tiistai 23. syyskuuta 2014

Pari vinkkiä syksyn viimoihin


Tänään tuli ensimmäistä kertaa mieleen kaivaa pipot ja käsineet esiin tänä syksynä, sen verran jäätävä sää ainakin täälläpäin on ollut, oikeasti meinasin jäätyä kun kävelin kampaajalle. Omat talvikamppeeni majailevat vielä kellarissa, mutta pakko kai ne on sieltä käydä hakemassa mikäli ei halua paleltua, joka vuosi säiden kylmeneminen vain yllättää!

 Viime talvena käytin paljon Henri Lloydin talvisettiä, ja tänään selaillessani Stockmanninnettisivuja huomasin heillä olevan myynnissä näitä suosittuja pipoja ja kaulaliinoja, joten oli ihan pakko tulla heti vinkkaamaan teille! Itseltäni löytyy tosiaan setti mustana, lisäksi saatavilla on tummansinistä ja luonnonvalkoista, pipo täältä ja kaulaliina täältä

Toinen juttu mistä halusin teille samalla vinkata on tuo kuvassa hieman vilahtava Benettonin duffelitakki. Oman takkini tilasin viime syksynä Zalandolta ja heillä näytti olevan valikoimissaan taas lähes samaa takkia, malli vaikuttaa muuten lähes identtiseltä kuin oma takkini, mutta tämän vuoden takki on hitusen pidempi. Oma takkini näkyy käytössä täällä ja tämän vuoden mallin löydätte täältä

Sisältää mainoslinkkejä!

5 kommenttia:

 1. Toi pipo varsinkin on ihana! Mulla on sininen talvitakki ja valkea on vähän turhan arka väri pipoon, kun kaikki meikit jää siihen heti kiinni... :/ Stockalla näytti olevan pipoa mustanakin, kun täällå Mikkelissä yhdessä liikkeessä oli vain valkeaa ja tumman sinistä. Mietin, että onko mustakin liian tumma siniselle takille. Ääh! On tää elämä vaikeeta :D Oispo noita harmaana, niin ostaisin heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo on ihana, mutta hieman kyllä lörähti käytössä pakko sanoa :( No kunhan päässä pysyy :D Luonnonvalkoisena itsekkin pipon huolisin ja eihän se meikki jää kuin sisäpuolelle, eli itseäni ei ainkaan haittaa. Mä käytin mustaa pipo myös t.sinisen takin kanssa ja talven pimeydessä kyllä toimii oikein hyvin niinkin. Harmaita oli pari vuotta sitten, mutta nyt en ole kyllä missään nähnyt..

   Poista
  2. Kävin vielä noita pipoja hiplailemassa täällä siellä Kekäleessä ja he ystävällisesti mulle mustan tilasivat toisesta liikkeestä! Tuo pipo ainakin sovittaessa vaikutti oikein napakalta päähän, ei pieni löystyminen haittaa, mutta toivottavasti ei sitten ihan muodottomaksi lörtsähdä tämä... :/ Nyt on taas yksi hyvä syy odottaa talvea, heh!

   Poista
 2. Tuo pipo on kyllä nätti!:) Itse olen pohtinut ostoa, mutta jättänyt vielä hankkimatta..En ehkä kuitenkaan osaisi käyttää sitä..

  VastaaPoista