keskiviikko 13. elokuuta 2014

Mustassa mekossa ja kiilakoroissa



Meillä on tapana kesälomalla viettää viikonloppu Helsingissä, eikä tämä loma ollut poikkeus. Niimpä toissa perjantaina hyppäsimme autoon ja hurautimme Scandic Marskiin, josta on tullut oikea luottohotellimme. Minulle hotellissa on tärkeintä sijainti ja hyvä aamupala, toki myös hinnalla on suuri merkitys. Tällä kertaa yövyimme hotellissa kaksi yötä. Vaikka matkustaa vain Suomen sisällä, on silti aivan erilailla lomalla kun yöpyy jossain muualla kuin kotona, ei tarvitse miettiä arjen askareita ja pääsee valmiiseen aamupalapöytään.

 Ensimmäisenä Helsinkiin saapuessamme piipahdimme Kaivarissa, sillä Helsingin jäätelötehtaan jäätelö on ehdoton, pallot ovat kyllä aivan valtavia, minä kun haluan tietysti vielä kahta eri makua! Jäätelön syönnin jälkeen nappasimme asukuvat tuulisella meren rannalla. Kaivarin alue on suosikkini Helsingissä, voi kumpa joskus voisin asua niillä suunnilla ja herätä joka aamu upeaa merimaisemaa katsellen.. Lottovoittoa odotellessa!





mekko & korvakorut H&M - kengät Pull&Bear - laukku Louis Vuitton
kello MK - rannekoru Massimo Dutti - aurinkolasit Ray-Ban

Päälleni puin jotain hieman ehkä itselleni ei niin tyypillistä, nimittäin mustaa. Varsinkaan kesällä ei tule juuri mustaa väriä käytettyä, talvi on asia erikseen. Toisinaan vaihtelu kuitenkin virkistää ja yksinkertainen musta mekko tuntui juuri oikealta valinnalta. Luulenpa myös, että melko vaalealla tukallani on osuutta asiaan, sillä koen vaalean tukan sopivan todella hyvin mustien vaatteiden kanssa. Tukkani onkin kesän aikana mennyt ihan älyttömän vaaleaksi, kieltämättä hieman kaipaan jo tummempaa lookkia, mutta toisaalta tämä vaalea on luonnollinen eikä juurikasvua juuri erota. Silti muistan aina, että minulla on ihan tumma tukka, ja hämmästyn välillä itsekin peiliin katsoessa, en näytä itseltäni näin vaaleana.. Taidanpa siis lähiakoina istua pitkästä aikaa kampaajan penkkiin!

  Mekko ei kaverikseen kaivannut kuin kullanväriset korvikset, Petit Noén ja beiget kiilakorot. Petit Noé on ollut todella kovassa käytössä nyt kesäaikaan ja mielestäni se tuo asuihin tietynlaista rentoutta. Itse miellän laukun aikalailla kesään, joten luulenpa, että talvella se pääsee vihdoin hetkeksi huilaamaan. Jalassani olleet Pull&Bearin kiilakorot olen ostanut jo toissa vuotiselta Rivieran matkalta, mutta ne eivät valitettavasti ole montaa kertaa jalkoihin päässeet, olen aivan liian mukavuudenhaluinen. Tykkäisin älyttömästi käyttää korkoja, jos jaksaisin kävellä niillä tuntitolkulla, minulla kun on tapana niin reissussa kuin kotioloissa kävellä joka paikkaan. Joten kiilat saivat myös tuolloin vaihtua myöhemmin mataliin kultaisiin sandaaleihin, joilla jaksoi paremmin kaupungilla kierrellä.

Ps.  Tietokoneongelmat eivät ole todellakaan ohi, mutta sain sen verran tilaa koneelleni, että pystyin siirtämään valokuvia ja postauksen tekeminen onnistuu... todella hitaasti, huoh. Ei tässä auta kuin hommata uusi kone, mutta kun en millään haluaisi. Mielestäni on niin turhaa maksaa elektroniikasta, mutta laukkuihin voin toki mukisematta saman summan laittaa ;)

16 kommenttia:

  1. Ihana asu! :) Nuo kengät on niin söpöt!
    Sama juttu täällä, hiukset on (taas) vaalentuneet ihan liian vaaleiksi,mutta en tiedä onko järkeä vielä mennä kampaajalle kun kuukauden päästä reissussa aurinko vaalentaa kuitenkin lisää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ja mahtavaa huomata, että olet taas bloggailun parissa <3
      Mä välillä kaipaan ihan tummaa tukkaa, lähes mustaa, mutta se ei ole mulla luonnollinen kun oma väri on niin vaalea, ehkä tukan voisi ensi kerralla raidoittaa tummaksi.. Ja ihan samaa olen ajatellut minäkin etten ole viitsinyt edes nyt kesällä värjätä, kun sen verran on tullut oltua auringossa.. Ehkä on joo fikusua värjäyttää vasta matkan jälkeen :)

      Poista
  2. Ihana asu ja nuo kengät ovat tosi kauniit :) Kaivarin alue on myös oma lempparini, sinne kun pääsee aamulenkille (tai iltaviinilasilliselle, heh), niin sielu lepää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! <3 Kenkiä pitäisi kyllä ulkoiluttaa useammin, muttakun..

      Kieltämättä olen kateellinen teille (terveellä tavalla), jotka noissa maisemissa pääsevät käymään vaikka päivittäin, hih :) Onneksi mekin sentään käydään kohtuu usein Helsingissä, se vähän helpottaa ja onhan mulla täälläkin ihana merimaisema lenkkireitti, mutta ei se nyt ihan Kaivarille pärjää :D Joten nauti! :)

      Poista
  3. tosi kiva asu, simppeli ja kaunis :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Voi miten pidän tästä asusta, todella kaunis! Ja nuo kengät ovat aivan ihanat! :)

    VastaaPoista
  5. Tosi hyvältä näyttää! Niinkuin aina :-)

    VastaaPoista
  6. Hei :D uskaltaako jo sen sanoa ;) Grattis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo pömpötys johtuu ihan jäätelöstä vain ;)

      Poista
  7. Moikka! Olen ihastellut jo pidempään tuota vuittonin laukkua ja miettinyt sen ostamista :) Pysyykö laukku mielestäsi hyvin kiinni? Ja miten se on muuten toiminut arjessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Heidi!

      Petit Noéen olen ollut älyttömän tyytyväinen, vaikka ennen hankkimista pohdinkin, kuinka epäkäytännöllinen tuo suljenta on.. Laukku välillä aukeaa itsestään, sillä jos otan vaikka puhelimen sieltä en jaksa naruja avata, vaan tungen vaan käden väliköstä, niin narut tietenkin tässä löystyvät ja silloin laukku saattaa aueta itsestään. En ole kuitenkaan kokenut nyörejä ollenkaan epäkäytännöllisiksi ja näppärästi laukun sulkee. En oikeastaan keksi mitään huonoa sanottavaa laukusta. Se on juuri sopivan kokoinen ja kesällä mulla on usein kulkenut laukussa farkkutakkikin muiden tavaroiden lisäksi ja hyvin mahtuu. Lämmöllä suosittelen laukkua! :)

      Poista
  8. Aivan ihana asu, oi Anne koroissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Kyllä mä tosiaan välillä korkoja käytän, ne asut eivät vain ikinä päädy blogiin :)

      Poista