tiistai 24. kesäkuuta 2014

Summer Sale - Girly Dress & Biker Jacket


Tällä hetkellä olen todella ihastunut tyttömäisten ja vähän ronskimpien vaatteiden yhdistämiseen. Kukka- tai pitsimekko yhdistettynä bikertakkiin on ihan suosikkiyhdistelmäni, vastakohdat todellakin täydentävät toisiaan! Nahka, pitsi ja mokka käyvät ihanasti yhteen eri materiaaleistaan huolimatta. Kovasti odotan, että saan heitettyä oman versioni ensimmäisen kollaasin asusta päälle, kaikki asuun tarvittava kun jo kaapista löytyy, enää puuttuu hieman lämpimämmät kelit! Toisen kollaasin asu on aika samantyyppinen kuin tämä asuni, erona vain punainen laukku. Tuo Rebecca Minkoffin laukku näyttää todella hyvältä ja siinä olisikin loistava vaihtoehto havittelemalleni punaiselle laukulle, harmi vain oma laukkukiintiöni on täytetty tälle vuodelle. Mikä parasta, näitä asuja voi jatkaa pitkälle syksyyn, kun heittää jalkaan paksut sukkahousut ja vaikkapa nämä Vince Camuton bikerbootsit. Kaikki kollaasien tuotteet ovat  Zalandon alesta peräisin lukuunottamatta Célinen laukkua, kuten sanottu Zalandon aleista löytyy tällä hetkellä kaikkea ihanaa, joko olette kurkanneet? :)

Linkit mainoslinkkejä!

2 kommenttia:

  1. Olen jo pitkään haaveillut tuosta Rebecca Minkoffin MAC-laukusta, se vaikuttaa juuri sopivalta pikkulaukuksi :) Jos vain vielä keksisin minkä niistä ihanista väreistä haluaisin; oisko pinkki, sininen, minttu, ruskea vai tylsästi musta... Äh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo laukussa on kyllä sitä jotain! Itse olen nyt iskenyt silmäni minimallisee MACiin haaleassa sävyssä! Harmi ettei sitä Zalandolta saa :/

      Poista