maanantai 2. kesäkuuta 2014

Côte d'Azur - Outfit with Striped Shorts






pusero Lindex - shortsit Mango - sandaalit New Look - laukku Louis Vuitton
 aurinkolasit Ray-Ban - kello MK - rannekoru Massimo Dutti

Jo aivan alkukeväästä tein Mango Outletin puolelta todella hyviä löytöjä kesää ajatellen, joista yksi oli navyraidalliset shortsit. Kyseisten perään haikailin oikeastaan jo viime kesänä, muttei niitä löytynyt enää mistään, jälkikäteen ajateltuna ehkä hyvä niin, sillä outletin puolelta nappasin nämä ihan pilkkahinnalla! Olin suunnitellut yhdistäväni shortsit punaisen puseron kanssa, mutta ajattelin aloittaa kuitenkin vähän neutraalimmalla linjalla, joten shortsit saivat kaverikseen Lindexin navysinisen topin viime kesältä sekä kultaiset asusteet aurinkolaseja myöten. Louis Vuittonin Noé on omiaan juuri merihenkisten asujen kanssa, eikö se sovikin hyvin tuonne veneiden keskelle? Laukku on muutenkin osoittautunut ihan loistavaksi hankinnaksi, eikä tätä mallia ole tullut juuri vastaankaan.

23 kommenttia:

  1. Nuo shortsit on ihan mielettömän ihanat, huippulöytö siis! Tuo sun asu sopii täydellisesti tuonne veneiden keskelle ja tuo Noe istuu sun tyyliin niin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään shortseista kovasti ja eivät todellakaan olleet hinnalla pilatut :) Ja joo, asukuvapaikka on tarkkaan harkittu, tuolla kuvailtiin paljon myös viime vuonna ;)

      Poista
  2. Upeat shortsit, niin raikkaan näköiset! Täytyykin kurkata jos niitä vielä olisi nettikaupassa :) Täällä innolla odotetaan laukkupostausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Karla!! :) Vähän epäilen, että shortseja enää outletista löytyy, mutta näin esim. Zarassa raitashortseja, ja kannattaa kyllä siltikin kurkata tuo Mango Outlet, tein itse sieltä ihan älyttömiä löytöjä :)

      Voin vakuuttaa, että laukku-uutukaista tullaan näkemään täällä varmasti kyllästymiseen asti, mutta postausta siitä tulossa varmaan loppuviikosta ;)

      Poista
  3. Tosi kiva ja raikas asu :) Juuri ajattelinkin, että pitää kysyä sinulta käyttökokemuksia Noésta, sillä pucket- mallinen laukku on alkanut kiinnostamaan kovasti (heh kaikkien muiden laukkujen ohella :D). Kaipaisin juuri tuommoista ollalla kannettavaa, rentoa laukkua, mutta Noéssa on askarruttanut sen käytettävyys, vaikka eipä mua nyt ihan kamalasti haittaisi, vaikka vähän pitäisi nähdä vaivaa kauniin laukun avaamiseen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hanna! :) Kuten sanottu, olen tykännyt Noésta niin paljon!! Aluksi se oli todella jäykkä ja vähän inhottava aina sulkea, mutta käytössä mutoontui nopeasti ja nyt menee näppärästi kiinni :) Tosin pakko sanoa, että se melkein aukeaa välillä itsestään ja toisinaan itse pidänkin sitä auki. Neverfullin myötä olen kuitenkin tottunut aukinaiseen laukkuun, enkä itse koe siinä mitään ongelmaa - päinvastoin! Itse koen vetoketjulliset laukut tai Bayswaterin paljon hankalammiksi! Joten isot suosittelut! Ainut "vika" on nuo vielä niin vaaleat nahkaosat, hihnaan olen saanut jo jotain ihme länttejä, mutta tuskin näkyvät kunhan nahka vähän tummenee :)

      Poista
  4. Tosi kiva asu, erityisen ihanat nuo raitasortsit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cara, shortsit olivat kyllä hyvä löytö! :)

      Poista
  5. Ihan täydellinen kesäasu! :) Mäkin haluan raitashortsit :D ja ehkä vähän lisää tummansinistä vaatekaappiin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vielä kun saataisiin tänne Suomeenkin tuollaiset kelit!! Raitashortseja onkin nyt näkynyt jonkun verran kaupoilla, joten eikun katselemaan valikoimaa ;)

      Poista
  6. Ihana asu! ♡ olisi minulla myös yksi kysymys, olen katsellut samanlaisia löysiä leo kuosisia housuja, sinullahan oli sellaiset, minkä kokoiset ostit olen tilaamassa ja olen samaa pituutta kuin sinä enkä osaa päättää mikä koko olisi paras kiitos jo etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Tarkoitatko Lindexin leopöksyjä? Ostin muuten itsekin juuri uudet samanalaiset, sillä en kestä jos ne vaikka hajoavat :D Minulla on housuissa ihan normikokoni, XS, joten sinuna tilaisin ihan normaalia kokoasi :) Housut löystyvät käytössä jonkin verran!

      Poista
    2. Juuri niitä tarkoitin! :DTilaan siis saman koon! :) Kiitos sinulle ja ihanaa loppuviikkoa! ♡

      Poista
  7. Vau ihan täydellisiä kuvia, niin ihana tuo meri ja veneet takana!
    Myös ihana asu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jennifer! :) Maisemat ovat kyllä upeat ja halusin juuri tuolla kuvata tämän asun.

      Poista
  8. Siis voi miten upeat asukuvat! Ympäristö ei voisi olla merelliseen asuusi paremmin sopiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ympäristö oli tosiaan tarkkaan harkittu, onneksi tuolla noita kuvaustaustoja riitti :)

      Poista