalle tai modaan, jotta sais sitten vähän halvemmalla huivin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Modassahan on välillä Burberry -20% mä en vaan koko Kamppiin ole nyt uskaltanut mennä, sillä torakat on yksi hirveimmistä asioista joita tiedän.. Enkä usko että vaara on vielä ohi! :D Onneksi näitä huiveja saa kuitenkin aina, joten voi hetken vaikka pientä alennusta odotellakin, itse olin vaan taas hätähousu :)

      Poista