tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kesäkuulumisia

Vähän reaaliaikaisempaa postausta välillä näiden Riviera -postausten väliin, vielä monta asua ja muitakin kuvia on matkalta julkaisematta, kunhan vain ehtisin niitä käydä läpi. Vaikka matkalla tuntui etten kuvannut juuri yhtään, kummasti sitä silti kuvia ehti parissa viikossa kertyä. 

Kesä  on lähtenyt kiireisesti käyntiin, viikot kuluvat töissä ja viikonloput ovat aivan täyteen buukattuja. Mutta en valita, kiva että kesällä on ohjelmaa! Viime viikonloppuna tuli oltua niin Helsingissä kuin Kouvolassakin. Ensin perjantaina töiden jälkeen kiireellä Helsinkiin, josta myöhään illalla kotiin. Lauantaiksi olimme varanneet ystäväni kanssa hotellihuoneen Kouvolasta ja suuntasimme katsomaan Kaija Koota! Hieman on edelleen väsähtänyt olo viikonlopun jäljiltä, sillä reissaaminen aina hieman uuvuttaa ja viikonloppuna en juuri kotona ehtinyt olla.

Yllä näkyvä kuva on napattu Helsingissä, päällä uusi ihana maksihame Cannesin Zarasta. Törmäsin taas aivan sattumalta ihanaan Ninnumaariaan, jonka kanssa juttelimme pitkän aikaa. Hassua ja vähän uskomatonta, että tapaamme aina minun ollessani Helsingissä! 

 Tulevana viikonloppuna lähden pitkästä aikaa kotipaikkakunnalleni, jossa käyn aivan liian harvoin. Viime kerrasta on ennättänyt kulua jo puoli vuotta, joten taitaa olla syytäkin jo mennä! Juhannuksena sen sijaan pysyn mitä luultavammin ihan vain kotosalla. Juhannuksen jälkeen kiireet taas jatkuvat, ohjelmassa on niin Lappeenranta viikonloppua, Helsingissä käyntiä, pitkiä työpäiviä, häitä ja kaikenlaista muuta..

Kuinkas teillä on kesä lähtenyt käyntiin? :)

12 kommenttia:

  1. Ihanaa asua jälleen kerran :) miekii löysin beigen maxihameen Vilasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vilalla oli yksi superihana hame, harmitti kun se jäi hankkimatta! Tuo Zaran hame oli mulle 10cm liian pitkä, mutta näppäränä tyttönä sen lyhensin :D

      Poista
    2. noo tuleehan niit kivoi hameita vielä vastaan! itellä jotenki ihan hukassa tää pukeutuminen, toi sää niin vaihtelee ja kun alotin työmatkapyöräilyn, ni hankala miettii että mitä sitä pukis ja muutenki vaatteiden kuljettaminen :o

      Poista
    3. No joo onneksi löysin tuon hameen Zarasta, niin ei tarvi enää maksihameita etsiä ;)
      Suomen sää on kyllä meko vaihteleva...Mutta hyvää hyötyliikuntaa tulee sulla :) En kyllä itsekään osaisi vaihtovaatteita kuljetella.

      Poista
    4. Juu vähä hankalaa, mut on se kyl kiva aamusin polkee :) lomalla sit aikaa enempi pukeutua :)

      Poista
    5. Heh, mä en kyllä ikinä jaksais polka, joten nostan sulle hattua!:) Ei tässä itsekään tule juuri mietittyä missä vaatteissa sitä töihin lähtee, aamulla vaan äkkiä jotain päälle :D

      Poista
  2. Niin onkin hassua että aina törmätään! :D Törmäilläänhän joskus ihan oikein tarkoituksellakin! :)))

    VastaaPoista
  3. Mukavaa kun postailit väliin vähän reaaliaikaisempiakin kuulumisia, vaikka toki teidän Ranskan matkakuulumiset ovat kerrassaan ihanaa luettavaa! :) Blogistasi on kehkeytynyt viimeaikoina yksi suurimmista suosikeistani, joten ihanaa kun olet viime päivinä kirjoitellut ahkeraan - vaikka tosin kesästä ja elämästä nauttiminen ei koskaan saakaan jäädä blogin varjoon. Ja uusi laukkusi sopii kauniisti myös Suomen maisemiin ;)

    Lukijasi Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hanna aivan ihanasta kommentista, juuri tällainen palaute saa tosi hyvälle mielelle ja jaksamaan blogia kirjoitella! <3 Itse en tosiaan osaa "säästellä" postauksia, vaan välillä kirjoittelen enemmän välillä vähemmän :) Arkisin ei ole vain hirveästi kerttottavaa, joten siksi matkajuttuja tulee paljon ja on tulossa edelleen, hih. Mulla ei tämä blogi tosiaan saa mennä muiden juttujen edelle, jossain vaiheessa niin alkoi käymään, mutta onneksi tajusin asian ajoissa, kiva harrastus tämä kuitenkin vain on :)

      Kiitos vielä ja mitä ihaninta kesää sinulle! :)

      Poista
  4. Ihana maxi, ja ihana Anne! ps. miksen mä ikinä törmää sinuun täällä stadissa!? :D

    VastaaPoista