keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Côte d'Azur - Spotting Eva Longoria


Rivieran lomamme oli tosiaan aivan mahtava, ja vieläkin olen aivan pää pyörällä kaikesta mitä siellä näin ja koin! Lomasta saa kyllä aina niin paljon voimaa jaksaa taas sitä perus arkeakin himpun verran paremmin, kun on ihania muistoja päiviä piristämässä :) Aivan varmasti haluan myös ensi vuonna Cannesiin! Itse asiassa majoituksia aloin katselemaan heti kotiin tultuamme, sillä kuten olen ennenkin maininnut, filmifestivaalien aikaan on täyttä ja mikäli paikalle silloin haluaa, tulee majoitus varata lähes vuotta etukäteen..


Yksi loman kohokohdista oli ehdottomasti Eva Longorian näkeminen! Aamulla olin kovin harmissani, kun taivas oli aivan pilvinen ja muutama pisarakin tuli, sellaisella säällä ei oikein muuta voi kuin lähteä shoppailemaan. Onneksi suuntasin ostoskadulle, sillä satuin juuri oikeaan aikaan oikeaan paikkaan! Katu oli täyttynyt paparazzeista, joten päätimme jäädä paikalle seuraamaan tilannetta. Ilmeeni oli näkemisen arvoinen kun Eva Longoria tuli ulos eräästä putiikista ja paparazzit villiintyivät. Itselläni oli vain puhelin kamerana ja kuvaaminen oli todella haastavaa siinä paparazzejen seassa ja kovassa vauhdissa, pahoittelut siis näistä suttuisista puhelinkuvista. Onnistuin kuitenkin pääsemään aivan Evan viereen vain hänen henkivartijansa välissämme kaikista niistä hulluista paparazzeista huolimatta! Eva oli livenä aivan uskomattoman kaunis ja todella pikkuinen. Kaiken huippu oli, että Eva taisi huomata samankokoisuutemme, sillä hän katsoi suoraan minua ja hymyili!!!


Aiemmin viikolla olin myös törmännyt kadulla Paris Hiltoniin, jonka näkeminen kyllä sai jo suun auki! Parisista en harmikseni ennättänyt saada kovinkaan hyvää kuvaa, sillä joku aivan random mies antoi samantien oman puhelimensa minulla ja pyysi ottamaan yhteiskuvia hänestä, ystävistään ja Parisista, enkä minä tietenkään siinä osannut kieltäytyä.

Satuimme myös kerran olemaan juuri asuntomme läheisellä Casinolla, kun paikalle saapuivat The Expendables 3 -elokuvan tähtiä, mm. Sylvester Stallone, Mel Gibson, Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes ...

Yksi mahtava juttu elokuvajuhlissa oli rannalla suuri elokuvakangas, jolla lähes joka ilta pyöri elokuva, porukka istui rantahiekalla elokuvia katsellen. Eräänä iltana juoksimme itsekin kiireen vilkkaa suoraan Monacon junasta elokuviin, sillä sen illan elokuvaa (Pulp Fiction) oli avaamassa itse ohjaaja Quentin Tarantino, jonka elokuvista molemmat tykkäämme. Lisäksi paikalla oli mm. Uma Thurman! Harmi vain minä jäin muiden ihmisten varjoon ja en nähnyt tuolloin juuri mitään.

Tällaiset kokemukset ovat jotain aivan uskomatonta ja innolla odotan mitä ensi vuonna! :)

4 kommenttia:

 1. Oi, kävipä sulla hyvä "tuuri" :) Eva on yksi suosikkinäyttelijöistäni ja niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä kävi ja vielä noin monta kertaa!! :D Viime vuonna en nähnyt yhtään julkkista..
   Eva oli superkaunis, aina kun kuvat ja tv ei kerro totuutta, mutta Eva oli varmasti vielä paremman näköinen livenä!

   Poista