keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Wanted - a White Dress

1. Only 2. Vero Moda 3. Vila

Mikä siinä onkin, että toisinaan kun etsii jotain tiettyä, sitä ei löydy mistään? Minulla on ollut haussa muutama vaatekappale jo pidemmän aikaa, joista yksi on valkoinen kesämekko. Mekon kanssa ei tunnu vaan tärppäävän ollenkaan, sillä kiersin Cannesissa kaikki mahdolliset liikkeet läpi ja heti kotiin tultuani myös asuinkaupungin. Ei niin ei, sopivaa ei vain löydy! Kollaasissa näkyvät mekot ovat sitä tyyliä mitä tässä haetaan, eli mekon tulisi olla tyttömäinen, keveä ja joko luonnon- tai puhtaanvalkoinen.

Nyt ajattelinkin kysellä teiltä vinkkejä, kertokaa ihmeessä näköhavaintoja, jos potentiaalisia valkoisia mekkoja on tullut vastaan? Muutamia onkin käynyt jo kotona testissä, mutta yksikään ei ole ollut se täydellinen.

Mekkoa olen suunnitellut käyttäväni aurinkoisina kesäpäivinä konjakinruskeiden asusteiden kanssa, kesäilloissa uuden nahkatakkini kanssa, ja loppukesästä/alkusykystä mekko olisi ihana bikerbootseihin yhdistettynä..

Linkit mainoslinkkejä!

2 kommenttia:

 1. Mä löysin kaksi kesää sitten JC yhden hieman pitsimäisen, ja tänä kesänä löytyi yksi H&M yksilö, ja toinen Mangosta :) harmittaa vaan kun niitä ei oikeen voi töissä pitää...tai toki voin mutta kun istuu hiekkalaatikonreunalla ja näin päin pois niin ei ne kauaa olisi töissä valkoisia :D

  Toivottavasti löydät miellyttävän yksilön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, täytyykin käydä Mangossa ja Hennesillä kun menen huomenna Helsinkiin! :) Täällä on tosi suppea valikoima Hennesillä, sieltä kävin ensimmäisenä etsimässä.. Mangostakin kyllä etsin reissussa, muttei hyvää löytynyt.. Usein mekot kun ovat minulle liian pitkiä :/ JC:ssä ei muuten tule koskaan käytyä, joten kiitos vinkistä! :)

   No joo vähän sama juttu, että töissä saattaa vaatteet likaantua.. Siksi en mitään silkkipaitoja voi töissä pitää, kun pitää purkaa tavaraa ym :/

   Poista