keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Hameita Kesään

Minusta kesässä on yksi parhaimpia asioita se, että farkut saa heivata muutamaksi kuukaudeksi ja käyttää muita alaosia, kuten ihania shortseja ja hameita. Itse saan farkuista muina vuodenaikoina niin tarpeekseni, ettei farkkuja minulla kesällä juurikaan nähdä, viileämpinä päivinä pukeudun mieluummin rentoihin chinoihin tai löysiin "pyjamahousuihin". Vuodesta toiseen suosikkinani kesäisin pysyvät kuitenkin hameet ja olen kyllä niin hametyttö kuin olla ja voi! Hameissa ehdoton suosikkini on tulppaanimalli, lisäksi pidän a-linjaisista hameista sekä maksimitasta, mutta kynä- tai midihameissa en itse viihdy. Päätin kerätä ehdottoman lempparikauppani Zalandon sivuilta teille (lyhyitä) hameita, jotka miellyttävät omaa silmääni;


Hyvin samantyyppisiä hameita löytyy omasta kaapistani; beigeä, valkoista, navysinistä ja piristävää punaista. Myöhemmin voisin koota asuja hameiden ympärille, mikäli kiinnostusta löytyy?

Linkit mainoslinkkejä!

6 kommenttia:

  1. Heippa, onko sulla tietoa noiden Dorothyn hameiden pituuksista? Onko sulla niitä? Itse olen sua sentin lyhyempi ja siksi tuo helman pituus on ikuinen ongelma.

    Löysin vasta sun blogiisi ja olen tätä innoissani selaillut! Sulla on aivan ihana tyyli ja tosi kauniita vaatteita.

    Luin myös että olet laihduttanut 15 kiloa. Mulla sama projekti aluillaan ja pitäisi laihduttaa 65--> 50 kiloon tai ainakin lähelle 50 olisi kiva päästä. Osaatko antaa jotain vinkkejä? Miten laihdutit? Miten söit yms :)

    Jatka samaan malliin! Sait musta vakkarililukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tosi ihana kuulla, että olet blogiini löytänyt ja jätit vielä kommentin, kiitos! :)

      Tässä itsekin pohdin tuon beigen Dorothy Perkinsin hameen tilaamista, sillä omistin joskus vastaavan Vero Modalta ja se oli suosikkihameeni. Näyttää kyllä kuvassa melko pitkälle, ja malli on tosiaan sen 20cm meitä pidempi... Mutta äkkiäkös tuosta vähän helmaa lyhentää ;)

      Ja ihan samoissa lukemissa olin itsekin. Nuorena tyttönä (yläasteella) painoin vielä 45-47 kg, mutta lihominen alkoin kun muutin 16-vuotiaana omilleni.. En ole täällä aiemmin painostani puhutkaan, liian henkilökohtainen asia, mutta joo siinä 50 kilossa olen itsekin nykyään, enkä haluaisi olla enää yhtään laihempi :) Voin kertoa, että jopa tämän kokoisena on toisinaan hankala löytää vaatteita, kun XS-kokokin liian isoa! Lääkäri joskus sanoi kun "laihduttamaan" aloin, että sellainen 56 kg on hyvä paino tämän kokoiselle, joten voisit ehkä yrittää ensin pyrkiä siihen? :) Siitä on helppo vielä sinne 50 paino saada, jos siltä tuntuu, kokemuksella tiedän :)
      Itse muutin lähinnä elämäntyyliä, en sinällään laihduttanut. Vuorotyö vaihtui päivätyöhön, joten oli helppo syödä säännöllisesti. Aloin syömään joka aamu aamupalan, päivällä aina tietyyn kellon aikaan ja toisen ruoan pyrin syömään ennen klo 18. Valkoinen riisi ja pasta pois, tilalle täysjyvää ja vihanneksia, paljon proteiinia ja siihen vielä säännöllinen liikunta, niin varmasti paino tippuu! Itse en myöskään laittanut itseäni liian tiukalle, vaan pidin kerran viikossa herkkupäivän :) Samaa ruokavaliota noudatan edelleen, sillä koko elämäntyylini muuttui :) Mulla laihtumisessa kesti yli vuosi, mutta siinä paino nyt pysyykin. Tsemppiä! :)

      Poista
    2. Olen tosi laiska vaatteiden lyhentäjä! Harmiksi monissa juhlamekoissa on aina joku jippo helmassa, että mallikin menee jos niitä lyhentää. Meillä loppukesästä parit hääjuhlat, mutta nyt ensin keskityn kevenemiseen ja loppukesästä sitten otan kriisiä mekosta :D

      Olen myös ollut yläasteella ja lukiossa 45-48 kiloinen ja silloin se oli sopiva paino mulle. Nyt kolmikymppisenä äitinä en enää tavoittele samoja mittoja. Muutama vuosi sitten painoin 54 kiloa ja se tuntui silloin oikein hyvälle painolle mulle. Siihen jos tähtäisi nytkin takaisin. Joku joskus antoi vinkiksi, että opettelee nyt jo syövänsä kuin oma tavoitepainoinen syö, niin silloin siitä tulisi elämäntapa eikä mikään lyhytkestoinen dieetti.

      Poista
    3. Mekkoja on kyllä vähän hankala mennä lyhentämään, kun tosiaan koko malli voi mennä pilalle :/ Olen tässä itsekin yrittänyt löytää valkoista kesämekkoa, mutta ei tunnu löytyvän! Tuo puuvillainen hame olisi varmasti ihan helppo lyhentää ;)

      Joo olen samaa mieltä, ettei mikään lyhytkestoinen dietti toimi! Turha laskea kaloreita, kun ei sitä jaksa lopunikäänsä tehdä. Mun mielestä on ainakin tosi helppoa laihtua, kun muuttaa asioita pikkuhiljaa :) Nykyisin en voisi kuvitellakkaan aloittavani aamua ilman maitorahkaa tai syöväni lautasellista valkoista riisiä, hyi! Mulla oli aluksi tavoitteena laihtua sinne 45 kiloon, mutta se on aivan liian vähän, olisi ihan "mitätön" kun näin lyhytkin :D Ja harmi kun se ei lähde mistä haluaa (esim. reisistä) :D

      Poista
  2. Ihanaa, kun sulla on näitä vaatekokoelmia esillä ja suorat linkit eteenpäin! Kiitos!! Helpottaa ihan valtavasti vaatehankinnoissa :) Kun tekee mieli jotain uutta vaatetta tai kenkiä, niin tuun usein kurkkaamaan, että olisiko sulla joku sopiva just esillä. Ihan mahtavaa palvelua ainakin mulle! Ja parasta on, että suurin osa on helposti hankittavissa jopa tän kylän kaupoista (mm. Lindex). Mahtava blogi, sanon vaan! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että miten mukava kuulla, että tykkäät näistä kollaaseista, kiitos! :) Itse tykkään hankkia vaatteeni juurikin ihan ketjuliikkeistä ja panostaa enemmänkin asusteisiin, Lindex on kyllä suosikkiliikkeeni ja mikä parasta, niitä löytyykin ympäri Suomen toisin kuin vaikka Zaroja!

      Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

      Poista