perjantai 22. elokuuta 2014

Basic Fall Outfits

Innostuin kokoamaan hieman asuja tulevaa syksyä ajatellen kollaasejen muotoon, joissa kaikissa asuissa pohja on sama; siniset hieman kulutetut farkut ja yksinkertainen neule. Usein koen syys- ja talvipukeutumisen todella tylsäksi, sillä juurikin farkkuja ja neuleita tulee lähinnä vain käytettyä. Näihin yksinkertaisiin asuihin saa kuitenkin helposti erilaista ilmettä takkia ja asusteita vaihtamalla, en vain tarpeeksi voi painottaa asusteiden tärkeyttä! Tykkään todella paljon tehdä kollaaseja, sillä niitä tehdessä saa usein itsekin inspiraatiota asujen varalle, sama vaate taipuu moneen asuun ja näin "paperilla" sen hahmottaa paremmin, varsinkin kun arjen keskellä ei ehdi ihan kauheasti ajatustaan vaatteiden valinnalle antaa.


bikertakki Pepe Jeans - bikerbootsit Hilfiger Denim - neule Vila
farkut Only - huivi Burberry - laukku Céline

villakangastakki mint&berry - bikerbootsit Aldo - neule Benetton
 farkut Only - huivi Acne - laukku Mulberry


huivi Mulberry - nilkkurit Zign - neule Benetton - farkut Only 
bikertakki Pepe Jeans - laukku Mulberry


laukku Céline - tennarit Converse - neule Benetton - farkut Only
huivi Burberry - villakangastakki mint&berry

Parasta syksyssä on kirpeät aurinkoiset päivät, jolloin villakangastakin voi ottaa esiin, mutta myös Converseilla tarkenee. Tänä syksynä asuissani näkyy myös hieman vaaleampia asusteita, sillä vaalea Célinen Mini Luggage pääsee varmasti mukaan syysasuihini. Laukut pääsevätkin jotenkin paremmin oikeuksiinsa takkien ja huivejen kanssa. Navysininen peacoat toimii aina ja sen kanssa voi mielestäni yhdistää ihan mitkä vain kengät. Ronski bikertakki taas saa tietynlaista pehmeyttä, kun siihen yhdistää klassisia asusteita, Mulberryn huivit ja Bayswater toimivat vuodesta toiseen.

 Omat syysasuni tulevat siis olemaan yksinkertaisia, rentoja, sävyiltään neutraaleja, yhdistelmä klassisuutta ja jotain uutta. Kollaaseissa näkyykin monia täällä ostoslistallani olleita juttuja, mutta myös vanhoja suosikkejani. Näiden kollaasejen myötä olen entistä vakuuttuneempi, että tuo Burberryn huivi on saatava!

Ps. Vannotin muutama vuosi sitten etten enää koskaan käytä legginsejä, tänä syksynä kaupat ovat kuitenkin pullollaan housumaisia paksumpia legginsejä, arvatkaas vaan kenen kaapissa tällaiset jo lymyilevät? ;) 

Linkit mainoslinkkejä!

2 kommenttia:

  1. Voihan vitsi, ihania asuja. Pakko saada nuo kaikki, erityisesti takki kuumottelee, ei vaan taida XS-kokoa ihan heti löytää....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan :) Tuo bikertakki on superihana, täydellinen, mutta koot tosiaan menneet :/

      Poista