maanantai 18. elokuuta 2014

Favorite Dress
 mekko Vila - laukku Louis Vuitton - sandaalit New Look
kello MK - aurinkolasit Ray-Ban

Helsinki-viikonloppuna viiletin helteisenä sunnuntaipäivänä kaupungilla yhdessä kaikkien aikojen suosikkivaatteessani, Vilan hempeässä maksimekossa, joka vilkkuu myös blogin bannerissa. Mekko on ehkä paras alelöytöni ikinä ja on kyllä maksanut kaikki 25 euroa jo takaisin käytössä! Rakastan mekon kuosia, värimaailmaa ja mallia. Kuten sanottu, tänä kesänä olen löytänyt mekot ihan uudella lailla ja niitä on tullut käytettyä todella paljon vapaa-ajalla, kun asukuvatkin tulee yleensä napattua viikonloppuisin tai lomalla, ei täällä blogin puolella ole paljon muita vaatteita tainnut kesän aikana näkyäkkään.

Vaikka olen kohtalaisen arka yhdistämään eri kuoseja ja värejä toisiinsa, toimii tämä mekko kuitenkin yllättävän hyvin eri laukkujen ja asusteiden kanssa. Kuten olen monesti sanonut, asusteet ovat se kaikista tärkein juttu omassa pukeutumisessani. Suosikkiyhdistelmäni on ehdottomasti mekko yhdistettynä upeaan Cèlinen laukkuun, tämä combo onkin näkynyt blogissa täällä, mutta ihan kivasti toimii myös Louis Vuittonin kuosien kanssa, niin Monogramin kuin Damier Ebenenkin, eivätkä ainakaan omaan silmääni riitele mekon kuosin kanssa. Kunhan muut asusteet ja korut pitää yksinkertaisina ei mene överiksi, pienet nappikorvikset ja kello riittävät.


Toisinaan sitä inspiroituu omista postauksistaan, kuten minulle kävi tätä postausta tehdessäni. Olen monta vuotta haaveillut ompelukurssille menosta, itse asiassa harmittaa tosinaan edelleen, että valitsin kaupallisen koulutuksen, enkä lähtenyt opiskelemaan vaateompelua ammatikseni. Monta vuotta olen ollut menossa kaupungin opiston ompelukurssille, mutta aina syksyllä kurssin alkaessa se on jäänyt syystä tai toisesta. Tänä syksynä minulla ei ollut esteitä, joten ilmoittauduin kurssille saman tien, ja nyt innolla odotan kurssin alkamista parin viikon päästä. Olenkin tässä pohtinut, minkä tyyppistä vaatetta lähtisin tekemään, ja nyt viimein tämän postauksen myötä keksin - teen maksimekon tietenkin! Ensin ajattelin kuitenkin aloittaa astetta helpommista vaatteista, kuten hameesta ja shortseista. En ole hääppöinen ompelija (vielä ;), joten varmasti jo näissä on minulle haastetta kerrakseen. Lähinnä toivon kurssilla oppivani käsittelemään erilaisia kangaslaatuja sekä tekemään simppeleitä vaatteita. Uskon, että tästä tulee todella hauskaa ja mikä parasta uusi harrastus syksyn pimeydessä piristää aina.

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Vitsit toi mekko on kyllä niin kiva :) Oon vieläkin katkera etttä meni multa ihan sivu suun viime kesänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vilalla oli vähän samantyyppinen mekko tänäkin vuonna muuten mallistosta, löytyy itseltänikin, joten eiköhän taas ensi kesänä tule jotain vastaavaa! ;)

   Poista
 2. Mekko sopii sulle just eikä melkein!!!

  VastaaPoista