torstai 21. elokuuta 2014

Asu Vanhassakaupungissamekko Mango - laukku Louis Vuitton - sandaalit Asos - korvakorut Aldo
kello MK - aurinkolasit Ray-Ban

Olen sitä mieltä, että Tallinnassa käyminen kuuluu kesään! Kesälomalla, pari viikkoa sitten, pääsimmekin piipahtamaan Tallinnassa päiväreissun muodossa. Tykkään päiväristeilystä, sillä itse en niin  laivalla viihdy, lisäksi päivämatka on todella edullinen ottaen huomioon, että siihen kuuluu bussikuljetus terminaaliin ja takaisin. Tällä kertaa meille sattui eri laiva sekä meno että paluumatkalle, toisaalta todella kiva juttu, niin pääsi tutkimaan molempien laivojen taxfreet. Menomatka kului buffetissa syöden, oma suosikkini oli tietysti jälkiruokapöytä ;)

Nappasimme muutamat kuvat minusta ihan lennossa Tallinnan Vanhassakaupungissa, sillä sen verran kiirettä tuolla kuitenkin piteli ettei valokuvaamiseen ennättänyt sen enempää aikaa käyttää. Tallinnassa oli aivan älyttömän kuuma, joten vaatevalintani, mekko ja sirot sandaalit, olivat kyllä täysin oikeat. Olin varautunut myös farkkutakilla, mutta se sai pysytellä visusti laukun uumenissa koko päivän, tästä syystä lähdinkin isolla Neverfullilla liikenteeseen, sinne kun mahtuu niin paljon tavaraa, ja tuolloinkin myös pienet ostokseni kulkivat näppärästi laukussa eikä tarvinnut erikseen ostoskasseja kannella. Neverfull muutenkin miellyttää silmääni kovasti edelleen ja voisin melkein sanoa sitä lempilaukukseni, toimii ympäri vuoden värinsä ja mallinsa puolesta.  

Kuuluuko Tallinnan (päivä)risteily teidän kesäänne? :)

7 kommenttia:

 1. Ihana rusketus! miten se katoaakin niin nopee? meilläkin oli tallinnan reissu suunnitelmissa, mut ei saatu sitte aikatauluja sopimaan. Onhaa tietty vielä aikaa, mut taidetaan mennä loppu vuodesta Tukholmassa pyörähtää, lentäen tosin, en kauheesti laivalla viihdy.. Tukholmassa tullu käytyy viimeksi varmaan ala-asteella :D Ootteks menny Matkapoikien järjestämällä reissulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä itseasiassa tämän reissun jälkeen makasin lähes pelkästään viimeiset lomapäivät rannalla ja sitten vasta ruskea olin, mutta joo lähtee valitettavasti yhä nopeasti pois :/ Kantsii rasvata ihoa huolella, niin rusketus säilyy paremmin ;)

   Joo Matkapoikien reissulla mennään aina, toimii ja edullinen! :) Tukholmassakin olisi ihana päästä käymään, mutta jotenkin sitä mielummin sitten säästää isompiin matkohin. Mikä siinä onkin, ettei siellä laivalla niin viihdy? Ehkä ne känniset suomalaiset:D

   Poista
  2. Joo en tiiä, jotenki vähä kämänen meininki :D sen takia mentäiskii lentäen, kaksi yötä laivalla ei oikee nappaa! ja ei ole kalliit lennot tukholmaan joten ei hirveesti lompakkoa rokota :) me ollaan myös menty joskus Puolakan bussilla, se on kyl aika rankkareissu, koska lähtee aikasemmin täältä ja tulee myöhempää, mut on enempi aikaa maissa :)

   Poista
  3. Joo kaksi yötä laivalla on aika paljon ja lentäen menee nopeammin :) Vaikka matka olisikin halpa, silti reissussa palaa aina rahaa ihan vaan ruokaan ym.
   Hei kiitti tiedosta!! :) Täytyy ensi kerralla harkita, sillä tuo 3-4 tuntia maissa ei oikein riitä :/

   Poista
  4. Niinhää siellä reissussa menee rahaa, mutta jaksaapahan tätä arkea paremmin ku tekee tommosia pienempiäkin reissuja joskus :) Keväälle ollaan kyl suunniteltu jotain reissuu eurooppaan, mut en jaksa oottaa sinne asti jos tiiän etten pääs minnee koko talvena :D

   Poista
 2. Niin nätti kesäasu jälleen kerran! Mut mitä ihmettä, täällähän on jo kylmä kun tultiin eilen takas! Toisaalta ihanakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No kylmä on enkä mä oo yhtään innoissani :( Parin kesäkilon jälkeen en ole edes uskaltanut koittaa farkkuja :D
   Tervetuloa takaisin Suomeen! <3

   Poista