keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Today's Wishes


 bikertakki - bikerbootsit - pusero - farkut - huivi Mulberry - laukku Louis Vuitton

Syksyn tullen se aina iskee.. kauhea laukkukuume nimittäin! Tämäkään alkanut syksy ei ole siis poikkeus ja kaipaan taas jotain uutta laukkukokoelmaan. Olen jo jonkin aikaa pohtinut hieman Pochettea ja Evaa suurempaa crossbody laukkua, jonka haluaisin Louis Vuittonilta ja nimenomaan Monogram -kuosissa, joka miellyttää nyt eniten silmää ja canvas materiaali on niin helppohoitoinen, eikä sitä tarvitse varoa millään säällä. Olenkin mennyt pahasti ihastumaan Favorite -laukkuun isommassa MM -koossa ja pohdin tosissani tämän hankkimista, sillä onhan tämä laukku nyt täysin erilainen kuin Pochette ja Eva jo kokonsa puolesta ;) Pochette myös tuntuu toisinaan hieman tylsälle vaihtoehdolle, ja Favorite sen sijaan menisi myös juhlallisimmissa tilaisuuksissa.

Laukun lähtisin yhdistämään syyssäällä yksinkertaisiin tummiin farkkuihin ja valkoiseen puseroon sekä Mulberryn klassikkohuiviin, tämä kolmikko toimii aina! Jottei asu menisi liian klassiseksi yhdistäisin siihen konjakinruskeat bikernilkkurit ja mustan bikertyyppisen villakangastakin. Kuten olette varmasti kollaaseista huomanneet, iskee minuun tällä hetkellä bikertyyli todella kovaa! Tyylini onkin hitusen muuttunut viimeisen vuoden sisällä ja se kaikkein klassisin vaihtoehto ei ole enää välttämättä valintani.
  
Biancon konjakinruskeat bikerbootsit ovat täydelliset ja mielelläni niissä syksyllä kulkisin, myös Vero Modan bikertakki vaikuttaa lupaavalta (50% villa, 50% polyesteri) mikäli en olisi jo omaa bikertakkiani hetki sitten löytänyt, lähtisi tämä ehdottomasti tilaukseen. Nuo bootsit ja laukku kyllä olisivat niin upeat, yhdessä että erikseen.. huoh! :)

Ps. Mulberryn Mitzy Tote etsii uutta kotia! Myynnissä täällä ja hintaehdotuksia otan toki myös vastaan! :)

Linkit mainoslinkkejä!

6 kommenttia:

 1. Mulla on kans haaveissa taas laukku, kun yhden haaveen täyttää toinen tulee tilalle, Yllätys :D Saint Laurentin Lulu tai Cassandre olisi upea tai Valentinon yhtä kaunokaista myös ajattelen. Olen ajatellut myös ostaa tuon LV klassikko pocheten taas kokoelmaan kun vanhan mallisen myin monta vuotta sitten ja nyt on alkanut kaduttaa. Tuo Favorite on aika kiva, sitä on nyt alkanut näkyä katukuvassakin enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, voi mietä laukkuhulluja! :D Mä haluan kyllä seuraavaksi juurikin jotain muuta merkkiä kuin Vuittonia tai Mulberryä - nähtäväksi jää ;) Sun vaihtoehdot kuulostavat superhyviltä! :) Pochette on kyllä siinä(kin) mielessä näppärä, kun se menee isojen laukkujen sisällä, käytän itse Neverfullin kanssa varsinkin ulkomailla. Myyjän kanssa juuri puhuttiin, tai siis myyjä kertoi, että Pochettea ei ole edes tarkoitettu laukuksi sellaisenaan :O

   Poista
 2. Olen ehdottomasti sitä mieltä että noista kolmesta tuo kyseinen vaihtoehto on paras vaihtoehto! ;)

  VastaaPoista
 3. Hei Anne, oletko harkinnut Pochetten myyntiä?
  Täällä olisi potentiaalinen ostaja ;)
  -Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Pocheteista en ole kuitenkaan luopumassa ainakaan tällä hetkellä, pahoittelut. Käytän Pochetteja paljon isojen laukkujen sisällä ja baarissa Pochette kulkee mukana, joten kyllä niillä käyttöä on kuitenkin :) Luulenpa, että jos Pocheteista joskus luovun, myyn koko setin (hihna, mono ja azur Pochetet) yhdessä.

   Poista