tiistai 3. kesäkuuta 2014

Espritin Kesä

Olen ennenkin kirjoitellut täällä blogin puolella Espritistä ja hiljattain minuun otettiin yhteyttä heidän suunniltaan, joten päädyin pienen tauon jälkeen taas selaamaan Espritin valikoimaa heidän nettikauppansa puolella, ja sieltä löytyi kaikkea ihanaa kesää ajatellen! Itselleni tulee aina Espritistä mieleen kestävät perusvaatteet, joiden lisäksi valikoimasta löytyy sen hetkisiä trendejä. Varsinkin puuvillaiset raitapaidat ovat heillä todella hyviä, itseltänikin löytyy useampi. Espritin nettikaupassa on muuten maksuton toimitus sekä palautus!

Halusin tällä kertaa kerätä kollaasiin kesälomaan sopivan asun, sillä
vaikka juuri lomalta hetki sitten palailinkin, silti jo kesäloma täällä Suomen kamaralla on jo vahvasti mielessä. Itse en ole muuten koskaan tuntenut tarvetta päästä keskikesällä ulkomaille, sillä kesä on niin lyhyt, että mielelläni vietän se ihan Suomessa. Harmi, että omaa lomaani joudun vielä parisen kuukautta odottelemaan.


farkkutakki - sandaalit - maksimekko - hattu (valitattavasti ehtinyt loppua) 

Paisley -kuviota näkyy tänä kesänä paljon ja Espritiltä löytyivätkin aivan ihanat bikinit, joissa mielellään rannalla lomapäivää viettelisi, bikinien kaveriksi vielä päähän hattu auringolta suojaamaan. Auringonoton jälkeen päälle voisi laittaa raikkaan raitamaksimekon ja suunnata kaupungille. Espritillä näytti muuten olevan tuon raitamaksin lisäksi paljon muitakin aivan upeita maksimekkoja! Illan viiletessä mekon kaveriksi sopii täydellisesti rento farkkutakki, joka lämmittämässä tarkenee istua terassilla hieman pidempäänkin. Kesällä voi mennä kenkienkin suhteen hieman rennommin, ja sandaalit sopivat niin rannalle kuin terassille. 

Tässä asussa olisi ihanaa viettää aurinkoista lomapäivää vai mitä sanotte? :)

4 kommenttia:

 1. Espritiltä löytyy kyllä kaikkea kivaa! Tällä hetkellä haaveilen parista mekosta sieltä, etenkin juhlamekoissa oli tosi kiva valikoima :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin löytyy, mutta jostain kumman syytä se välillä unohtuu?! :D Mekoissa on superhyvä valikoima!

   Poista
 2. Tuollainen hattu olisi ihana, mistäkähän muualta sellaisen voisi ostaa..H&M? Katselin itse juuri ihanaa Midihametta Espritiltä, pitäisi laittaa tilaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juurikin tällä viikolla Hennesillä vähän vastaavia! Huomasin, että molemmat olimme juuri postailleet Espritistä ;) Midihametta ihailen muilla, muttei tähän lyhyeen varteen sovi alkuunkaan, sama juttu kynähameen kanssa..

   Poista